ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 burgerist sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Jeeztro said: adam ne iş yapacağına karar verememiş ev almış, 5 yıldır stabil bir plaza iş hayatım var ev almayı geçtim don alamıyorum. ne adaletsiz lan dünya :( ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 anadan babadan kalmayan herkes abi, tek tek ben yazmanıza gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 mithat evlilik yıldönümünü unutup sonra sıvayan arkadaş diil miydi ? yengeye selam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Evi var lan hatunun artık , silkerim bundan sonra ömür boyu yıl dönümü hatırlamam gerekmiyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ayrılırsan hanımın mı olacak ev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ev zaten hanımın olum , ailesi aldı kıza , ben hanımın evinde kalıyorum adsfadsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 sen bence gene de unutma koymasın kapının önüne, ev de yengeninmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mithat said: Ev zaten hanımın olum , ailesi aldı kıza , ben hanımın evinde kalıyorum adsfadsfa Mithat said: Bu arada darruşafakadan ev aldık. Artık kendi evim var. Kiracı var içinde , 15 aralıkta çıkacakmış , hafif tadilat falan belki yeni yıla orda girebiliriz ya da ocak ayının içinde bi ara . abi sende başka şeyler var bence asadf hani ne iş yapacağına karar verememen bununla da ilgili olabilir. ama adam gene ballı işte yapacak birşey yok. yolun açık olsun baps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ya 'aldık' çünkü meblağ belliydi , hanımla dolaştık ettik orayı bulduk beğendik aldık , hani para benim değildi ama evi beraber seçip beğendik diye aldık dedim. Yoksa adam haklı , asıl bundan sonra unutmamalıyım yıl donumunu ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 adam kadına iyilik yapıp da üzerine ev yapmış gibi "yıl dönümü bıdı bıdısı ömür boyu çekmem" demiş gerçekler kızın ailesi ev almış, bu iç güveysi adasdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 en basindan beri sunu koymayayim diye direniyorum ama bizim generasyonda yeri ayridir..linko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mithat güçlerimizi birleştirip, dünyayı ele geçirmeye ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mithat iç güveysi olmuş :) Topik heycanlanmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 adam prenses questini de tamamlamış ama kıskanmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 macera deyince aklıma gelen sdf Mithat said: Bugün ikinci yıl dönümümüzdü hanımla. Hediye falan almış bu saate kadar çaktırmadı , ben bilgisayarda oturmuş oyun oynuyorum hiç salona bile geçmiodum geldi önüme koydu hediyeyi. Şimdi tabii sıçışlarsayım bi saattir çocuk gibi azarlıyo . Bi yolunu bulup affettirmem lazım kendimi , biri bana yardımcı olsun ne kadar hemen yapabileceğim bişi olursa o kadar harika. Yemek zaten yedik , bu saatten sonra napabilirim kurtarıcak? Mithat said: Lan ben takım elbisemle bekliom bi saattir ikna edemedim çıkmıyoda di said: https://cdn.meme.am/instances/500x/68735634.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ev var , araba var , beğenmediğim işten ayrıldım istediğim mesleğe geçtim , sevdiğim insanla evliyim , kısmen sağlıklıyım (120 kiloyum , o 'sağlıklı' heran değişebilir) sıkıntı yok yani hayat güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ne güzel işte, en kötü günlerin böyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Yok lan bu kadarıda fazla , biraz daha kötü olabilir , bi tık ama , böyle max ; anahtarımı bulamayıp eski bir paltonum içinden çıksın 2 ay sonra falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 herif macera diye nasil mükemmel bir hayati oldugunu anlatiyor. dayak yersin mithat burda diyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 mükemmel hayat derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 İşte biraz Mr.Bean durumu var macera ondan. Adam bi bok yapmıyo ama herşey yolunda gidiyo nası oluy olan o falan kafaları sanırım, bilmiyorum insanlar geyik yapıyodu malzeme olsun dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 120 kilo ne lan boy kaç? Vazgeçtim şişkoyla dünya kurtarılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 1.65 falandır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 hem şişko hem yıl dönümünü unutmuş bu ne rahatlık kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar