sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 tablo asmak için direk çiviyi çekiçle bam güm gömsek nolur daha mı kötü matkap kullanmaktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Boyayı patlatırsın öyle, matkap dümdüz deliyor sağa sola zarar vermeden. Belki de matkap almak yerine elektrikçiye yaptırırız o delme işlerini, masrafına değmez gibi bi durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 İleride başka bir şey asman gerekir falan, elinin altında bulunsun bence. Herkese tavsiye ediyorum da Amerika'dan gelen birini bulursanız https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00C625KVE/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new şu set baya iş görüyor. Tabi bundaki matkap da çok güçlü değil, kolon delemiyorsun ama tuğla duvarı sıkıntısız deliyor. Ha imkanın yoksa Fistan'ın dediği gibi ucuz yollu iki ayrı alet almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 şarjlı değil de elektrikli al, sürekli kullancağın bişey olmayacaksa kablo çekersin arada, üşenme ona. fiyat/performansa direk etkisi oluyor. uç olarak da set almana gerek yok dediğin gibiyse, ihtiyacını görcek bi kaç farklı türde alsan yeter. kaliteli uçlar al, delceğin şeye göre uç seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Selam, Bende tüm elektrikliler Bosch Professional. Würth de Bosch'a yaptırıyor çünkü piller tam uyumlu ve modeller aynı :) İşyerinde ise Dewalt kullanıyorum. Bosch Pro ve Dewalt gayet güzel dayanıyorlar. Pense ve keski için ise Knipex ve Beta mevcut bende. Boru anahtarları falan da Beta. Açık ağız ve yıldız anahtarları slim oldukları için Proxxon'dan aldım. Lokma seti, 1/4" uzatma kolları falan Beta. Tüm alyenler Proxxon. Tornavida bits uçları ve tutucular için Wera kullanıyorum. İnce tornavida seti Proxxon, Büyük tip tornavida seti ise komple altıgen şaftlı Würth. Elektrik için de izoleli lokmalı Wera tornavida seti var. Hepsi de balkonda Beta takım arabasının içinde duruyor. Beta için Karaköy. Bosch ve Proxxon için e-hirdavat ve bazen de hepsiburada. Knipex için makinahirdavat.com veya amazon.de. Wera için amazon.de. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 ne alırsan al, pilli alma. hatta bulursan bundan al, ben çok memnunum, tarihi B&D http://friday-ad.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/uploads/image/15556501_15556600/vintage-black-and-decker-drill-variable-speed-with-hammer-action-15556569-1_300X225.jpg?3bccd147e28a3ca9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Selam, Bende şu ufak tefek olan 10.8V serisinden var. İnanılmaz iş görüyor :) Hatta bu pillerle uyumlu LED el fenerini ve elektrikli süpürgeyi bile aldım. Hanım süpürgeye el koydu. Pili bittiği anda yedek pillerden takıp devam ediyor. ebay'den zamanında 4 tane 2A ve 1 tane de 4A batarya almıştım. Toplamda 7-8 tane batarya var evde. Büyük rahatlık oluyor. Duvar delmek için de Bosch'un mavi seri delici/kırıcı setinden var. Bu kombinasyon ile sıkıntı yaşamıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 pillinin iyisini almamışsındır abi hiç. gelişti onlar baya. hava atma ürünü olmadığından plazacı adam bunlarda 7.2v en pipiş olanla yetinir. nerden bilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Taa 5, 6 sene önce 20tlye falan almıştım, çin malı dandik matkap, 500w ya da 600w olması lazım. Ayda bir bişeyler asmak için 2 delik delerim abi diyenler için çekinecek bi durum yok. Tavan delme işinde zorlanıyor baya, duvarı yaldır yaldır deliyo. Darbeli/darbesiz ayarı var, vidalamada da kullanılıyor, ama matkap vidalama için ağırlığından ve büyüklüğünden dolayı kullanışlı değil. Alın geçin. Edik: hala kullanıyorum bu arada bu matkabı, hiç gerek yok pahalısına hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paparnozun gelip 1 milyor liralık setler yazması... Yaz gerçi panpa vardır parası olup onlardan da alacak. Sırf ben mi kullanıyorum forumu bencilliğe gerek yok asd Şöyle bi darbeli matkap alayım geçeyim o zaman 45 liraya. http://mcdn01.gittigidiyor.net/26245/tn50/262450154_tn50_0.jpg?1485762781 http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/coastech-id501-darbeli-matkap-500w-262450154?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggmktg1=OCS*akakce******&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0 Geçen koçtaşa gittim çekiç pense mense alayım diye, anam bi paketlemişler bi bişiler yapmışlar düzgün no-name set almaya çalışınca en az 100 lira para kesiyorlar. Şu dandik plastikleri alır geçerim 30 liraya http://mcdn01.gittigidiyor.net/26260/tn50/262606066_tn50_0.jpg http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/takim-cantali-el-alet-seti-11-parca-set-ce164-262606066?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggmktg1=OCS*akakce******&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 8 liraya mi ne tornavida seti almistim. cevirirken eriyor. metal buharlasiyor atayizler bunu cevaplasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Bi de 30 çeşit matkap ucu seti alacğaına, 1 tane adam gibi duvar ucu al. Bu matkap ucunun dandiği de çok çabuk eskiyo, ondan da delememeye başlıyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Selam, Abi ben 5 senede yavaş yavaş toparladım seti :) Lego ile bunlara para harcadım. Birçok ürün de ustaya kazarak aldığım ürünler. Adamların talep ettiği rakama gidip aletleri aldım, işi öğrendim ve daha ucuza çıktım. Onun 1-2 saatte yaptığı işi yapmam benim 4-5 saatimi almış da olsa daha özenli işler çıkarttım. Yaklaşık 9 yıldır evliyim ve eve daha usta girmedi. Hani merak olunca insan maddi boyutuna pek bakmıyor. Zaten işim gereği de bu tür cihazlara daha kolay ulaşabildiğim için kolay bulup alabiliyorum. Mesela Würth'ün satış elemanı her hafta uğruyor. Güzel de indirim yapıyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Selam, aktiftablet'e katılıyorum. Bozulan uç deliğin de şeklini bozuyor ve ya gönyesinde delinmesine engel oluyor. kötü uç ile delinen çok ovalleşmiş delik gördüm :) Sonrasında dübel de düzgün tutmuyor, ağaç oyup çakmaya çalışıyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Fistan said: yok set alcam konple dersen koçtaşta 30 liraya vidalama, 120-150 liraya çin malı matkaplar var komple set onların iyisi diye biley yok hepsi kötü ama iş görür 5-10 vida için Ayrı ayrı almaktansa şunu gördüm daha mantıklı sanki, zaten her türlü çin malı alıyorum http://www.hepsiburada.com/dbk-sb-500-lr-ts-ii-darbeli-matkap-ve-el-alet-seti-p-HREINDBKSB500LRTS http://images.hepsiburada.net/assets/Hirdavat/500/Hirdavat_2330112.jpg Üsstekinin matkabı 400W, hız ayarı olduğundan yorumlarda vidalama da yapılıyor demişler. Altta 500W matkaplı set de var ama daha dandik göründü, bide vidalama zor demişler vs. Ciddi fark yaratır mı? http://www.hepsiburada.com/max-extra-mx-4002-matkap-ve-aksesuar-seti-p-HRENSMX4002 http://images.hepsiburada.net/assets/Hirdavat/500/Hirdavat_4450994.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 fazla bir iş yapmayacaksanız, aleti çalıştırma süreniz 15 dk yı geçmeyecekse, diğer el aletlerini fazla zorlamadan kullanacaksanız, 2-3 sene içinde pas-oksit gibi sorunların oluşması size sıkıtı yaratmayacaksa, o setler gerçekten uygun olabiliyor çoğunuz mühendis, mimar adamlarsınız hangi kalem ve kaliteden çalarak aynı görünüm ve kullanımı düşük, maliyetle üretilebileceğinin hesabını yapıyor olmanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Sağol aşikar yüzbaşı. 400W vs 500W peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 ben stanleyin seti (takım çantası) ve B&D matkabını attıydım sepette. bi ara sipariş verececğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Duvar delerken hissedersin dusuk w matkabi da ne deleceksin abi en fazla. Dandik matkap al gec. Sarjli alacaksan lityum al sadece o kadar. Ben bosch da kullandim dewalt de, no name koctas markasi da. No name in komuru wrken bitmistir en fazla. Ama daha komur bitmeden kayboldugu icin bunlar en ucuz en iyidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 o setlerden ucuzunu al 400-500 dogru bile değildir değerleri bence, aynı motorun laciverti vardır işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ilk sayfada paylaştığım b&d setleri artık amazon yolluyor türkiyeye ama ürün kadarda kargo ve gümrük ödüyorsunuz. hala cazip gelebilir belki. amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar