Oski Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 amcaoglu naughty dog da calisiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Değerlendirmeler 95-100 arası yakışır bu seriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Olm release oldu mu bu nasil oynadiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 basına geçen hafta dağıtıldı. Bu günde ambargo kalktı. Puanlar ordan geliyor. Oyunun çıkmasına daha 7 gün var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 dün bitti sonunda. uzun uzadadıya yazacaktım ama en baştaki o hevesim kalmadı. o yüzden kısa bişey yazayım, spo yok. 21 saat sürdü ki hızlı oynadım, o kadar içerik koymuşlar ki 8-10 saatten 3 episode diye yedirebilirlermiş. ve bu içeriğin %95'i sürekli yeni çevrede geçiyor. öyle 100 saat gameplay yaptık ama aynı yerde dönüp dolaşacaksınız oyunlarından değil. baya ben yoruldum artık yeni yerler görürken. ve öyle ki iç dış hepsi dolu dolu. dünyanın detayını basmışlar, tek bi sefer oynamayla hepsini görmek zor. ama çoooook uzatmışlar, kötü bişey değil bu tabii, ben bitireyim de işime gücüme bakayım dediğim ve olmasa da olur dediğim şeyleri koyduklarından oldu biraz. Hikaye'ye burda değinmicem, sevdiğim şeyler oldu, sevmediğim şeyler oldu. Bol bol alttan altan cringe edecek şeyler de yaptılar. Ama tatmin eden bir hikaye, yani bittiğinde Game of Thrones gibi değil, Breaking Bad gibi hissetirecek (olaylardan bağımsız, hikayenin ne kadar iyi tamamlanması konusunda). Cringe'ler dışında bazı zorlama anları da oldu 3-5 ama görmezlikten gelinebilir onlar. Teknik açıdan kötüydü. Hem beklentim yüksekti, hem de genel çıtayı rdr2'den sonra yükseltmiştim. Bu oyun Rockstar'ı gözümde god tier'ın da üzerine taşıdı. ps3'te gtav, ps4'te rdr2 gibi bi oyun yapmak zaten imkansızı başarmak diyordum ama konsolu Sony'nin kendi stüdyosundan daha hakim kullanmaları daha bi hayran bırakıyor. Neyse zaten pek yenilik yapmamışlar tech bazında, genel olarak gameplay de baya aynı zaten. Parlayan yönleri AI ve animasyonlar. Animasyonları zaten bekliyordum ama o da dip düşürecek seviyede değil. Yani şimdiye kadar gördüğüm en iyi oyun içi yüz ifadeleri ve vucut hareketleri var, ama en iyi olma seviyesine çıkıp orda kalmış ötesine gitmiyor. AI dediğim gibi baya zorlayıcı, oyun zor bu arada. Bi de zorluk seviyesini 4-5 kategoride ayarlıyabiliyo olmak baya güzel, yani çıkacak eşya sayısı, companion agresifliği, enemy damage'i vs hepsi ayrı. Ama görsel olarak hüsran oldu benim için. Tamam güzel ama standart seviyede, o güzellik de tech'den gelmiyor yani tamamen artist'lerin hayvan gibi emeklerinden. Hele ilk bölümde aynı kadından 4-5 defa görmek (%95 koridor oyunu olmasına rağmen), etraftaki herşeyin takoz gibi gram kıpırdamaması, ne bilim karla etkileşimin olmaması, aynı animasyonu döndüren temas edemediğimiz koruma kalkanlı karakterler falan çıkınca karşıma direkt kontrast oldu. Sonradan alıştım heralde o yüzden yadırgamadım ama ilk giriş baya tırt hissettirdi. Texture'lar falan da zayıf görünüyodu baya. Ara sahne modelleri çok iyi ama oyun içi Ellie bile yakından kötü görünüyor. Sanki PS5'e kasıyolarmış da sonra 4'e çıkarmışlar gibi. Spo içeren kısmı hakkında şimdi konuşmayayım, henüz oyun bile çıkmadı. Siz de bi oynayın şeyttirin de sonra tartışırız. Oyun parasını en çok hak eden oyunlardan biri, dediğim gibi 3 oyun parası falan hak ediyor hatta. İlk oyunu sevdiyseniz bunda çooook daha fazlası var. Hatta ilk oyundaki bazı kötü noktalar da temizlenmiş. Gameplay dediğim gibi çoğunlukla aynı, bi işte yenilik diyebileceğim elektrik kablo taşıyarak puzzle çözmeceler falan dikkatimi çekti. Daha vardır heralde ama aklıma gelenler bunlar. Neyse oyunun asıl tartışılacak yeri hikayesi ve bunu işleyişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 For me, The Last of Us Part II was a huge disappointment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Negative'leri pick'leyeceğinize şunu verin: Metacritic %96 Opencritic %96 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 takip ettigim kanallardan bu cikti sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 o review sitelerinin hiç bi anlamı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Aldık bakalım şimdi de vakit geçmek bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Digital mi kutulu mu aldınız ? Ben nereden alacağıma karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Ben hep dijital alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 feza konsoldan alıp bitirip geri satmalık oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 9 dakika önce, mokoko dedi ki: feza konsoldan alıp bitirip geri satmalık oyun this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 almak istiyorum da psn de 429 lira ya. Daha ucuza var mı bir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Abi o keriz silkeleme fiyatı. 2 3 ay beklersen 180 e alırsın.ya da kutulu alcan 2 günde kasıp bitircen 50 60 tl zararla satican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Biz hep 5-6 kişilik grup ile aldığımız için 85TL'ye mal etmiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 kurbanlık danaya 5 kişi girer gibi. sistem müsait değil ki bu kadar kişi ile paylaşmaya nasıl yapıyorsunuz o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Gayet müsait kardeşlik ile iki kişi aynı anda oynayabiliyor zaten akşam gündüz döngüsünde bölüşerek takılıyoruz. Bazen kimisi uygun olsa bile dizi film misafir var fln diye oynamadığı oluyor. Biz böyle böyle 15 tane oyun alıp oynadık hiç sorun yaşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 ben sadece izleyecegim icin sorun yok ama guzel sh*tstorm bekliyorum bundan cikinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 lets play'ler gelmeye baslamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Evet 15:00 itibariyle kalktı yasakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 (düzenlendi) oyunun redditi, commentler vs bilimum yerlerden uzak durun bu arada, basi sonu her yer full spoiler su an. Haziran 18, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 benim takasçıya yarın geliyormuş. alıp haftasonu bitiririm heralde. spo yemek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar