Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Autumn Sale - 2016

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Life Is Strange Complete Season (Episodes 1-5) / 7,75

The Stanley Parable / 4,80 TL

Bastion / 6,00 TL

Firewatch / 18,60 TL

Black Mesa / 12,40 TL

This War of Mine / 6,20 TL

bunları alıcam snaırım. bide mad max istiyorum ama %40 indirim yemiş. belki xmas'ta daha iyi indirim yer. yemezse sonraki seneye artık :D
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bende amerikanya prime'ı var. oluyorsa onunla isteyen 60 tl ateşlesin, aliim.

https://www.amazon.com/gp/product/B00DBF829C

şu sende kaça geliyor abi? prime savings diyor bi 20% indiriyorsa alayım diyorum.

edit: gerek kalmadı trial açtım. kargo dahil 53$'a geliyor. prime 3$ farkettirdi anca.

edit2: çingene pazarlığı yaptım 40.99'a indirdiler oyunu oyunu bi de shipping var işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

pillars i bitirmedim sadece.

2. denememde de cok bayat geldi nedense hikaye ya bi turlu sarmiyo

öyle çünkü.poenin dünyası insanı turist gibi hissettiriyor.

aod grafik beklentin yoksa baya güzel buarada.hardcore ama.hem kombatı hem skill checkleri.dünyası ve lore baya ilgi çekici ve orjinal.roma dönemi post-apokaliptik bi dünya falan.beni baya sarmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

pillars i bitirmedim sadece.

2. denememde de cok bayat geldi nedense hikaye ya bi turlu sarmiyo

Çok trash var senaryo geri planda kalıyor companionlar avellone olanları hariç bayık. Normal pillarsın sarmaması baya eksik çıkarmışlardı oyunu.

AoD tyrannynin bi üst versyonu gibi, TB combat PotD zorluktan daha zor ve tyrannyden baya daha fazla farklı oynama şekli var. Diğer rpglerdeki gibi hem süper konuşup zeki olup hem de combatta yardırayım white knight olayım dersen eline alman olası, combat sistemini çözmeden hibrid oynamamak lazım. İnsanlar bu yüzden isyan edip oyunu bırakıyor genelde.

Grafik motoru çöp artwork güzel baya, yetebilirim diyorsan al oyna işte asd
Sosyal ağlarda paylaş

Stardew Valley, Witcher 3, Life is Strange, Homeworld Remastered aldım şu ana kadar. Zaten sıçtımının stardew valley'i yüzünden diğerlerine hiç bakmadım. gerçekten EMMMMBESİL gibi haftasonu full bu oyunu oynadım abv.

Hayatımda böyle salak kilitleyen oyun görmedim bu ne bela pislik virüs bişey. Witcher 3 yüklemedim bile (hiç oynamadım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...