Remus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 IBB İş çıkışında metrobüs kullanlar için Hasbroyu örnek alsın özür dilesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Ataturk olsa sevilmesini birak, ne tecavuzcu coskun karakteri olurdu ne de birbirine hayatin her alaninda bu kadar sokan insanlar. Ama diktator olmak lazim iste insanlara insanligi ogretebilmek icin. Kime niye Ataturk denmis bu arada orayi okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Abi Atatürk olsa da aynı olurdu içi çürümüş bu insanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Esh said: Sonra da dusunelim neden BANNED commercial diye. Reklamda ironi yapmakla reklamin ironiyi sana sokmasi arasindaki farki anlamiyomusuz meger Hah tamam abi hiçbir argümana gerek yok, ben böyle bigot bir duruşa laf anlatamam zaten. "BENİM DEGERLERİME UYMUYOR, SANSÜR." Bu duruşdaki insana böyle toplum yakısır, kusura bakmayın. Puritanlıgın tadını cıkarmaya devam. Hala "İÇİNDE TECAVÜZ ANALOJİSİ VAR, OHA ÇÜŞ İGRENC."ten öte tek bir argüman yok 10 küsür sayfada. Yok toplum onu böyle çıkarır da, çoktan normalleşmiş tavır için normalleşir de bir ton zırva ama hala ana sentiment "hassasiyet" kisvesi altında puritanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Abi sen niye bu kadar saldirma ihtiyaci duyuyosun ki ben onu cozemedim. Anan baban mi cekti abi reklami. Ajansin sahipleri mi? Nedir yani? Savundugun noktalar bana gore yanlis, nasil olmasi gerektigini de anlattim hala yok puritan yok sosyal medya savascisi bilmemne. Hayir o klise tiplerden de degilim yani feministinden kardes turkulerine kadar her yere laf sokmuslugum ayar vermisligim vardir. Ama bu konuda oyle bir "ehehe cok hakli reklam" diyemedim. Demek ki birileri daha diyememis ki reklami cat diye kaldirdilar. 1 hafta falan da tartisilmadi, 12 saat surdu hatayi anlamalari demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Argüman iron-clad baba, "tepki aldı kaldırıldı, kaldırılmış olması ahlaki olarak yozlaşmış olmasını dogrular." Sana sadece reaction image bundan sonra, hakettiğin zaman yazılı cevap veririm yine. http://i.imgur.com/G09Ofp6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 boyle dandigini koyacaksan hic koyma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Daha tepki alamadan kaldirildi demeye calismistim da neyse sdfg yani 1 hafta falan surseydi kaldirilmasi asil o zaman senlik olacakti. Adamlar ozur mozur de dilemedi abi anasayfadan, ayni yapilmayan bomba patladi haberleri gibi. Boyle bisi yok ki demeye geldi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Şu yazdıgınla said: Demek ki birileri daha diyememis ki reklami cat diye kaldirdilar. 1 hafta falan da tartisilmadi, 12 saat surdu hatayi anlamalari demek ki. şunun arasında herhangi bir korelasyon yok öncelikle. Ve böyle şeylerin prodüksüyonu haftalar, bazen aylar sürebiliyor. Ama evet planlarken, casting'i yaparken, grafikleri hazırlarken değil, koyduktan 12 saat sonra farketmişler oha biz napıyoruz diye. Abi lütfen genç de değilsiniz böyle şapşal muammelesi yaptırmayın kendinize yazarken utanıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 belki de yenisini yapacaklar mesela gece klübünden kiz arkadaslari ile çikan kiz taksi çagiriyor. taksiciye ev tarifi veriyor. taksici müsterisini orman yolundan götürürken taksicinin yüzüne zoomluyoruz. pis pis biyigini sivazliyor. hizli çekimle taksinin saatini çekiyoruz. 15 dakika fastforward geçiyor. sonra kiz tek parça evine birakiliyor. eve girdiginde kiz kardesi gülerek zaasbro oynuyor. eve gelen kiz cüzdani koltuga firlatiyor ve içinin bos oldugunu görüyoruz. cüzdandan zoom out yapilirken ekranda PAY LESS yaziyor. soundtrack de girls just wanna have fun olabilir yani bence güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 kaldırılma sebebi vermek istedikleri mesajla alakalı değildir zaten, muhtemelen linç edilme korkusuyla kaldırmışlardır insanların ilk tepkilerini gördüklerinde. reklamda ister istemez genelleme yapınca, reklamdaki gibi puştluk yapmayan adam kendince haklı olarak, yapan adam da anasının verdiği tüm pişkinlikle yapmıyormuş ayağına seni linç etmeye kalkar çünkü; zararlı yine sen olursun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 nerden nereye geldiniz olm... Hasbro bu kadar üstüne düşmemiştir reklamın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Abi çirkin bir niyet çıkarmak için deconstruct etmeye kalktılar da şu an quark'larındayız ve hala bana reklamda ahlaki olarak çirkin ne var söylenebilmiş değil, sabırsızlıkla beklemedeyim, 10 sayfadır bekliyorum reklamın şusu ahlaksız, şu imasında kötü niyet var denebilsin çekicem elimi. bajazet said: belki de yenisini yapacaklar mesela gece klübünden kiz arkadaslari ile çikan kiz taksi çagiriyor. taksiciye ev tarifi veriyor. taksici müsterisini orman yolundan götürürken taksicinin yüzüne zoomluyoruz. pis pis biyigini sivazliyor. hizli çekimle taksinin saatini çekiyoruz. 15 dakika fastforward geçiyor. sonra kiz tek parça evine birakiliyor. eve girdiginde kiz kardesi gülerek zaasbro oynuyor. eve gelen kiz cüzdani koltuga firlatiyor ve içinin bos oldugunu görüyoruz. cüzdandan zoom out yapilirken ekranda PAY LESS yaziyor. soundtrack de girls just wanna have fun Ne tema ne narrative ne de moral of the story tutuyor. Tamam herkes benim gibi fictioncı, edebiyat düşkünü olmayabilir de gerçekten zekice birşey yazdıgını düşünüyor olman endişe ettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Esh said: Sonra da dusunelim neden BANNED commercial diye. Reklamda ironi yapmakla reklamin ironiyi sana sokmasi arasindaki farki anlamiyomusuz meger dusunelim bencede https://www.youtube.com/watch?v=PYnL5oUePM8 PRAISE KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 reklam değil de belgesel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 xunn ben postlarını çok seviyorum ama anlamayınca anlamıyorsun abi. kitleler senin seviyende ironi anlamaz. sunulan facti de kendi tabiatlarında onaylama olarak görürler. hikâyenin başında da yenisini demişim. atlamışsın sanırım. benden bu kadar, galiba yeterince zekâya sahip değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Esh haklı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Yok abi zekaya sahip olmamak degil de cem yilmazin dedigi gibi "siz gec kalmadiniz, biz diger seyicilerle anlasip erken geldik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 hasbro linç edilmekten korktuğu için kaldırıyor işte. sanki reklam yayınlandıktan sonra "bir hatayı" farkedip kaldırmışlar gibi konuşmayın. xunn boşuna cevap bekliyor, gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 linc edilmekten korkuyosan neden boyle bi reklami onayladin abi? yani kim nasil konustu da cekmeye karar verdiler. ortak bi akil tutulmasi yasanmis. muhtemelen ceo falan izleyince "evladim siz salak misiniz" diyip fisini kesmis iste. ama ajansi bulamadim ben, terminal mi degil mi ceken kim bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 reklam mı daha kötü yoksa götleri yiyemeyip kaldırmaları mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Bone said: hasbro linç edilmekten korktuğu için kaldırıyor işte. sanki reklam yayınlandıktan sonra "bir hatayı" farkedip kaldırmışlar gibi konuşmayın. ticari acidan bakarsan, ki oyle bakmak zorundasin, yazdiklarin ayni sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 reklamin bir baska sekli de oldu tabii.. hangi reklam bu kadar konusuldu son zamanlarda. kotusu iyisi olmazin manasi bu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 abi insanin kotusu iyisi olmaz diyip hitleri ovuyo muyuz ya da nasyonel sosyalizmi benimsiyo muyuz? reklamin da iyisi kotusu olur ve her konusturan reklam sana pazar payi olarak geri donmez. hasbro adindan bahsettirmis olsa da bu en fazla ticari gerileme olarak yansir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 said: ironi http://futureisfiction.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/thatssotrue_3749_1331166173.gif bajazet said: xunn ben postlarını çok seviyorum ama anlamayınca anlamıyorsun abi. kitleler senin seviyende ironi anlamaz. sunulan facti de kendi tabiatlarında onaylama olarak görürler. hikâyenin başında da yenisini demişim. atlamışsın sanırım. benden bu kadar, galiba yeterince zekâya sahip değilim. Abi kitlelere aptal gibi davrandıgın sürece aptal olur abi. O reklamın düz türk halkı tarafından izlenip mevzunun sempatik geleceğine de katılmıyorum. Hala milli consensus tecavüzün çirkin oldugu yönünde ve reklamda çok negatif bir ışıkta yansıtılıyor karakterler, herhangi bir sempatiklik yok yani mevzuda. Ve yüzde yüz haklı olsan da hala konustugumuz şeyin o kadar dısında birşeyden bahsediyorsun ki, hala cevap bekliyorum illa c/p'lettireceksiniz. said: Abi çirkin bir niyet çıkarmak için deconstruct etmeye kalktılar da şu an quark'larındayız ve hala bana reklamda ahlaki olarak çirkin ne var söylenebilmiş değil, sabırsızlıkla beklemedeyim, 10 sayfadır bekliyorum reklamın şusu ahlaksız, şu imasında kötü niyet var denebilsin çekicem elimi. Şuna cevap bekliyorum abi, çünkü ilk pozisyonunuz buydu, sonra adamlar kaldırmış demek ki onlar da çirkin buluyor, peki böyle bir reklamı çekmek oyuncak firmasına mı düştü. Sürekli değişiyor stance. https://en.wikipedia.org/wiki/Moving_the_goalposts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar