Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Tam izleyecek birşey kalmadı derken imdadıma yetişti. İlk bölüm şahane olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Şu an izledigim tek şey sanırım, dram ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 bilemedim ya, vasat gibiydi. Umarım açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bu bölümde posta koya koya ilerlemiyor diye üzülmüştüm ama neyse ki alacaklara koydu çok bekletmeden. He bir de Amerikan casusuna koydu asdfasdf Dizinin bütün olayı elemanın Kara Davut stili dolanıp, millete posta koyması cidden ama işte garip bir karizması var. izlettiriyor sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 spoiler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 feci yavaş dizi. 3. bölüm son şansı benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Trias said: feci yavaş dizi. 3. bölüm son şansı benim için +1 2.bölümü izlemeye zorlayamadım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ilk bölümü izlemeye çalışırken üç ayrı sefer de uyuyakaldım. ki bu nadir yaşanır yani benim için. sezon bitene kadar biriksin, son yorumlara göre belki izlenir. yoksa gerçekten boşluk yani şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Abi turklerden biraz dizicilik ogrensinler. Ilk bolumde bir sezonluk turk dizisi konusu yediler asdfg Babanin olumu 1 bolum Oglanin donusu 1 bolum Cenaze 1 bolum aglamalar vs. Cocukla karsilasma 1 bolum Genelevle mucadele 1 bolum Miras olayinin detaylari 1 bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 bunun sonu da rubicon gibi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 8 bolumluk bir sezon icin fazla yavas ve cok groteks bir dizi. Giris guzeldi ama 2. Bolum baydi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 fena gitmiyo bence ben begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Masticore said: groteks http://st2.myideasoft.com/shop/bv/31/myassets/products/087/pr_02_87.jpg :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Affetme vur yuzumuze hemen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 "nutella yerim" said: fena gitmiyo bence ben begendim Lütfen, yavaş yükselen dizileri begenmek yok, en az 3 patlama olması lazım, lüzumsuz marvel repartee lazım. Wire ne ya, 5 sezon ghetto'da konusuyolar hiç polisle çatışma yok pfff. Nootka'ya gidip mızrakla insan avlamazsa ben de şikayet edicem ama, built-up yine deliverlamazsa olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Herif mad max'i oynamis resmen ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 king george'un tip neydi öyle ya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 bu hafta cok keyiflendi konulardan biri sekillenince. muzikler cok cok iyi. meger max richter yapiyormus. dusse stream servislerine de dinlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Aynen muzikler benim de dikkatimi cekti. Abi adam efsane yuruyor ya :) like a boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 tom hardy bok rolünde olsa izlerim diye dün gece başladım, güzel başladı ama burada da yazıldığı gibi çok ağır gidiyor dizi. yorgun olduğumdan "tom, tommm" diye sayıklarken uyumuşum sdfs bugün baştan gene izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 ilk üç bölüm itibariyle dizi zarar etmiş. yarıda kesmesinler de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 tom hardy gene bane çakması modunda. çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Nootka'ya 1 bölüm daha gitmezse dizi batıcak. Ormanda üstsüz mızrakla avlanma sözü verildi bana, manly iconography kovalamayacaksak tadım kacar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Altsız avlanma için bekliyorsun biliyorum çapkın seniiii =)))) Ama bibisi altsız sahneleri kesmiş çektirmemiş göremeyeceğiz =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 herkes senin gibi namlu, kaval, zeker meraklısı değil axsidis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar