Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cahil halkı nasıl eğitiriz.

fenn

Öne çıkan mesajlar

Gördüğüm kadarıyla ve genel olarak ( hepsini dahil edemem) çok çocuklu bu halkımızda ( çoğunlukla doğulu kardeşlerimizde) bir sıkıntı var. (Lütfen istisnalar üzerinden yürümeyelim) Bunlar çok çocuk arasında yetiştiklerinden utanma, çekinme olayları neredeyse sıfıra yakın. Dayakla söz dinletmeye çalışsan çok dayak yediklerinden işlemiyor. Laf anlatmaya çalışsan , kör bir inatla karşı çıkıyorlar veya alay geçercesine 32 dişle sırıtıyorlar veya en masumu dinleyip dinleyip yapmıyorlar. Hedef olmadığından dolayı ve kaderci anlayış yüzünden iş olacağına varır mantığındalar. Şimdi bu adamlara nasıl laf anlatılır ???
Sosyal ağlarda paylaş

Bence o kadar karışık bir durum değil . Hasin Ali Yücel zamanında atmış temellerini ama maalesef sağcılar engel olmuş.

Eğitim eğitimle olur başka türlü zorla olmaz. Sen okulları , öğretmenleri , eğitim sistemini düzgün yaparsan , düzgün insanlar yetiştirirsen eğer o insanlarda ailelerinden bi tık daha iyi olur , eğer onlarında çocukları bi tık iyi olursa bu kafayla uzun vadede çok gelişebilir ülke. Yani eğitim şart.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...