Joker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 http://www.yenivatan.at/index.php?id=489&tx_ttnews%5Btt_news%5D=14500&cHash=b581bd7bb44113c39d34de2f6940e151#.WHfE6GpUprM.facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 aynı haber var yabancı sitelerde 2015 ocak tarihli falan var ilk 2013 de başlamış heralde davası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 asparagas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 13. Dezember. 2016 seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 pinar ile haciince degil mi turkiyede tedarikcisi kiymanin en lesini aliyorlardir ama yine de belli standartlara uygundur diye tahmin ediyorum turkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Pinar, evet. Ama onlar da cok pis, daha farkli degildir. Hamburger istiyorsaniz butik yerlere gideceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 mc donalds'da yiyenlerin sağlıklı beslendiğini ya da kaliteli besinleri satın aldığını düşündüğünü sanmıyorum. işin güzel kısmı zaten pis olması. pis ve lezzettli. hergün yemeyiversin ayılar. ayda 1-2 mc burger vs ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 teyit ediliyor... http://galeri2.uludagsozluk.com/304/bence-hamburger-sa%C4%9Fl%C4%B1kl%C4%B1-%C3%A7%C3%BCnk%C3%BC-i%C3%A7inde-et-var_492818.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 önce asucan, sonra halkı amerikaya karşı kışkırtma, sonraki hamlesi dolar sattırmak olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 dailymail'de de geçiyor da, içinde et yok durumu değil . çevirenin ingilizcesine sürttüreyim. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2092127/Jamie-Oliver-Victory-McDonalds-stops-using-pink-slime-burger-recipe.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 http://www.bbc.com/news/world-us-canada-20701981 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 ben burger triple whooper büyük menu yiyorum hep yanında çıtır peynir ve double texas smokehouse tek hamburger, et tadı geliyor eğer şimdiye kadar yediklerim et çıkmassa taramalıyla burgeri basarım ya da basmam banane doyurucu ve zevkli isterse at taşağı koysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 levent civarında olan varsa köşk burger var epey tatmin ediyor. çakma baconda var, dana bacon. hatta millet paylaşsın işte butik hamburgercilreini. bilgi deposu olsun, bizz de damacanaya dönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 ya abi çük akdar hamburgere 40-50 tl vermek bayıyo fiyatlarda geçiriyoalr genelde aynı hamburgeri ben evde de yapıyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Jeeztro said: levent civarında olan varsa köşk burger var epey tatmin ediyor. çakma baconda var, dana bacon. hatta millet paylaşsın işte butik hamburgercilreini. bilgi deposu olsun, bizz de damacanaya dönelim. lan komşu burger var 4 levent içi köşk ne emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 2012ye kadar yolu var, http://news.nationalpost.com/news/mcdonalds-drops-use-of-pink-slime-in-u-s-meat zaten US disinda bir yerde kullanilmiyormus sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 bizimkilerde onu yapacak teknoloji yoktur, direk leş gibi et koyuyorlardır üşenip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 samaella said: Jeeztro said: levent civarında olan varsa köşk burger var epey tatmin ediyor. çakma baconda var, dana bacon. hatta millet paylaşsın işte butik hamburgercilreini. bilgi deposu olsun, bizz de damacanaya dönelim. lan komşu burger var 4 levent içi köşk ne emenike. komşu baydı abi çok yedim fasdasd yazın hele komşu çakıp üstüne yaşar usta dondurması gömmek. abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Amonyak nasi bi madde abi her seye karistiriliyo heralde masallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Ciddi ciddi soruyorum nasıl yiyorsunuz şunları? Bildiğin sünger ya. Hadi kebap vs.. olmasa yokluktan diyecem ama kötünün kötüsü direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 butik hamburgerci bulmakta sıkıntı yok. butiği geç carls jr'ın mesela hamburgerleri mc'e falan bin basar. ben çok beğeniyorum da 2 menü alıyorsun 60tl sdfs. hamburgercilikle alakasız bazı mekanların bile efsane hamburgeri oluyor. da mc'de şuan 2 big mac menü 26tl. adam her saat evine getiriyor. çekici geliyor insana sdf. mc vs benim için çok açsam ve dışardan yiyeceksem gereksiz yere çok para da vermek istemiyorsam tercihlerimden biri hep. böyle durumlarda ya tombik döner söylerim genelde ya kfc mc falan dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 tr de yok. amerikan mcdonalds larında sineğin yağını sıkma derecesinde kar etmek için kullanıyorlardı. karkas ayıklanır löp etler parçalanır alınır. kalan kısım tr de falan bıçakla sıyırılıyor. geriye gene et kalıyor ama üzerinde. bunlar amonyaklı bi solusyonla yıkıyorlar geriye kalan karkası bıçakla falan sıyırmak yerine. etlerin tamamı dökülüyor lime lime. rengide pembeye dönüyor kırmızıdan bu sırada amonyaktan dolayı. sonra o dökülen etleri yıkıyorlar suda. solusyonun büyük kısmı gidiyor. pembe hamur gibi bişey kalıyor. gerisi zaten bildiğin kıyma muamelesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 valla bizim burda mm&g var etçim ben oh mis gibi darlanınca ordan söylüyorum Double Burger 280 gr. burger köftesi, Mm & g's sos, dilim cheddar, yeşillik, az patates 30,00 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar