Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taboo (2017) - FX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu bölümde posta koya koya ilerlemiyor diye üzülmüştüm ama neyse ki alacaklara koydu çok bekletmeden. He bir de Amerikan casusuna koydu asdfasdf

Dizinin bütün olayı elemanın Kara Davut stili dolanıp, millete posta koyması cidden ama işte garip bir karizması var. izlettiriyor sadfsd
Mesaj tarihi:
ilk bölümü izlemeye çalışırken üç ayrı sefer de uyuyakaldım. ki bu nadir yaşanır yani benim için.

sezon bitene kadar biriksin, son yorumlara göre belki izlenir. yoksa gerçekten boşluk yani şu an için.
Mesaj tarihi:
Abi turklerden biraz dizicilik ogrensinler. Ilk bolumde bir sezonluk turk dizisi konusu yediler asdfg

Babanin olumu 1 bolum
Oglanin donusu 1 bolum
Cenaze 1 bolum aglamalar vs.
Cocukla karsilasma 1 bolum
Genelevle mucadele 1 bolum
Miras olayinin detaylari 1 bolum

Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

fena gitmiyo bence

ben begendim

Lütfen, yavaş yükselen dizileri begenmek yok, en az 3 patlama olması lazım, lüzumsuz marvel repartee lazım.

Wire ne ya, 5 sezon ghetto'da konusuyolar hiç polisle çatışma yok pfff.

Nootka'ya gidip mızrakla insan avlamazsa ben de şikayet edicem ama, built-up yine deliverlamazsa olay var.
Mesaj tarihi:
tom hardy bok rolünde olsa izlerim diye dün gece başladım, güzel başladı ama burada da yazıldığı gibi çok ağır gidiyor dizi.

yorgun olduğumdan "tom, tommm" diye sayıklarken uyumuşum sdfs

bugün baştan gene izlicem.
Mesaj tarihi:
Nootka'ya 1 bölüm daha gitmezse dizi batıcak. Ormanda üstsüz mızrakla avlanma sözü verildi bana, manly iconography kovalamayacaksak tadım kacar.
  • Yeni Oluştur...