Jaan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Baya bi aradım ama bulamayınca açayım dedim. Yönetmeni Alper Çağlar. İlk filmden 6 yıl sonrasını anlatıyor. Oradaki karakterler özel birliklere katılıp ilk görevlerine çıkıyorlar. imdb linki Dün sinemada izledim şaşırtıcı derecede iyi bir aksiyon filmi olmuş. Etrafta çok iyi yorumlar alıyordu. Dedim kurtlar vadisi ayarında bişey herhalde. Türk işi bir aksiyon filmi olmuş. İzlemeyenlere tavsiyem bu filmi sinemada izlemeleri. Milliyetçi duyguları ön plana çıkarmaya çalışmışlar. Gene de aksiyon olarak güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 10/10 mu lol milliyetçi duygular işe yaramış o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 DAğ 1'i Diyarbakır'da askerdeyken projeksiyonla izlemiştik. Beni etkilemişti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 razzRaziel said: 10/10 mu lol milliyetçi duygular işe yaramış o halde Top 1000 voters -- 4.9 IMDb users -- 10.0 Top kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Top 1000 voters da 8 oy var 1 adet 10. Bence gazla verilmiş 2 adet 9 8.5 verememişler 1 adet 7. Bence ederi bu 1 adet 2. O kadar kötü bir film diil 3 adet 1 var ki bunlar garanti hater Oylama tabi ki mantıklı diil izleyici sayısı artsa niraz mantıklı rakamlara gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 oha yalnız lan 55 bin kişiden bir kişi bile mi 10 altı vermemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Dağ 2 filminden bir acı haber daha @Mynet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 53614 96.6% 10 521 0.9% 9 233 0.4% 8 131 0.2% 7 65 0.1% 6 38 0.1% 5 19 0.0% 4 18 0.0% 3 30 0.1% 2 843 1.5% 1 vermiş de 53k gibi ezici çoğunluk olunca merak ettim filmi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Ya dizilerin skalası nasıl filmler gibi değil de direk 8-10 arasıysa bu tarz filmler de öyle oluyor. Zaten dünyanın çoğu girip bakmıyor bile, izleyip IMDb oyu vermeye kasan da zaten aşırı beğenmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 izleyen var mi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 ilk film cidden güzeldi. başroldeki o zengin aile çocuğu olan askerin oyunculuğu harici ben beğenmiştim. direk duygu sömürüsüne odaklanmamış adamlar gerilimini de vermişler işin. büyük ihtimalle yarın bunu da izleyeceğim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 izledim bugün bence hakkaten bi 8.5-9'u falan var. efekt sıkıntıları ve her aksiyon filminde olduğu gibi karakterlerin en açık alanda bile ölmemesi gibi şeyleri geçersek baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Khiran said: ilk film cidden güzeldi. başroldeki o zengin aile çocuğu olan askerin oyunculuğu harici ben beğenmiştim. direk duygu sömürüsüne odaklanmamış adamlar gerilimini de vermişler işin. büyük ihtimalle yarın bunu da izleyeceğim bakalım ilk film iyiydi katiliyorum. askerligimi KD olarak yaptigimdan biliyorum birebir ayni muhabbetler geciyordu uzun donem vs kisa donem. poset derlerdi bize. senin gibi 3 tane adam gonderdim, sen gidicen ben daha yeni plakaya dusecem muhabbetleri ahahaha. ilk filmde baya bombaydi ikiliin kapismasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 ilk film gerçekten olmamıştı. iyi ki olmamış. çünkü dağ - ii olmuş. baya baya etkilendim, güzel iş çıkarmışlar. mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 film boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar