k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 huun said: Mithat said: kurdum 26 yaşımda. kardeşim sen bu mutluluğu bana yaşattın ya, umarım dünyanın en aranan, en çok kazanan web tasarımcısı olursun. uzun zamandır dikkatimi çekiyor, her yerde ama koca koca gazetelerde bile "ben 2343 yaşındayken" diye cümleler var. türkçe bundan büyük zulüm görmüş müdür acaba? "benim araban" demiyorsan "ben 1324 yaşındayken" de demeyeceksin. öpüyorum gözlerinden mithat paşa. yanlış. "benim arabam" bu iyelik eki oluyor "26 yaşındayım" bu da iyelik oluyor "26 yaşındayım" ama bu zamir n'si oluyor. bunu da iyelik eki yapmanın hiçbir mantığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 lan senki kendi kazanıp almış biz bişeyi yanlış yapıyoruz falan diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Kinjo ile turkce ogreniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 26 yaşımdayım dememişki 26 yaşımda demiş nesi yanlış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ya okurken rahatsız etmicek kadar hata olabilir önemli değil rüzgar yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ad3m said: 26 yaşımdayım dememişki 26 yaşımda demiş nesi yanlış? ya o önemli değil o kadar, sonuçta "kaç yaşındasın" sorusu "x yaşındayım" diye cevaplanıyor hep. ama mesajı attıktan sonra benim beynim de yanmadı değil evet. ayrıca "ki" ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Aslan burcumusun kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 musun ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mithat kim paticik selebritisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Kendi halinde vatandaş. İş tecrübelerini aktarıyor bizlere sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 laptop'a playstation baglamaya calismiyor muydu en son akjdfladsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ad3m said: Aslan burcumusun kardeş? aslan burcuyum ben aslan burcu=üstün ırk kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ad3m said: Aslan burcumusun kardeş? yengeç, bana sorduysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 yengeç burcu çok kötü bir burç ya kadınlarda özellikle en çok kim ezerse ona gidiyorlar xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ad3m said: Aslan burcumusun kardeş? Aslen Burcu yum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Shean araya girmeseydi komik olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 nope.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bütün ilgi bana gelsin herkes beni konuşsunnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 aa burcu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Caguar said: ad3m said: Aslan burcumusun kardeş? Aslen Burcu yum evet HAYIRDIR KARDEŞ BİZ BALIK MI DEDiK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 aramizda oglaklar var kovalar var aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 balık ılık burç değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 en kötüsü yengeç olabilir gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Seele said: en sasirdigim sey ise mesela hic frontend bilmeden firmaya gidip ben geldim diyor ve adami ise aliyorlar üstüne para veriyorlar. bence esi önden gidip alti aylik maasini veriyor firmaya. yekeyeke said: hahaha mutlu olsun diye 6 aylık maaşı veriyor eşi nedir ya... aahahah napıyonuz lan geberdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 k1nJo said: huun said: Mithat said: kurdum 26 yaşımda. kardeşim sen bu mutluluğu bana yaşattın ya, umarım dünyanın en aranan, en çok kazanan web tasarımcısı olursun. uzun zamandır dikkatimi çekiyor, her yerde ama koca koca gazetelerde bile "ben 2343 yaşındayken" diye cümleler var. türkçe bundan büyük zulüm görmüş müdür acaba? "benim araban" demiyorsan "ben 1324 yaşındayken" de demeyeceksin. öpüyorum gözlerinden mithat paşa. yanlış. "benim arabam" bu iyelik eki oluyor "26 yaşındayım" bu da iyelik oluyor "26 yaşındayım" ama bu zamir n'si oluyor. bunu da iyelik eki yapmanın hiçbir mantığı yok. "örneğin şey de öyle..." ulan örnek senin değilse karşındakinin örneğini nasıl söylüyorsun. örneğim, şey de öyle, örneğim kelimesini de örneğin olarak aynı şekilde yanlış kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar