Masticore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Rewendor said: Millet bedelli bekleye bekleye kaçarken şu kısa dönemi 9 aya çıkarsalar da neşemizi bulsak yaa :D Sunu gordum bugun cok guldum https://itunes.apple.com/tr/app/bedelliyiz-biz/id1306107760?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Dersleri veremezsem yüksek lisanstan atılcam haziranda.eylül de tekrar kayıt olabilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Rewendor said: Millet bedelli bekleye bekleye kaçarken şu kısa dönemi 9 aya çıkarsalar da neşemizi bulsak yaa :D kısa dönem uzarsa bedelli çıkma ihtimali artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 benjani said: Dersleri veremezsem yüksek lisanstan atılcam haziranda.eylül de tekrar kayıt olabilir miyim acaba? atılmadan kayıt sildirip tekrar kayıt olun denmişti burda bi ara, ben öyle yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 benjani said: Dersleri veremezsem yüksek lisanstan atılcam haziranda.eylül de tekrar kayıt olabilir miyim acaba? 35 yaşından küçüksen olursun, farklı bölüm olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 ben de atılmadan kayıt sildirip yeni kayıt yapman gerek diye biliyorum. atılınca ne oluyo bilemicem ama ben öyle yaptım bu yaz, 1 dönemim daha vardı, sildirdim başka okula kayıt yaptırdım. bedelli bekleyene kadar bedelli kadar para domaldım yükseklisansa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Xenocide said: bedelli bekleyene kadar bedelli kadar para domaldım yükseklisansa :/ lol benim de öyle olucak galiba bu gidişle das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Lel iki gün Ales'e çalışın tembel tenekeler =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 ben divan-ı hikmet sohbetlerine katılıcam burs istemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Yeni topic açmak istemedim, bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. 91 doğumluyum , 31/12/2017 tarihine kadar tecilim var, lisans devam ediyor. Bugün öğrenci durum belgesiyle gideyim dedim fakat, çalışan zaten 2017 sonuna kadar tecilin var Ocak ayında yenisini al getir dedi.(Belgenin notlar kısmına da şu şu kanundan faydalanmak istediğini belirtilmiş olması lazım, dedi ama açıklamadı ne yazmam gerektiğini ) Eve gelip kontrol ettiğimde, akademik takvime göre dönemin dersleri zaten aralık ayında bitip, ikinci dönemin kaydı da 29 ocakta başladığını gördüm, ne ara ikinci dönemin derslerinin kaydını yapıp ona göre ek-c2 belgesi alacağım anlamadım. pls help :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Boneslark said: Yeni topic açmak istemedim, bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. 91 doğumluyum , 31/12/2017 tarihine kadar tecilim var, lisans devam ediyor. Bugün öğrenci durum belgesiyle gideyim dedim fakat, çalışan zaten 2017 sonuna kadar tecilin var Ocak ayında yenisini al getir dedi.(Belgenin notlar kısmına da şu şu kanundan faydalanmak istediğini belirtilmiş olması lazım, dedi ama açıklamadı ne yazmam gerektiğini ) Eve gelip kontrol ettiğimde, akademik takvime göre dönemin dersleri zaten aralık ayında bitip, ikinci dönemin kaydı da 29 ocakta başladığını gördüm, ne ara ikinci dönemin derslerinin kaydını yapıp ona göre ek-c2 belgesi alacağım anlamadım. pls help :( Okulun otomatik tecil etmiyor mu? Okuldan tecil ediliyorsa senin şubeye falan gidip kendin tecil etmen gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 okul tecil ediyor da belli yaştan sonra bunu bırakıyor olabilir yine de okulu arayıp bilgi alman en doğrusu olabilir. sanki ben belge götüren arkadaşlarım vardı diye hatırlıyorum okurken. öğrenci işlerine git sor benim belgemi gönderdiniz mi diye en neti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Son yıllarda çıkan kanunlardan biri ile artık okula giriş tarihine 6-7 yıl ekleniyormuş otomatik tecil tarihi olarak (bedelli çıkması umuduyla , tecil ettirmek için kalan dersleri tek tek alarak uzatıyorum, 7. yıldayım şu anda) , okul karışmıyor sanırım o yüzden artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 gitmene gerek yok. 4 yılı geçtiysen her yıl sonunda askeriyeye gönderiyor yazı bu adam bitiremedi ama kaydı var okuyor diye. 29 yaş sonuna kadar oluyor bu. sonrasında gönderse de tecil olmuyor bakaya olarak okumaya devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 e öğrenci belgesi yarım yıllık değildir ki ?? şuan alacağın bir öğrenci belgesi zaten hazirana kadar geçerli olacaktır en az, yanlış mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Ben başıma geldiğinden biliyorum. Okul ya sürekli tecil eder ya da lavuk bir kurumdur arada sırada unuturlar. Bu durum okuluna bağlı. Gidip sorman ve e-devletten kontrol etmen gerekiyor. Eğer arkadaşlarını tecil etmeyi falan unutuyorlarsa sen elle hallet. Bunun dışında lisans ve lisansüstü eğitimlerde belli bir zamanın var. Bu zamana kadar öğrenci belgesiyle tecil edebiliyorsun. Okulda edebilir sen de edebilirsin. Ama bu süre dolunca ne okul ne de sen kendin tecil edemiyorsun. Hatta öğrenci pasonu yenileme hakkın da olmuyor. O süreyi aşıp mezun olmadıysan otomatik olarak bakaya kalıyorsun. Eğer bu süreyi aşmadıysan okul seni tecil etmese bile sen "onlar unutmuş ya ben öğrenciyim" falan diyerek şubeye elden belge teslim edebilirsin. Eğer bu süreyi aştıysan hala öğrenci olmanın bir değeri yok. Belgeyi götürsen bile hala kaçak oluyorsun. Yapabileceğin tek şey hızla mezun olup mezuniyetinle gelen tecili hemen kullanmak. O aralık için ceza gelebilir. edit: applev0dka said: e öğrenci belgesi yarım yıllık değildir ki ?? şuan alacağın bir öğrenci belgesi zaten hazirana kadar geçerli olacaktır en az, yanlış mıyım Bir eğitim dönemi için veriliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 okul senin tecilini zaten kayıt olduktan sonra yapıyor. onla ilgili tebliği de yapıyor daha sonra. imzanı alıyor. daha sonra kayıt dondurduğun her dönem için uzatma istiyor. onlarda da tebliğ ve imza var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar