samaella Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 sabonis said: bir de ben hafif çikolata karamel gibi notaları olan bir kahve arıyorum, ekşiliği/asiditesi ise 0 olsun, biraz body'si de olursa tadından yenmez. valla üzerine yazanlara göre bunu arıyosun, dün aldım denemedim :D https://www.coffeesapiens.com/collections/kahve-cesitlerimiz/products/evolution-blend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 sabonis said: montag nasıldır ben onlardan alıyorum, çekirdekleri baya başarılı gibi. montag, petra, kronotrop bunlar iyi galiba da başkaları varsa yazın da, deneyelim 3-5 kahve. bir de ben hafif çikolata karamel gibi notaları olan bir kahve arıyorum, ekşiliği/asiditesi ise 0 olsun, biraz body'si de olursa tadından yenmez. niye hep hipster mekanları ısrarla reklamını yapıyorum : eminönü minas kahve roaster abimiz gelsin anlatsın oluru yoksa niye yok hiç fire vermediler bana , hep memnun kaldım ,fiyatlarıda bu abiler kadar uçuk değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Minası bilmiyorum, yorum yapamayacağım. Online siparişi falan var mı, deneyeyim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 https://tr.foursquare.com/v/minas-kahve/55098466498e9685a0aac5fd istanbuldaysan bidaha o tarafa işin düştüğünde gider bakarsın , online siparişi varsa bile ben bilmiyorum ama roasterım sektördenim fln diyince kesin biliyorsundur diye düşünmüştür iyi yanılmışım. petra montag fln büyük isimler onların başka kanalı vardır belki ama piyasada ÇOK fazla 3. dalga kahveci ve restoran burdan yapıyor alışverişini, senin bilmemene şaşırdım doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 samaella said: sabonis said: bir de ben hafif çikolata karamel gibi notaları olan bir kahve arıyorum, ekşiliği/asiditesi ise 0 olsun, biraz body'si de olursa tadından yenmez. valla üzerine yazanlara göre bunu arıyosun, dün aldım denemedim :D https://www.coffeesapiens.com/collections/kahve-cesitlerimiz/products/evolution-blend aha, harbi benim aradığım buna benziyo baya aynen. montag'ın sahibini tanıyom da ben, o da tam bugün bana yollamıştı kahve, kötü oldu. bunu 2 gün önce öğrensem, dur yollama derdim :D kahvem bitince deneyeceğim kahve belli oldu. benim montag'dan içtiğim buydu, ama artık bunu getirtemiyorlar. şimdi bana 2 tane farklı bişi yolladı bakalım. yani benim aradığım aslında bunun biraz daha body'lisi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Senin body ni yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 DoGMeaT said: https://tr.foursquare.com/v/minas-kahve/55098466498e9685a0aac5fd istanbuldaysan bidaha o tarafa işin düştüğünde gider bakarsın , online siparişi varsa bile ben bilmiyorum ama roasterım sektördenim fln diyince kesin biliyorsundur diye düşünmüştür iyi yanılmışım. petra montag fln büyük isimler onların başka kanalı vardır belki ama piyasada ÇOK fazla 3. dalga kahveci ve restoran burdan yapıyor alışverişini, senin bilmemene şaşırdım doğrusu İstanbul’a çok ters bir yerdeyim çünkü heh. Burayı biliyorum ama ismini bilmiyordum. Özenli yaptıklarını duymuştum, bizzat denemedim ama bir dahaki gelişimde yapılacaklar listeme alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Esh said: Senin body ni yerim whatsapp'taki kalpli öpücük yok burada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Şu bardakta Türk kahvesi içiyorum şu an ilk defa ve böyle devam etmemde bir sıkıntı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 ben bunun 700 kusur cc ligi ile iciyorum..sorun olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 sabonis said: Esh said: Senin body ni yerim whatsapp'taki kalpli öpücük yok burada :( 😘 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 selülit yapar memeniz sarkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 x2 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 DoGMeaT said: sabonis said: montag nasıldır ben onlardan alıyorum, çekirdekleri baya başarılı gibi. montag, petra, kronotrop bunlar iyi galiba da başkaları varsa yazın da, deneyelim 3-5 kahve. bir de ben hafif çikolata karamel gibi notaları olan bir kahve arıyorum, ekşiliği/asiditesi ise 0 olsun, biraz body'si de olursa tadından yenmez. niye hep hipster mekanları ısrarla reklamını yapıyorum : eminönü minas kahve roaster abimiz gelsin anlatsın oluru yoksa niye yok hiç fire vermediler bana , hep memnun kaldım ,fiyatlarıda bu abiler kadar uçuk değil. Luwak kahvesi var mı burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Selam, Coffee Chefs diye bir yerden Kartal Ikea'nın bulunduğu AVM'deki mağazasından alıyoruz. Tuzla'da oturunca en yakın gidip alınacak yer burası oluyor. Starbucks'dan aldı eşim; 1:18 oranında demle demişler de bildiğin yanık/kül tadı geliyor kahvelerinden. 1:20 falan bile kurtarmıyor! Bu Coffee Chefs'in Brezilya'sını alıyoruz. 1:14 yaptığında içimi yumuşak hoş bir kahve oluyor. Sanırım orta derecede kavrulmuş. Tek sorun amcaların Nisan 2018 kavrumlu çekirdek satmaları. Daha taze alma şansımız olmuyor. Asitlik body falan anlamam, çikolata aroması falan diyorlar ve benim dilims adece kahve tadı alıyor yani o kadar hassas bir damak da yok bende :) Şu Petra ve Overdose'u deneyeyim bir de. Kahve bitiyor, isyan yakındır! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 french press'e sardım 1 2 aydır. starbucks'tan çektirip alıyorum kahveleri. 3 4 farklısını denedim en sevdiğim dükkanda da türk kahvelerini yaptıkları veranda blend şimdiye kadar. hepsini denemedim tabi. öneriniz varsa alırım french press özelinde kahve yada demleme tarzı vsvs için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 RamsesII said: Luwak kahvesi var mı burada lan babanın evinde de luwak mı içiyodun artiz :p bilmiyom valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sabonis said: montag nasıldır ben onlardan alıyorum, çekirdekleri baya başarılı gibi. montag, petra, kronotrop bunlar iyi galiba da başkaları varsa yazın da, deneyelim 3-5 kahve. bir de ben hafif çikolata karamel gibi notaları olan bir kahve arıyorum, ekşiliği/asiditesi ise 0 olsun, biraz body'si de olursa tadından yenmez. kafeingo petit soleil bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Cumartesi sanalbaharattan geçtiğim sipariş elime ulaştı, bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sanal baharattan ne alıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Luriel said: Cumartesi sanalbaharattan geçtiğim sipariş elime ulaştı, bakalım nasılmış. şunu yazmanın ne anlamı var ,baktıktan sonra yazsana allahansen post mu kasıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Evet post kasıyorum ondan 2004 ten beri sadece 1 madalya almışım. Sana mı soracağım ne yazıp ne yazmayacağımı sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 selam ben dogmeat yoo , boş yapmaya devam edebilirsin tabiki bana sormuyacaksın iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Sağol bende öyle düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar