Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 kullanıyorum ben aktif olarak. bialetti almıştım ben, memnunum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 moka pot candır ya. Ama bana şu tchibo cafissimo doldurulabilen kapsüllerden lazım. Baya köpüklü oluyor onun kahvesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 kullandığın kapsülleri atma tekrar doldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 sleepingdeath said: moka pot deneyen varmı? çok keyifli güzel alet de, kahveyi yaptıktan sonra hemen temizlemek gerekiyor. o da yani ne üşendiriyor insanı anlatamam. ya da ben tembelim. 1.5 yıl sonra dayanamadım bi gün bulaşık makinesine attım, ki atmayın diye bağırırlar sürekli. haklılarmış. 22 yıllık tekel dükkanı doğramasına döndü güzelim moka pot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Lopeth said: kullandığın kapsülleri atma tekrar doldur çift taraflı deliniyo onlar hem içini açarsam kapatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 bi ara denemiştim gayet güzel oluyor, ama uğraştırıyor biraz sistemin getirdiği kolaylığa zıt bir işlem https://www.youtube.com/watch?v=HpmebC5YYMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Lopeth said: axedice said: Canım ne zaman kahve çekse bi tane bundan patlatıyorum ben de. Ne çekme derdi var ne süt katma bilmemne. Hem de sizin içtiğiniz o özenti kahvelerden 10 kat daha lezzetli https://store.donanimhaber.com/b8/19/9e/b8199e83d72fa8b741a07a490fde27c9.jpg of koroner atardamarim daraldi su paketi gorunce aflskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 samaella said: moka pot candır ya. Ama bana şu tchibo cafissimo doldurulabilen kapsüllerden lazım. Baya köpüklü oluyor onun kahvesi. Cafissimi kahvesi hakaten çok güzel Süt köpürtmesi bile gerek yok neredeyse harika bir kahve/espresso çıkıyor Kapsülü tanesi 2 lira civarına gelmeşe gecede 2 tane bile içerim o kadar lezzetli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 sonra neden hastaliklar artiyor bilmem ne. nerede sahte kahve var, onun pesinde insanlar. plastik kapsullere sicak su puskurtup icinden cikani iciyorlar. strafor yemek ile esdeger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Lopeth said: bi ara denemiştim gayet güzel oluyor, ama uğraştırıyor biraz sistemin getirdiği kolaylığa zıt bir işlem https://www.youtube.com/watch?v=HpmebC5YYMM ahha olm kapsül kaldı içinde çıkmıyor. çok pressledim sanırım su geçmedi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 düzgün öğütüp, düzgün sıkıştırmak lazım evet o değilde http://www.starbucks.com.tr/coffee/medium/ethiopia/whole-bean şu kahveye yakın tat kahve ne önerirsiniz. Böyle hafif çikolata tadı var, oldukça değişik ve lezzetli Ama hem 40 lira, pahalı hem de nispeten eski tarihli kahve satıyor bizim oradaki şubeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Bende de bialetti brikka kullanıyorum moka pot olarak . Makinaya göre biraz daha acı oluyor aynı çekirdek kahveyi kullandığımda ama güzel özellikle .. kahve Baileys kahve yaparken gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Alüminyum kaplar sıcaklıkla sıkıntı olmuyor mu? En son bialettii de çelik modelleri çıkarmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Selam, Goering said: ... en iyileri: (benim sevdiklerim) www.kronotrop.com * www.petracoffee.com * www.probadorcolectiva.com ** Hâlâ arayıştayız kahve konusunda: Probador'un örnek setlerden almak istedim ama normal ile yıkanmış arasındaki fark nedir? Hoş, detaya bakınca hepsi yıkanmış gözüküyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Narstil said: Bende de bialetti brikka kullanıyorum moka pot olarak . Makinaya göre biraz daha acı oluyor aynı çekirdek kahveyi kullandığımda ama güzel özellikle .. kahve Baileys kahve yaparken gayet iyiydi. neden spoiler? baileys kahvenin nesi spoiler? Cuban espresso da guzel oluyor Pot ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 camiden bağlanıyor sanırım nsfw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Bir sebebi yok , buzlama gibi yaptım (:P) Yakında alkol yazılarıda yasak olur sıkıntı olmasın. Kahvede şeker kullanmıyorum , cuban espresso da şekerle hazırlama var sanırım dasaaa said: neden spoiler? baileys kahvenin nesi spoiler? Cuban espresso da guzel oluyor Pot ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 allahım nasıl bir nesil yetişiyor ya biz naptık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Sorma dejenere bir toplum oluştu. En fazla içtiğimiz şuydu bizim https://s3-media2.fl.yelpcdn.com/bphoto/wEGRDjP1hZhDrPifksAwQA/348s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 babamla kahveye gittim mi kivi içicem diye ne heycanlanırdım lan o kadar lüks gelirdi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Masticore said: Sorma dejenere bir toplum oluştu. En fazla içtiğimiz şuydu bizim https://s3-media2.fl.yelpcdn.com/bphoto/wEGRDjP1hZhDrPifksAwQA/348s.jpg artik gotten koko cekerken az alkollu kahve icebiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Ya onu bunu boş verin de Beşiktaş'ta Okkalı Kahve'ye gidin ve sade Kervan isteyin, okkalı olsun diye de belirtin. Ben bu kadar güzel bir kahve içmedim hayatımda ya. Eve yakın bir dükkanları olsa her gün 3-4 tane içerim herhalde. https://www.zomato.com/tr/istanbul/okkal%C4%B1-kahve-be%C5%9Fikta%C5%9F-merkez-istanbul/photos Mekan şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Llama said: babamla kahveye gittim mi kivi içicem diye ne heycanlanırdım lan o kadar lüks gelirdi ki bir de bu var ..muz cayi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 elitler basmis amk. onceden sadece oralet vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Ya okkalı kahve diyorum kivili fotoğraf geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar