Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dağ 2

Jaan

Öne çıkan mesajlar

Baya bi aradım ama bulamayınca açayım dedim. Yönetmeni Alper Çağlar. İlk filmden 6 yıl sonrasını anlatıyor. Oradaki karakterler özel birliklere katılıp ilk görevlerine çıkıyorlar.

imdb linki

Dün sinemada izledim şaşırtıcı derecede iyi bir aksiyon filmi olmuş. Etrafta çok iyi yorumlar alıyordu. Dedim kurtlar vadisi ayarında bişey herhalde.

Türk işi bir aksiyon filmi olmuş. İzlemeyenlere tavsiyem bu filmi sinemada izlemeleri.

Milliyetçi duyguları ön plana çıkarmaya çalışmışlar. Gene de aksiyon olarak güzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Top 1000 voters da 8 oy var

1 adet 10. Bence gazla verilmiş
2 adet 9 8.5 verememişler
1 adet 7. Bence ederi bu
1 adet 2. O kadar kötü bir film diil
3 adet 1 var ki bunlar garanti hater

Oylama tabi ki mantıklı diil izleyici sayısı artsa niraz mantıklı rakamlara gelir
Sosyal ağlarda paylaş

Khiran said:

ilk film cidden güzeldi. başroldeki o zengin aile çocuğu olan askerin oyunculuğu harici ben beğenmiştim. direk duygu sömürüsüne odaklanmamış adamlar gerilimini de vermişler işin.

büyük ihtimalle yarın bunu da izleyeceğim bakalım

ilk film iyiydi katiliyorum. askerligimi KD olarak yaptigimdan biliyorum birebir ayni muhabbetler geciyordu uzun donem vs kisa donem. poset derlerdi bize. senin gibi 3 tane adam gonderdim, sen gidicen ben daha yeni plakaya dusecem muhabbetleri ahahaha. ilk filmde baya bombaydi ikiliin kapismasi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...