grinny Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 DarkC1oud said: 3 yıldır Kalita Wave 155 kullanıyorum ve çok memnunum.Kalita dripper ile kötü kahve yapma ihtimalin, V60 ve Chemex'e oranla çok düşük.Kullandığım ratio 1:16.Kahve çekirdeklerini Probador ve Petra'dan alıyorum. Kalita Wave Recipe Collection Kalita'nın filtresi var mı ülkede ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 senko said: 1.5tl hiçbişi lan 7.5 oldu starbucks americano icim acio artık verirken amk starbucks'tan americano pek içmediğim için bilmiyordum son fiyatını sdfsd şu halde f/p olarak mcdonalds döver diyorum o halde. 5 kat fiyat farkını kurtaracak kadar da iyi değil starbucks. plaza bebesi değilseniz mcdonalds tercih edebilirsiniz ya da mcdonalds'tan alıp plaza termosuna gizlice koyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 grinny said: Kalita'nın filtresi var mı ülkede ya? Amazon.com üzerinden toplu alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakal Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 McDonalds kahvesi dışarıdaki en iyi f/p kahvesi olabilir sanırsam (Gerçi 1tl iken 1.5 olmuş). Robusta olduğunu bilmiyordum ama o kadar acı gelmemişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Kojiroh said: Aeropress aldım bugün ben de, adam gibi bi öğütücü lazım şimdi. Şu herifi övüp duruyolar da cidden o kadar iyi mi ya? Bi de gavur kahvesi öğütcem en nihayetinde, böyle Arapça işlemeli falan... bilemedim sdf http://www.tarihidegirmencisozen.com/ aga o zımbırtılardan bende 1000 tane vardı bi ara , ciddiyim önermem,etkililer ama kullanması temizlemesi cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 abi sen iyi bi dayak yememişsin sanırım son bi kaç yılda axedice said: Migros 2si1 arada çıkarmış kendi markasıyla, nescafeden daha kötü ama 25 kuruş sadece. O açıdan tavsiye edebilirim. https://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/03222634_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 dayak kesmez onu, yatirip ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 nescafeden daha kotu olmak kolay bir is degil respek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Kojiroh said: Aeropress aldım bugün ben de, adam gibi bi öğütücü lazım şimdi. Şu herifi övüp duruyolar da cidden o kadar iyi mi ya? Bi de gavur kahvesi öğütcem en nihayetinde, böyle Arapça işlemeli falan... bilemedim sdf http://www.tarihidegirmencisozen.com/ bu değirmenler türk kahvesi öğütmek için galiba. f/p olarak delonghi kg79 öneriyorum. ben bayadır kullanıyorum, memnunum. el değirmenlerinden de hario nun el değirmenlerine bakabilirsin ama ben nedense pek memnun kalmadım bi arkadaşta denediğimde. kahveleri eşit şekilde öğütmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Vingthor said: dayak kesmez onu, yatirip ...... Mmm demek öyle http://www.istanbulkahve.com/images/Private/MarkaUrun/Migros/1_1.jpg Sadece 25 kuruş arkadaşlar, ve sizin içtiğiniz antik kuntik kahvelerden hiç bi farkı da yok. Bence bi deneyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 kozalak said: bu değirmenler türk kahvesi öğütmek için galiba. f/p olarak delonghi kg79 öneriyorum. ben bayadır kullanıyorum, memnunum. el değirmenlerinden de hario nun el değirmenlerine bakabilirsin ama ben nedense pek memnun kalmadım bi arkadaşta denediğimde. kahveleri eşit şekilde öğütmemişti. Aleti aldığım yerde aynen Hario'unun el değirmenlerinden vardı da sormadan almayayım demiştim iyi ki almamışım. Arkadaşta KG79 var baya iyiydi, 200 TL vermemek için almamıştım ama artık mecbur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Rasmon said: axedice said: Migros 2si1 arada çıkarmış kendi markasıyla, nescafeden daha kötü ama 25 kuruş sadece. O açıdan tavsiye edebilirim. https://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/03222634_large.jpg :horace: Şok markette lezzcafe diye bi marka var 25 kuruş ama içtiğim en iyi ucuz kahve canım çekti şimdi https://scontent-dft4-2.cdninstagram.com/t51.2885-15/e15/1739207_538109886303001_961497862_n.jpg şaka yapmıyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Teşekkür ederim karşim, 20 kuruşa olanını da bulursanız çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 kahveyi buyuk miktarda ogutulmus olarak aldiginiz zaman 25 kurustan daha ucuza gelir muhtemelen. ama tabi "o zaman tazeligi kaciyor hmss :m" derseniz bilemem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 african blue leş gibi ekşi hanginiz seviyodu bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 çekirdek satan bi sürü yer türedi. nedir güncel durum nerden alıyorsunuz kahveleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Başlığı BİM'ciler basınca konuya mesaj atılmamış 15 gündür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ahaha aynen ne hale gelmiş lan topak, bir zamanlar nescafe içenler alınmazdı içeri. Hey gidi hey... Referandum her şeyi çok değiştirdi, avam tabakası kahve elitizmine sızıyor. UYAN TÜRKİYEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 kozalak said: çekirdek satan bi sürü yer türedi. nedir güncel durum nerden alıyorsunuz kahveleri? Ben tchibo'dan, yolum düşmeyince süpermarketlerde Jacobs filtre kahve'den sonra butik olayına bakayım dedim.Biraz ekşide okuduktan sonra f/p uygun diye bonarri isminde bir siteden sipariş verdim.Biraz sorun yaşadım geç gönderdiler 1 hafta kadar.Elimdeki bitince geçen yine baktım aynı yere fiyatlar diğerlerine göre baya uygundu kahvesi de güzeldi diye fakat isim değiştirmiş şöyle birşey olmuşlar elindeki ürün de azalmış fakat yeni üyelik sistemine falan geçmişler sık içene yarar ama işlerini düzgün yaparlar vaktinde gönderirler mi bilemiyorum.O kadar fazla tüketmiyoruz ve seçenek az diye kahve fabrikasından söyledik.Ertesi gün geldi, kahvesi de güzel fakat fiyatlar öncekine göre pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 [video]https://www.youtube.com/watch?v=Sd8MbwZ8Ihs?feature=oembed" width="459"> kahve beraberinde büyük bir hırs getirdi ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Kafeingodan aliyorum ben 2 aydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 piyu..1 kilo kahveyi 90 a satmaya calismak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 1 kilo kahve dediğin 50 bardak yaklaşık ama onlara gelişi 20 tl civarında olunca sen de haklısın aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 1 kilo 100 bardak etmiyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 1 bardak 250 cl dersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar