mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 mad max indirimi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 -Deno- said: life is strange alınır di mi? ben aldım hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 skyrim goty sahibi olanlara se otomatik mi eklendi bilen var mı? 26 ekim'de library'ye girmis ama purchase history'de yok, yanlıslıkla satın almadım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 otomatik eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 2 3 tane alacak oyun vardı ama ben kışı bekliyim dedim, bu indirimi bay geçtim. Güzel oyunlarda da indirim vardı, inşallah kış indiriminde de benzer şeyler olur da ah vah etmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Life Is Strange Complete Season (Episodes 1-5) / 7,75 The Stanley Parable / 4,80 TL Bastion / 6,00 TL Firewatch / 18,60 TL Black Mesa / 12,40 TL This War of Mine / 6,20 TL bunları alıcam snaırım. bide mad max istiyorum ama %40 indirim yemiş. belki xmas'ta daha iyi indirim yer. yemezse sonraki seneye artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Xenus said: xcom 2 16€. https://www.amazon.de/dp/B00YNG6L5U/ kargo beleş herhalde amazon.de'den çünkü. ama prime only deal diyo herkese açılır mı bilemedim. digital code 15 euro olsaydi alirdim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 hemen diil 10 gün sonra gelsin eline oyun. nolcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 alınmıyor zaten prime only deal diyor. trial falan alırsanız olur ama belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 bende amerikanya prime'ı var. oluyorsa onunla isteyen 60 tl ateşlesin, aliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 steam smilar games sekmesi (more like this) mi yok oldu? bir yerden acilir halemi geldi, hani oyuna girince altta reviewlerden once olurdu 9 tane mi ne oyun gosterirdi benzer turde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 sabonis said: bende amerikanya prime'ı var. oluyorsa onunla isteyen 60 tl ateşlesin, aliim. https://www.amazon.com/gp/product/B00DBF829C şu sende kaça geliyor abi? prime savings diyor bi 20% indiriyorsa alayım diyorum. edit: gerek kalmadı trial açtım. kargo dahil 53$'a geliyor. prime 3$ farkettirdi anca. edit2: çingene pazarlığı yaptım 40.99'a indirdiler oyunu oyunu bi de shipping var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 sexdice in oyunu 16 liraya inmis. tyranny sonrasi gider mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 sdfgsdfhd asdfghrfgjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 o kadar mi kotu olm oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 yoo oyunun niteliklerinden bağımsızdı abi. sen pillars'ı es geçip tyranny oynamamış mıydın? ve aod oynayayım diyorsun. al tabii. ben de patlamış mısır alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 pillars i bitirmedim sadece. 2. denememde de cok bayat geldi nedense hikaye ya bi turlu sarmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 http://i.imgur.com/0OqVcMy.jpg yeter bu kadar dijital steam param azalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 rail shooter oyunu almis bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Esh said: pillars i bitirmedim sadece. 2. denememde de cok bayat geldi nedense hikaye ya bi turlu sarmiyo öyle çünkü.poenin dünyası insanı turist gibi hissettiriyor. aod grafik beklentin yoksa baya güzel buarada.hardcore ama.hem kombatı hem skill checkleri.dünyası ve lore baya ilgi çekici ve orjinal.roma dönemi post-apokaliptik bi dünya falan.beni baya sarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 lord of the fallen, brothers -a tale of two sons birde life is strange aldım mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Esh said: pillars i bitirmedim sadece. 2. denememde de cok bayat geldi nedense hikaye ya bi turlu sarmiyo Çok trash var senaryo geri planda kalıyor companionlar avellone olanları hariç bayık. Normal pillarsın sarmaması baya eksik çıkarmışlardı oyunu. AoD tyrannynin bi üst versyonu gibi, TB combat PotD zorluktan daha zor ve tyrannyden baya daha fazla farklı oynama şekli var. Diğer rpglerdeki gibi hem süper konuşup zeki olup hem de combatta yardırayım white knight olayım dersen eline alman olası, combat sistemini çözmeden hibrid oynamamak lazım. İnsanlar bu yüzden isyan edip oyunu bırakıyor genelde. Grafik motoru çöp artwork güzel baya, yetebilirim diyorsan al oyna işte asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Stardew Valley, Witcher 3, Life is Strange, Homeworld Remastered aldım şu ana kadar. Zaten sıçtımının stardew valley'i yüzünden diğerlerine hiç bakmadım. gerçekten EMMMMBESİL gibi haftasonu full bu oyunu oynadım abv. Hayatımda böyle salak kilitleyen oyun görmedim bu ne bela pislik virüs bişey. Witcher 3 yüklemedim bile (hiç oynamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Stardew öyle ya =D gerçi rpg seviyosan witcher da haftalarını katledecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 witcher 3 oynayınca başka oyun oynamak istemeyeceksin ondan sona bırak olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar