Hakem Mete Kalkavan olmayınca BJK'lılar şaşırdı tabii :P
Durun celallenmeyin şaka yaptım.
Şaka bir yana pozisyonda benim kararım devam olurdu. Beck düşerken o arada çakallık yapıyor biraz, ayaklarını o tarafa doğru fazla uzatıyor. Normalde ayak ucu sabit devrilerek sağına doğru düşmesi gerekirken belden sabit düşüp üst vücut sağa alt vücut sola yatıyor. Adam da ona takılıyor, hatta takılmanın ötesinde adam da abartıyor biraz da kendisi takılır gibi yapıyor bence..
Şarj nizami mi derseniz bana göre değil, zira omuz omuza şarj mesafesine gelmeden adam omzu uzatıp vuruyor bildiğin. Bu hareket şarj değil, buz hokeyi hareketi, ismi "body check" (video altta). Hokeyde faul değil. Futbolda yerine göre değişir, yanyana giderken omuz omuza mücadele olur, bu pozisyonda daha yanyana gelmeden vuruş var, nizami değil. Ben oyunun olabildiğince devam etmesi taraftarı olarak çakallıkları sadeleştirir devam veririm, ama düdük çalınacaksa penaltıdan önce Beck'e yapılan body check'e düdük çalınmalı. Eğer rakip nizami şarj etmiş olsaydı penaltı kararı Beck'in düşerken ayak uzatmasından dolayı doğruydu.
tosic abi her şeye yatarak müdale ettiği için
yeteneksiz adamlara işliyor da becerikli olana yetemiyor
sonra sen yerden kalkıcan da gideceksin de adama yetişeceksin de orta açtırmıcan bla bla
Becerikli olanın da bacağını kırmaya çalışıyor. Bakınız Lens..
Tosic hep buydu. Elinde Rhodolfo ve Atınç varken kalite bazında Marcelo ve Tosic her zaman yedek oyuncular olmalı. Özellikle Tosic.
Gerçi yer yer Tosic'in oynamasını Atınç'a tercih ettiğim durumlar, doğru kadro dizilimi olarak gördüğüm zamanlar oldu yalan yok. Ama maç öznelinde görüştü, zaten burada Atınç ve Rhodolfo görüşlerimde komple biliniyor.
Marcelo hakkında fikrim değişti ama, geçen seneki havada çok etkili yerde istikrarsız ve genel olarak savruk görüntüsü harbi güven veren adama dönüştü. Halen özellikle duran toplarda uyuya kalması önemli handikap ki kadrodan düşürürsem mesela ben bu yüzden düşürürüm ama akan oyunda cidden harika iş yapıyor.
Ama koyacağız Rhodolfo - Atınç, ağırlıkları içinde Atiba'yı ona göre konumlandıracaksın bitecek bu iş bu kadar basit...
Rewendor said:
Ben niye seni faul diye dolandın diye hatırlıyorum ya, bundan önce bir şey yazdın mı dssfdf Nasıl bir izlenim bıraktıysan son dönemlerde direkt kafama öyle oturmuş. Gerçi geriye dönük bakmaya üşenmesem bundan önce bir şey yazdın mı bakacağım.
Fabri kötü kaleci, Tosic çok kötü stoper, Beck rezalet bir bek. Oğuzhan geçen seneki formundan çok uzak. As forvet Emenike çıktı, yedeğinin golcülüğü iyi ama oyuna katkısı sıfır. Zaten dar olan kadroda Caner ve Talisca'yı kaybettiler. Sosa ve Gomez'in gidişi takımı 2 gömlek aşağı çekti zaten sezon başında. Şenol'un yine de bu takımı 20 küsür maçta namağlup tutması, derbi kaybetmemesi, Benfica geridönüşü, deplasmanda Napoli galibiyeti falan müthiş işler. Yüzüp kuyruğuna gelmişken iddiasız Kiev'e yenilmek tabii ki kötü bir durum ancak Beşiktaş gerçekten çok başarılı bir dönem geçirdi CL'de; dün yalan yok hayatımda ilk kez başka bir Türk takımını destekledim ve GS gol yemiş gibi üzüldüm. Yine de tebrik etmek gerekli Beşiktaş'ı, bir takım sezon boyunca pontasiyelinin %100'ünü aşarak ancak 2-3 maç çıkarabilir, Beşiktaş nerdeyse her maç limitlerini zorladı ve kendini aştı
Öne çıkan mesajlar
Rewendor
barbu
Becerikli olanın da bacağını kırmaya çalışıyor. Bakınız Lens..
Peregrin
barbu
Bu arada direk şu yani olay. Karma işte.
Llama
orada yine lens beceresi yok
tosic beceriksizliği var
pulkas
Natanyal
Gerçi yer yer Tosic'in oynamasını Atınç'a tercih ettiğim durumlar, doğru kadro dizilimi olarak gördüğüm zamanlar oldu yalan yok. Ama maç öznelinde görüştü, zaten burada Atınç ve Rhodolfo görüşlerimde komple biliniyor.
Marcelo hakkında fikrim değişti ama, geçen seneki havada çok etkili yerde istikrarsız ve genel olarak savruk görüntüsü harbi güven veren adama dönüştü. Halen özellikle duran toplarda uyuya kalması önemli handikap ki kadrodan düşürürsem mesela ben bu yüzden düşürürüm ama akan oyunda cidden harika iş yapıyor.
Ama koyacağız Rhodolfo - Atınç, ağırlıkları içinde Atiba'yı ona göre konumlandıracaksın bitecek bu iş bu kadar basit...
Ben niye seni faul diye dolandın diye hatırlıyorum ya, bundan önce bir şey yazdın mı dssfdf Nasıl bir izlenim bıraktıysan son dönemlerde direkt kafama öyle oturmuş. Gerçi geriye dönük bakmaya üşenmesem bundan önce bir şey yazdın mı bakacağım.
Yazmadıysan da ithamdan dolayı özür dilerim.
BulletRide