Promenader Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 OG'nin sesi patates olmadan çekselerdi keşke çok garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Arogu, Yahşi Batıyı beğenmezsiniz anlarım da Gorayı beğenmeyen arkadaşlar ilginçmiş. Yeni film de baya eğlenceliye benziyor gidip görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Lemmy said: https://www.youtube.com/watch?v=FcT6Y3vlP4I Kingsman olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 biraz da vizontele'nin suyunun suyundan kattık mı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Ben beğendim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Promenader said: OG'nin sesi patates olmadan çekselerdi keşke çok garip geliyor. Valla o kadar editlemek zorunda kalmışlar ki kulak tırmalıyor. Yine eğlendirir işte ama ilk 2-3 filminden sonra hep bir nebze tırt. Koca filmi 3-5 kaliteli espri + random tebessümler + Zafer Algöz için izliyoruz. Adam arkadaşlarını toplayıp parası neyse film çekiyor işte, bizden çok kendi eğleniyordur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 keşke kahpe bizans ayarında daha fazla film çekilseydi ben izlerken saçma sapan gülüyorum absürt komedi , herkese hitap etmeyebilir , bence monthy python filmlerine benziyor tarz olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Yüksek bi enerji ile çekildiği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 giden yok mu patiden ? yorum gelmemiş hiç ona göre gidek haftasonu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Asteroth said: Lemmy said: https://www.youtube.com/watch?v=FcT6Y3vlP4I Kingsman olmuş. Cok eglenceli gorunuyo lan trailer. Biz ne zaman nasil izleriz acaba. Yutub'dan falan satsalar da alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Aynen bu yurtdisinda yasayanlara bisi yapmalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 DoGMeaT said: keşke kahpe bizans ayarında daha fazla film çekilseydi ben izlerken saçma sapan gülüyorum absürt komedi , herkese hitap etmeyebilir , bence monthy python filmlerine benziyor tarz olarak. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 gencler pek bilmez ama.. Senaryo: Gani Müjde, Kemal Kenan Ergen, Fatih Solmaz kahpe bizans..bu adamlar ansiklopedi bile yazsa gulersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Tim said: Cok eglenceli gorunuyo lan trailer. Biz ne zaman nasil izleriz acaba. Yutub'dan falan satsalar da alsak. malum yere ulassin gonderelim abi sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 abi kahpe bizans 90'ların recep ivedik'iydi. türk sinemasında yığınla kaliteli absürd komedi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Henüz izlememiş de olsam, ailemden gelen yorumlar şöyle: Baba: "Güzeldi" Anne: "Güldürdü ama bir Gülse Birsel filmi kadar değildi" Kardeş: "Yaniii..." Kardeşimin Arkadaşı: "Gibiii..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Gani Müjde'nin baş yapıtı arabesk , dizilerden ise kaygısızlar. Onun dışında onlarca çöp yapımı var. Hele kaygısızlar efsane bir diziydi ya. Benim açımdan Arabesk, The Big Lebowski, Naked gun , Airplane, Hot Shots ,ben stiller'in Tropic Thunder , Ah Mary Vah Mary(sayılmayabilir) ve belki Gora fln. Bunları izler yine gülerim kült olmuş abzürt komedi bunlar. Kahpe bizans bir kült degil vasat bir film. Bence kahpe bizans'i sevenler bir daha açıp izlesin gülebilecekler mi aynı sahnelere. Saatine bakmasına, uçak geçmesine bile yarılıyordu millet sinemada. Cüneyt arkın'la dalga geçmek çok sükseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Saatine bakmasına, uçak geçmesine bile yarılıyordu millet sinemada. Cüneyt arkın'la dalga geçmek çok sükseydi. Çünkü kahkaha.com yıllarıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 ben dün gittim, beklediğimden iyi olmuş şahsen beğendim. halen bi gora değil, yani oraya çıkması cidden çok zor ama referanslar falan filmdeki harika. özellikle türk filmleri ile aşınaysanız çok ince ve cidden beyin kullanmanızı gerektiren espriler var yine. mesela, spo bi yerde 216 almanca konuşuyor, kullandığı replik banker bilo'da şener şen'in kullandığı o sallama almanca sözcükler. sahneye o kadar iyi uymuş ve saçmalaştırmış ki gülüyorsun istemsizce. sinemada bunu anlamayıp mal mal bakan tip çok vardı çoğu genç mesela. böyle böyle onlarca gönderme vardı. bir de çağlar çorumlu ve zeki müren, filme neşe katmış resmen sadfasdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Israrlı bir şekilde çok kötü gitmeyin diyenler var etrafımda. Anlamadım çok mu kötü cidden..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 abi pek yakında'nın gora'lı konseptini yapmana gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Begendim ben, gidin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 not quite my tempo. dsfdghkd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Film şu direk. http://www.youtube.com/watch?v=DRa3OOp5t_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar