Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunu teyit edebiliyormuyuz? (mc donalds)

Joker

Öne çıkan mesajlar

mc donalds'da yiyenlerin sağlıklı beslendiğini ya da kaliteli besinleri satın aldığını düşündüğünü sanmıyorum.

işin güzel kısmı zaten pis olması. pis ve lezzettli. hergün yemeyiversin ayılar.

ayda 1-2 mc burger vs ideal.
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

Jeeztro said:

levent civarında olan varsa köşk burger var epey tatmin ediyor. çakma baconda var, dana bacon.

hatta millet paylaşsın işte butik hamburgercilreini. bilgi deposu olsun, bizz de damacanaya dönelim.

lan komşu burger var 4 levent içi köşk ne emenike.

komşu baydı abi çok yedim fasdasd yazın hele komşu çakıp üstüne yaşar usta dondurması gömmek. abov.
Sosyal ağlarda paylaş

butik hamburgerci bulmakta sıkıntı yok. butiği geç carls jr'ın mesela hamburgerleri mc'e falan bin basar. ben çok beğeniyorum da 2 menü alıyorsun 60tl sdfs.

hamburgercilikle alakasız bazı mekanların bile efsane hamburgeri oluyor.

da mc'de şuan 2 big mac menü 26tl. adam her saat evine getiriyor. çekici geliyor insana sdf.

mc vs benim için çok açsam ve dışardan yiyeceksem gereksiz yere çok para da vermek istemiyorsam tercihlerimden biri hep. böyle durumlarda ya tombik döner söylerim genelde ya kfc mc falan dfs.
Sosyal ağlarda paylaş

tr de yok. amerikan mcdonalds larında sineğin yağını sıkma derecesinde kar etmek için kullanıyorlardı. karkas ayıklanır löp etler parçalanır alınır. kalan kısım tr de falan bıçakla sıyırılıyor. geriye gene et kalıyor ama üzerinde. bunlar amonyaklı bi solusyonla yıkıyorlar geriye kalan karkası bıçakla falan sıyırmak yerine. etlerin tamamı dökülüyor lime lime. rengide pembeye dönüyor kırmızıdan bu sırada amonyaktan dolayı. sonra o dökülen etleri yıkıyorlar suda. solusyonun büyük kısmı gidiyor. pembe hamur gibi bişey kalıyor. gerisi zaten bildiğin kıyma muamelesi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...