Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ooo kafalar gitti iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mithat'ın Maceraları : Türkçe'nin Dirilişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Örnek olaraktan -> Örneğin Yaş/Yaşı olan -> Yaşında Dağılın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Bence konunun sapıtılması ve buralara gelmesi özellikle benim konumda çok normal. Yıldönümünü unuttum başlığıda baya sapmıştı. Bi de o playstation bağlamaya çalıştığım işten ayrıldım , buraya geçtim. Burda playstationı geç , arada buraya bakmaya vaktim olmadığı oluyor. Bak son yazdığımdan bu yana bakamamışım neler dönmüş mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 konunun sapıtması patinin olmazsa olmazı abi seninle çok alakası olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 O da doğru , sende haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Etine dolgun bi foton vardı naptin kiloyu ikiye mi katladin. Napiyorsan soylede biz yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mithat said: O da doğru , sende haklısın. ilkini ayırdın ikincisini niye ayırmadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Keyfe keder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 k1nJo said: huun said: Mithat said: kurdum 26 yaşımda. kardeşim sen bu mutluluğu bana yaşattın ya, umarım dünyanın en aranan, en çok kazanan web tasarımcısı olursun. uzun zamandır dikkatimi çekiyor, her yerde ama koca koca gazetelerde bile "ben 2343 yaşındayken" diye cümleler var. türkçe bundan büyük zulüm görmüş müdür acaba? "benim araban" demiyorsan "ben 1324 yaşındayken" de demeyeceksin. öpüyorum gözlerinden mithat paşa. yanlış. "benim arabam" bu iyelik eki oluyor "26 yaşındayım" bu da iyelik oluyor "26 yaşındayım" ama bu zamir n'si oluyor. bunu da iyelik eki yapmanın hiçbir mantığı yok. zamirin n'si ne demek yahu? ayrıca 26 yaşımda derken burada zamir nerede? benim yaşım senin yaşın onun yaşı şimdi burada zamirleri kaldıralım yaşım (benim olduğunu anlıyoruz) yaşın (senin olduğunu anlıyoruz) yaşı (onun olduğunu anlıyoruz) senin dediğim gibi olunca yaşın (wtf?) yaşın yaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bu konu artık gramerle ilgilidir. mithat sen kendine başka başlık aç kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 şu kaynaştırma diye öğrendiğimiz "n" var ya, o işte hep iki sesli arasına girmiyor. zamir n'si diye bir şey var. ayrıca "onun yaşı" diyorsun ya; mesela "26 yaşında" diyorsun işte, "26 yaşıda" demiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 yok artık ya örnek olaraktan örneğin olarak mı kısalıyormuş. neyse ben doğrusunu göstereyim. yukarıdaki zamir falan hikâye tabii, derail olmasın diye ucundan tutmuştum. 12.5 yaşımdayım. 12.5 yaşında sübyan gelmiş bana... ulan bu nasıl zibidilik, yaşı 12.5 göğüs kıllarını göstermeye çalışıyor! bu konuda anana danışmalısın, biz biliyoruz da söylüyoruz. örneğim geçende veysel sübyanına dedim o da öyle yaptı. örneğin yağmurda ıslanmış don gibi, kullanışsız. (örneğin, yağmurda ıslanmış don gibi kullanışsız) (aynı kapıya çıkar) (örneğin, yağmurda ıslanmış don gibi, kullanışsız) (aynı kapıya çıkar) ulan öyle bir örnek verdi ki ördek mi verdi(!) yoksa örnek mi hiçbirimiz anlayamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 26 yaşındayım derken aitlik bildirmeye gerek yok, bir çok insan gibi 26 yaşına girildiğini söylüyorsun. 26'ıncı yaşımdayım diyebilirsin ama, orada kişiselleştiriyosun olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ahahah konu çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 türkce mi ögreniyoruz burda olay nedir. benim biraz kirikta belki yardimi dokunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Minakıymışsın zaten dilin tek postta asdfagd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Seele said: türkce mi ögreniyoruz burda olay nedir. benim biraz kirikta belki yardimi dokunur. da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 türkçen kırıkta ise çıkar abi düşmesin. bir de direk meselesi var. bak bu hepsinden daha önemli. google'a direk yazın mesela, ne çıktı? Including results for direkizle Search only for direk Search Results Direkizle.org - Film izle , Hd film izle, Online film izle bu arkadaşlar sitede direk izliyorlar abi. başka açıklaması yok bunun. http://enti.com.tr/wp-content/uploads/2015/05/Mafsalli-Direk-1-copy.jpg her sayfada böyle direkler var bunlara bakıyor buraya girenler. yalvarıyorum düzgün kullanın ya. direkt direkt direkt izliyorum direkt bastım indi akbank direkt direkt elektirik aldım tuvaleti öyle çok geldi ki direkt saldı direkt lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tJh_E0kbIpw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bence ikisi de doğru ama o yaş aralığında olduğunu belirtmen daha akla yatkın bence. huun gereksiz tatava yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 O DİREK VAR YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Seele said: lan adamda para var. dert yok tasa yok. yazlik mekanda hayat ona güzel. ne yaslanacak senin gibi.en son aldigim duyumlara göre kizlarda artik bakmiyor mus sana. yok lan halen bakiyolar, daha bugun 2 tanesi pacama yapisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 mithat konusunda ikinci bir ninja vakasıyla karşı karşıyamıyız diye düşünmüyor değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Zaten geyik başlığı açtığım için , geyik dönmesi bence normal. Eve geldim şimdi , inheritance nedir , emancipation nedir , enum nedir onları anlamam lazım ki kod içinde kullaniim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar