KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 facetime yoksa iyi bişi, türkiyede garantisi geçiyor demek. eğer varsa %50 ihtimalle 1sene vardır, %50 ihtimalle hiç yoktur
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 arabistanda facetime'lı / facetime'sız ayrı ayrı belirtilerek satılıyor. ft'li olanlar 40-50 riyal daha pahali olabiliyor ve bunlarin buyuk cogunlugu us/eu cihaz ve 1 yil garantisi gecerli turkiye'de. facetimesizlar arabistan ozel olan cihazlar.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Facetime dediğiniz olay facebook ve benzeri uygulamalarda görüntülü konuşma ise evet yapabiliyoruz. Samsung un yetkili servisine gidip garanti muhabbetini sordurdum adamlar garanti belgesinde Türkiye geçiyor ise sadece 1 sene garantisi vardır diye saçma sapan bi yorum yaptılar. Umarım bi sıkıntı çıkmaz hoş çıkarsa çingenlik yapıp Samsung Global e kadar mail döşerim ayrı konu. Bu arada günde 2 defa şarjdan 3 günde 1 şarj etmeye geçmek ne güzelmiş bildiğin cennet gibin.
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 pattisliborek said: arabistanda facetime'lı / facetime'sız ayrı ayrı belirtilerek satılıyor. ft'li olanlar 40-50 riyal daha pahali olabiliyor ve bunlarin buyuk cogunlugu us/eu cihaz ve 1 yil garantisi gecerli turkiye'de. facetimesizlar arabistan ozel olan cihazlar. abi o arabistana özel cihazların garantisi geçiyor işte trde 1 yıl garantisi ft'lilerin çoğunluğu amerikan cihazı, ve amerikan cihazlarının bir kısmının garantisi tr'de geçiyor, bir kısmı ise geçmiyor.!
Daemir Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 yeni konu açmak istemedim, elektronik alet getirme sınırı nedir yurtdışından? bu ay içinde abd ye gideceğim, bir iphone bir bilgisayar alıp gelmeyi düşünüyorum. ama giderken de yanımda mecbur iş bilgisayarı ve biri kişisel biri iş telefonu olmak üzere iki telefon olacak. dönüşte sıkıntı yaşar mıyım?
Shimone Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 çıkarken xray e sokmazlarsa kutulu olsa da bişey olmaz. ama ne olur ne olmaz diye kutusunu açıp kullandığın kendi cihazınmış gibi getirirsen hiç bi sıkıntı çıkmaz.
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 bişi olmaz. kendi adına faturası olsun yeter. birer adetten kimse durdurup da ne yapıon demez, kutulu olsa da. zaten bavulu check in yaparken vereceksin. türkiye'de de çıkışta xray'e soktuklarını görmedim. soksalar da bişi olmaz birer adetten. dönüş havaalanında taxfree noktası varsa satın alırken ürünü belirt yurtdışına götürüyorum diye. tax iadesi al.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Daemir said: yeni konu açmak istemedim, elektronik alet getirme sınırı nedir yurtdışından? bu ay içinde abd ye gideceğim, bir iphone bir bilgisayar alıp gelmeyi düşünüyorum. ama giderken de yanımda mecbur iş bilgisayarı ve biri kişisel biri iş telefonu olmak üzere iki telefon olacak. dönüşte sıkıntı yaşar mıyım? 1 iphone 1 bilgisayar ile hiçbişi olmaz. dutyfree çıkışında 2-3 polis durur, random çevirir birilerini, kontrol ederler. ama 1 bilgisayar 1 iphone'un bir yasağı yok. bavul ticareti yaptığını düşünürlerse o zaman el koyuyorlar. yani 10'ar tane getirirsen ve çevirirlerse, el koyarlar. vardır bunun muhtemelen net rakamı da, bilmiyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 artik usa giderken ulkeye girmek dert, tr'den cikmak degil. oraya girerken telefon-laptop sikinti dsfsdfsdf
Podolski Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 kuzey ıraktan telefon getirme mevzuları nasıl dönüyor? Bu ara sık duymaya başladım. Kamyoncular kaçak mı getiriyor nasıl dönüyor bu sevkiyat.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Selam, Haftaya Dubai'ye gidiyorum gitmişken de ucuza bi telefon gömeyim GM macerasına bir son vereyim dedim. Son çıkanlara hiç bakmadığımdan tavsiyelerinize açığım. Samsung s7 edge - 1750 Samsung s8 - 2800 (dual sim) Samsung s8+ - 3100 (dual sim) LG G6 - 2600 iPhone 7 128gb - 2600 Bunlar ortalama fiyatlar belki bi 100tl falan daha ucuza alırım. Sony'nin yeni modelinin adını bile bilmiyorum o yüzden bakamadım fds. s8 s7 ile çok farkı yok falan denmişti kendi topağında o yüzden aradaki bin tlye değmez sanıyorum. LG g6 tipi falan hoş duruyordu ona kayabilirim ama LG işte, bi güvenemiyor insan. Ha bi de google pixel XL var o da 2600tl civarı gözüküyor.
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 lg bence samsungdan daha güvenilir yalnız teknolojisi samsung kadar ilerde değil. Android alcak olsam htc(bolt,ultra) ya da pixel alırdım heralde
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 LG g2-3-4 kullandım kronik arızaları nette bir dünya idi ama hiçbirinde başıma hiçbir sorun çıkarmadılar. 2 ve 4 fiyatlarına göre çok çok iyiydiler. Şimdi de xperia xz kullanıyorum arka kamerası gün ışığında harikalar yaratıyor. Renkler çok gerçekçi ama ışık biraz problemli olsun manual dışı bu ne lan dedirtiyor ki manualde de tam kontrol vermiyor. Fakat ön kamerası bayağı iyi.Onun dışında yağ gibi cihaz arabirim saf androide çok yakın. Kıç kadar pil ile ekran süresi çok iyi. Updateleri pixel sonrası ilk yayınlayan marka. Bu yüzden önceliğine göre google pixel, lg g6 ve sony xperia xz premium odaklı bakın derim ben.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 açıkçası pure android sebebiyle pixel çok isterim ama onun da kronik hataları çıktı, teknik destek trde çok bi bozulsa sıçtık fln. xz premium çıkmadı sanırım daha, galiba lg g6ya yöneliyorum review bakıyorum şimdi
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ben pixel getirttim bi arkadaşa ya ne hatası çıktı kronik bilmiyorum ben :(
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Bir çoğunu montly updatelerle hallettiklerini söylüyorlar ama düzelmediğini iddia edenler de var. Bi de mikrofonda sıkıntı yaşayanlar var onlar software update ile de düzelmiyormuş vs
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bende henüz bir sıkıntı yok ama bilmiyorum. çıkmasa bari :( bu kış ikinci nesil geliyorumuş o daha iyi olur.
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Xz premium bu aralar çıkacaktı öyle okumuştum bayağı iyi duruyordu kağıt üzerinde ulaşılabiliyorsa es geçilmemeli bence.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 XZ Premium Haziran 1 de çıkıyormuş. Pixel-g6-xz inceleyip geldim, s7 edge dövüyor hepsini :( samsung ve o iğrenç arayüzünü istemiyorum ama camera, battery life, sunlight contrast hepsinde üstün alet. s8e de o kadar para vermem gibi geliyor.
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Neyde dövüyor abi? Ne bekliyorsun telefondan sen?
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 camera, battery life, sunlight contrast
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 sırf ekran ve kamera dövüyor ki standart bir kullanıcı için en önemli şeyler zaten.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bana yemek yapsın, arada batağa 4. olsun falan istiyorum telefondan lel abi ne beklenir işte hep aynı şeyler. Testlerde yukarda yazılan özelliklerde s7 edge baya önde, bunu söylememin nesi garibine gitti?
Öne çıkan mesajlar