Katibim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 oynanacak MMORPG tavsiye edermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Archeage 3-4 yaşında olduğuna göre, yeni mmo oyuncusu sayılır, wow oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 wow u bırakalı çok oldu... :D şu sıralar guild wars 2 ile elder scroll online arasından hangisini önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ps 4 te eso oynuyorum , ılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 gw2 eğlenceli, oyunun leveling i güzel, 2-3 hafta idare eder, pvp yi de seversen baya götürür, ben bir türlü ısınamamıştım, çok fazla gw1 oynamanın yan etkisi oldu maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 gw 2 yi senin gazınla almıştık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Tavla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 peki archeage gibi kervan çekebileceğim bir oyun varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 MORTAL ONLINE!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ya kaynak olucam ama op kusura bakmasın ben bi tek warhammer online oynadım. çook seviyodum. o tarz bi oyun var mı ya bana da önerin. çok mmo oynayasım var. elder scrolls fln mesela oynim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 @katip black desert en yakını sanırım, onu da vpn çakallığı yapman lazım oynayabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 warhammer ı oynuyorlardı en son yine, unofficial server larda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ya vpn olayını ben halledemedim hep error veriyor sanırım 12005 li bişeydi Nasıl yapacağımı birisi anlatırsa o da iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 mortal vardı sonra su yunan batık mmo ya geçmiştik,darkfall :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 gw2 iyiydi ya. Herkes olmayan mükemmel oyunu arıyordu bir dönem. Oyunlara hype yapıldığı gibi, gaz azaldığında gömmeye çalışanlar da çoktu. "Benim oynamadığım oyunu kimse oynamamalı, çünkü hepimiz aynı şeyleri sevmeliyiz!, herkes wow oynasın" cılar yüzünden forumda pek muhabbet dönmüyordu. İyi söz söyleyeni öyle bir gömüyorlardıki, forumlarda konuşulamıyordu bile :D. Bide aldığı oyun hakkında fikri olmayıp, boşa ağlayanlar vardı. Kendi arkadaş çevremden 2 tane örnek vereyim. Bir tanesi "pvp si kötü" dedi (level 7 de bıraktı. Pvp rank 7 (toplamda 3 saat anca pvp yapmıştır)) Bir diğeri "Oyunda eşya kasmak fark yaratmıyor, 2 günlük adam beni kesebilir" diyip bıraktı (zaten oynadığımız oyundan buraya "eşitlik" var diye gelmiştik. Oysa oyunda eşya gelişmiyor, yetenek gelişiyor. 2 günlük adama ölecek adam almasın zaten).. Bu söylediklerimden bir tanesi forumlarda (burası değil) öyle bir gömüyorduki inanamazsınız. Toplasan 30 saatlik oyun süresi yok, elementalist gibi bir sınıfın pvp de ne kadar kötü olduğunu anlatıyordu (bahsettiği sınıfla o dönemde 1 vs 5 e giriyordum ben :D ) neyse. amacım gw2 övmek değil. Söylemeye çalıştığım şey, oyun hakkında doğru düzgün bilgisi olmayanların zamanında çok gömdüğü bir oyundu gw2. Eminim bir kısmı halen "mükemmel mmo" yu aramaya devam ediyordur Kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 archeage demeyin ya direk aklıma 175 dolar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 war private server çok sorunluydu baydım ya. ben böyle parayı basıp oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Tam bir mmorpg olmasa da Dawn of the Dragons iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 browser oyunu :/ mmo nun yanında geçmiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ne patladı archage ama ha.. pis hype yaptıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Dotd oyuncusu azaldı yandaş arıyorum kapamasınlar oyunu diye. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 hep bıngıldak'ın suçu.. ama alpha sırasında iyi eğlendik onu da belirtmeden edemiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Gw 2 nin sorunu oyunun adinin guild wars olup, guild vs. Guildi olmamasiydi. Gw1in olayi gvg idi yani bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 black desert iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Katibim said: ya vpn olayını ben halledemedim hep error veriyor sanırım 12005 li bişeydi Nasıl yapacağımı birisi anlatırsa o da iyi olur neyini halledemedin ki. tunnelbear'ı indir, almanya'yı seç, launcherdan oyuna gir, ana menüde kapa vpn'i. oyunu, patchini yüklerken normal bağlantıdan indirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar