Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 yerine imzayı çakar dert mi adam için biz uğraşırız sonra
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 adam için dert tabi açıp bakıcaksın teslim almadan
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 o işler o kadar kolay değil abi yerine imza atmak falan lel. bulunduğum yere kargo ulaşması türkiye'den 2 hafta falan sürüyor gelen bi kargoyu şubede 1 gün bekletip dağıtıma çıkarmadan almadım diye iade vermişler,aynı işletmeden 1 hafta önce gidip elimizle aldığımız 17.000 lira civarında mont vardı :D fatura bişi imzalatmadan verdiler direk,aradım durumu sormak için kargoda falan niye böyle yapıyosunuz diye durumu anlatmaya çalışırken bizde böyle işine gelirse dedi ok dedim aradım northface i ürünleri teslim almadık para iadesi istedim o gün bi tutuştular itim oldular adeta daha siparişiniz verildi smsi gelmeden adamlar beni arıyor :D
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Zengin adam montu oyle. Fakir fakir moncler mi alcak
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 benjani said: kargocuya paketi açalım diyince, vaktimiz yok diyorlar genelde.ben bekleyen görmedim daha. kac saniye suruyo ki abi paket acmak sdfg
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 serin hikâyeymiş Fin dolar üzerinden aldıysan "bu üç beş ay bu ayağa yatarsa şirketi batırır" diye telaşlanmışlardır. doğal yani üretmek için %5 hisselerini falan arz etmişlerdir. on yedi binlik mont.
Auril Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 tükkana toptan mal çekiyodur olm elden abi malını getirdik falan mı diyorlar sanıyosunuz azcık kurumsalsanız böle abii çektiriyosunuz zaten bunların çükü bizim gibi son kullanıcıya kalkıyo amk
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 senko said: Zengin adam montu oyle. Fakir fakir moncler mi alcak Ben hala gocuk la takılıyorum.☺
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Bugün yollamışlar brandayı geçde olsa aldım malımı.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Shean said: bu yüzden komşularıma kargo aldırmıyorum. ne hadlerine! bu paketi imzalamadan açıp içine bakıp ürünü denemek felan pek mümkün değil. kargocular imza attırmadan kargoyu vermiyor. kutuyu alıp içine bakayım desen, içi boş çıksa, kargocu "benim sorunum değil" diyip gidebilir de. o yüzden çok kafaya takıyorsunuz "ne hadlerine" diye. kutunun hasar alıp almamış olduğuna göre imza atmak güzel de, kutunun içindeki ürünün çalışıp çalışmadığını kargocuyla birlikte incelemek, ve bu tip sitelerin bu kuralı dayatması, sadece işi kendilerinden atıp tümüyle kullanıcıyı suçlu göstermek için oluyor. aliexpress var, onda bile çinden gelen ürün yanlış/hatalı/eksik çıktığı an, bunu satıcıdan soruyorlar ve denetliyorlar. ebay, amazon vs gibi sitelere girmiyorum bile, daha sıkı kontroller var. gittigidiyor gibi siteler her şeyi savsaklıyor. işte suçu size atıyor, siz de komşulara kızıyorsunuz "ne hadlerine" diye :D
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 kargoyu açtırmak istemeyenden nedenini açıklayan imzalı kaşeli bi kağıt alın.
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Teknoloji o kadar ilerledi mi ?
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 kuryeler o kadar ilerlemedi. saçma sapan çalışma şartları olduğu için constant atarlılar.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Maket bıçağıyla iki üç hamlede açıyorum ben pakedi ya, tıpış tıpış bekliyorlar kapıda. Kutunun içindeki pakedin dışında zarar yoksa zaten içindeki ürüne zarar gelme şansı oldukça düşüyor.
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Fin said: o işler o kadar kolay değil abi yerine imza atmak falan lel. bulunduğum yere kargo ulaşması türkiye'den 2 hafta falan sürüyor gelen bi kargoyu şubede 1 gün bekletip dağıtıma çıkarmadan almadım diye iade vermişler,aynı işletmeden 1 hafta önce gidip elimizle aldığımız 17.000 lira civarında mont vardı :D fatura bişi imzalatmadan verdiler direk,aradım durumu sormak için kargoda falan niye böyle yapıyosunuz diye durumu anlatmaya çalışırken bizde böyle işine gelirse dedi ok dedim aradım northface i ürünleri teslim almadık para iadesi istedim o gün bi tutuştular itim oldular adeta daha siparişiniz verildi smsi gelmeden adamlar beni arıyor :D Amk 200 lira monta çok diyorum ben :( Gidip montla sıçayım bari.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 abi 15 tane omnitech mont var bugün hava mesela -25 güneşli burda (:
Zep Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Fin said: abi 15 tane omnitech mont var bugün hava mesela -25 güneşli burda (: Neresi orası erzurumda dağda mı yaşıyosun
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 erzurum pasinler 2000 rakım var sdfsd bildin tebrix
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 ad3m said: Amk 200 lira monta çok diyorum ben :( Gidip montla sıçayım bari. 200 iyi yine babamın benle yaşıt bi montu vardı onu giyiyorum. Adamlar yapmış zamanında anca cepleri yırtılmış.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 canada goose iyi diyolla ama bilmiyorum hiç giymedim ben. kıçı kırık uniqlo ince kaz tüyü ile takılıyorum ben sağlam soğuklarda götüm dönüyor hdsafuhasd.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 mammut falan çok iyide pahalı north face falan alıyoruz anca :
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 gören de kutuplarda yaşıyorsunuz sanacak.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 8 gündür hala çözemediler bu arada. sipariş de 25 kasım he. hergün arayıp küfür etmiyorum ama ağır konuşuyorum baya. stres topu olarak kullanıyorum resmen. yolladıklarında da muhtemelen yurtiçi kargodan teslim almıcam artık ihtiyacım kalmadı diye, çünkü yenisini almış olucam.
Öne çıkan mesajlar