Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Archangel_ said: Archangel_ said: thats all folks şunu yapıyorum sanırım. pek iyi bi fikir değil sanki ama neler olacağını, tepkileri çok merak ediyorum. hayırlısı. olm bunu yapmamış mıydın ya sen bi yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 pascalnouman said: arkasina bi slayt daha QANDIRDIM ZAAAAAAAAAAAA kardeş adamı dt bırakalım dr olmasın diye mi uğraşıyoruz dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ajhsgfdhagdlada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 everything not saved will be lost yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Laraken said: Archangel_ said: Archangel_ said: thats all folks şunu yapıyorum sanırım. pek iyi bi fikir değil sanki ama neler olacağını, tepkileri çok merak ediyorum. hayırlısı. olm bunu yapmamış mıydın ya sen bi yerde? nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Eyvallah yaz direk. Ya da dinlediginiz icin tesekkurler 2 biraya gelen var mi yaz. Ya da sampanya resmi koy, bu ne la derken cum shot misali onlerine patlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 "Yemek memek yok, aç karnınızı evinizde doyurun pis fakirler" yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Peregrin said: Bu tezin aksini iddia eden iliktir yaz asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 "ez lows" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Ulan bir kişi de nasıl geçti diye sormamış. Geçmiş olsun abi, çok düzeltme verdiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Nailed it! :D soracakları soruların gelişini önceden sezip sunumda cevapladığım için soru dahi sormadılar :) yalnızca bu fikri geliştirip nasıl daha ileri çalışmalar yapılabilir sence gibisinden bir soru geldi. düzeltme veren de olmadı, danışmanım anlatım diline takıktır biraz. 2 şer defa üstünden geçmiştik sırf akıcılık konusunda bile. hep olumlu eleştiriler aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 SEN DİŞÇİSİN OLM DOKTOR DEĞİLSİN STUUUUUUUUUU daha evrak işleri varken hazır yapayım lan, yapamayacam sonra sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Saglam disini cek la sunun bir daha konusmasin boyle sfsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 öptüm bebeğims ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 madcow said: En iyisi su iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Archangel_ said: Nailed it! :D soracakları soruların gelişini önceden sezip sunumda cevapladığım için soru dahi sormadılar :) yalnızca bu fikri geliştirip nasıl daha ileri çalışmalar yapılabilir sence gibisinden bir soru geldi. düzeltme veren de olmadı, danışmanım anlatım diline takıktır biraz. 2 şer defa üstünden geçmiştik sırf akıcılık konusunda bile. hep olumlu eleştiriler aldık :) Hadi geçmiş olsun :) Düzeltme de metin üzerinde, kaynakçada şekil şemalde falan olur heralde olacaksa. Baskı alana kadar rahatlayamıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Tez bitirmenin, yeterlilik geçmenin verdiği rahatlama gibisi yok ha. Böyle sanki orgy'den birisi sana saplamadan çıkmışsın gibi bir hissi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 imamizer said: Peregrin said: Bu tezin aksini iddia eden iliktir yaz asdfg SJFDFLŞGJSDFGHGDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 tenkyutenkyutenkyutenkyu diye yüz milyon kez bağıran canavarcıklar çıkıyodu bi web sitesinde ondan koy 20 saniye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 stimpak said: Archangel_ said: Nailed it! :D soracakları soruların gelişini önceden sezip sunumda cevapladığım için soru dahi sormadılar :) yalnızca bu fikri geliştirip nasıl daha ileri çalışmalar yapılabilir sence gibisinden bir soru geldi. düzeltme veren de olmadı, danışmanım anlatım diline takıktır biraz. 2 şer defa üstünden geçmiştik sırf akıcılık konusunda bile. hep olumlu eleştiriler aldık :) Hadi geçmiş olsun :) Düzeltme de metin üzerinde, kaynakçada şekil şemalde falan olur heralde olacaksa. Baskı alana kadar rahatlayamıyor insan. Teşekkürler :) aynen aynen. bir de sağolsunlar bir iki hafta önce yeni tez yazım klavuzu yayınladılar. hocalardan gelmeyen düzeltme enstitüden gelecek sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 deadwoll said: Tez bitirmenin, yeterlilik geçmenin verdiği rahatlama gibisi yok ha. Böyle sanki orgy'den birisi sana saplamadan çıkmışsın gibi bir hissi var. benim rahatlamamı geçtim, aileye, hatuna falan da bi rahatlama geldi. bir süredir farkında olmadan azıcık gerginmişim sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 https://i.redd.it/efvjrhvzj9gy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar