Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arif ile 216 (2018)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Lyv said:

Lemmy said:

Cem yılmaz benim gözümde biteli yıllar oluyor, Bunun fragman iyi gözüküyor ama.

Bir ara denk gelince izlerim.

bitme sebebi neydi?

Zengin bi godaman oldu :P

Eski halinden eser yok, hoş eski hali sinyanler veriyordu, son çektiği 4-5 film berbat bu nasıl bilmiyorum izlemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

axedice said:

Gönderme yapılan filmlerin bi listesi var mı gitmeden önce izleyelim hazırlıklı gidelim

Whiplash
Banker Bilo
Bir Zamanlar Anadolu’da
Inglourious Basterds
Shining
Watchmen
Mavi Boncuk
Çöpçüler Kralı
Hokkabaz
Gora
Kill Bill

Whiplashte benden başka kimse gülmedi koca salonda =(
Sosyal ağlarda paylaş

Filme kahkaha atmak için gidiyorsanız sevmezsiniz.

Recep İvedik kitlesiyseniz yine sevmezsiniz.

Nostaljik film olmuş, sonlara doğru çok bayık bir kısım da yok değil gerçi ama genel olarak gayet güzel olmuş.

Uçakta İnleyen Nameler girdiğinde salonda birkaç kişi havaya girip eşlik etti bizde. AROG'dan her türlü kat kat iyi film.

Çok ümitli değildim Ali Baba ve Yedi Cüceler tarzı film demeye bin şahit isteyecek rezaletten sonra ama bu sefer yapmış adam. Özge Özberk'e çok rol vermemişler bu sefer nedense.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Film muhteşemdi ben bayıla bayıla izledim fakat beğenmeyenlerede "recep ivedik izlesin onlar yaae" diyerekte hafif filmin verdiği mesajı kaçırıyoruz.

Beraber izlemeye gittiğimiz arkadaşlardan bir tanesi çok bilgili biri değil diyelim en kibarından. Turist Ömer karakteri için "o niye öyle alkoliği mi oynuyor o" dedi.

Şimdi şu cümlede 2 olay var, birincisi bunu incitmeyeceksin "la salak mısın bsg" falan dersen bişi kazanmazsın ama anlatıcan Turist Ömer nedir ne değildir, öğrensin, kültürümüz sonuçta Turist Ömer bilsin ve gidip eve izlesin, diğer ikincisi Turist Ömeri bilmeyen insan bunu izleyince tabii "güzel olmamış yae" diye çıkabilir.

Film gerçekten GÖNDERME VAR diye yapılmış bir film olduğundan mesela whiplash göndermesinde salonda 3 kişi falan güldük yanımda ki kimse gülmedi.

Doğal olarak biraz kabahat hem cem yılmazın hem değil, bu kadar ince esprilerle dolu film yaparsan göndermeleri yakalayanlar çok güler seni çok beğenir o göndermeleri yakalayamayan veya anlamayan "olmamış yae" der, e ama seviyeyi aşağı indirir herkesin güleceği film yaparsanda bu sefer kalitesiz iş yaparsın "cem yılmaz bozmuş" derler.

Bütün filmi beğenen ve beğenmenlerin özetini geçmiş oldum sanırım.

ilginc derecede hakli olmus son kisim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ekşisözlükte "arif v 216'da ki göndermeler" falan tarzı bir başlık vardı, komple onu okudum sonra bir daha gittim. Mal bir hareket olacak sanıyodum ama filmi x3 daha komik oldu ikinci seferinde, ki ilkinde de çok beğenmiştim düşün ona rağmen :D

2 seferde de tekile/kurt ve whiplashe gülmedi bu arada insanlar. Anca kaç yaşındasını anlayıp ona gülüyolar.

Sosyal ağlarda paylaş

meeh

yine bi dünya prodüksiyonun türkler beğensin diye harcandığı bir film. bana hitap etmediği kesin. kendi yağlarında kavruluyorlar, da ne kadar gerek var? amaç ne? para kazanmak mı, tr'nin en sevileni olmak mı? ego tatmini mi? e bunlar bu lig'de zaten cem yılmaz'ın sahip olduğu şeyler. mesaj vermek mi? hele son sahnedeki gibi bayık şekilde ilkokul 1. sınıf öğrencisine anlatır gibi?

tr etkenini konu dışı bırakırsak da ilk 5dk pek de güzeldi mesela ama genel olarak macera işini pek yapamıyorlar. üst paragrafa da devam edecek olursam; amaç sadece güldürmek ise yine pek bana hitap edemiyor. 3-5 sahnesine gülüp geçerim ama karikatür kıvamındaki bu güldürü zaten nette parmaklarımın altında.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Film muhteşemdi ben bayıla bayıla izledim fakat beğenmeyenlerede "recep ivedik izlesin onlar yaae" diyerekte hafif filmin verdiği mesajı kaçırıyoruz.

Beraber izlemeye gittiğimiz arkadaşlardan bir tanesi çok bilgili biri değil diyelim en kibarından. Turist Ömer karakteri için "o niye öyle alkoliği mi oynuyor o" dedi.

Şimdi şu cümlede 2 olay var, birincisi bunu incitmeyeceksin "la salak mısın bsg" falan dersen bişi kazanmazsın ama anlatıcan Turist Ömer nedir ne değildir, öğrensin, kültürümüz sonuçta Turist Ömer bilsin ve gidip eve izlesin, diğer ikincisi Turist Ömeri bilmeyen insan bunu izleyince tabii "güzel olmamış yae" diye çıkabilir.

Film gerçekten GÖNDERME VAR diye yapılmış bir film olduğundan mesela whiplash göndermesinde salonda 3 kişi falan güldük yanımda ki kimse gülmedi.

Doğal olarak biraz kabahat hem cem yılmazın hem değil, bu kadar ince esprilerle dolu film yaparsan göndermeleri yakalayanlar çok güler seni çok beğenir o göndermeleri yakalayamayan veya anlamayan "olmamış yae" der, e ama seviyeyi aşağı indirir herkesin güleceği film yaparsanda bu sefer kalitesiz iş yaparsın "cem yılmaz bozmuş" derler.

mithati mod yapin
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

reyou said:

mitat'i mod yapin.

Mithat said:

Yarın 3e gidiyorum :D

http://s.quickmeme.com/img/8d/8d78b85fdc1933c7cc3d008c5ca9ff42511a1ca77e68b382170948625c48a2b4.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

meraktan gidicem umarım zafer abi iban atınca para gönderiyordur sdf.s

bi de cem yılmaz filmlerinden sonra yapılan şu 'göndermeler' muhabbeti de baydı.

scary movie konseptinden çıkamadı adam bi. sağdan soldan çal, komikleştir adı gönderme olsun sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...