Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithat'ın Maceraları

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Madcat mesaj kutun dolu.

Senin için ben niye iş buliim , iş bulursam kendim yapar para kazanırım :D İnternette ara işte sağı solu , sen content writer arayan birilerini aramayacaksın , content writerım iş isteyen verebilir diyeceksin , teklif sana gelecek. Ben öyle yapıyorum. Beğenen hem kendi bi daha geliyor hem arkadaşını getiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Bir tek şu hayatta isteyip başaramadığım şey Basketbol Antrenörü olmak. Bugün 3. lig ekibinden asgari ücretle başla deseler gider antrenör yardımcısı falan olurum gözüm kapalı. Onu beceremedim. Hep eski emekli basketbolcular doldurmuş o sektörü.

ahaha olm adam yıllardır şu olmaya çalışıyormuş meğer
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün görevim ;

10-20 tane meşhur firmanın sosyal medya (facebook ,twitter, instagram) ilk postlarını (ilk 5-10) bulup , nasıl başlamışlar , nasıl yükseltmişler takipçi sayılırını onlarla ilgili bir sunum hazırlamak.

Anam instagramdayım daha , facebookla twittera bakmadım , adamlar 2000+ post kasmışlar , aşağı in in bitmiyo , öldüm lan. Daha bunun facebook ve twitter hali var ki , ilk posta inene kadar gebericem sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wordstream.com/blog/ws/2013/10/10/how-to-find-your-old-tweets

said:
Open up Twitter.com and go to the search bar:

how to find old tweets

Type in the following string but with your username and the date range you want to look at:

from:username since:yyyy-mm-dd until:yyyy-mm-dd

So, for example, if I want to see all my tweets from my first month on Twitter, I’d insert:

from:egabbert since:2009-05-12 until:2009-06-12

This will show you your earliest tweets – but note that the default view is of your “Top” tweets; click “All” to see every tweet from this time period.
Sosyal ağlarda paylaş

Twitter çözüldü bu sayede sağolasın :D bundan facebook ve instagramda iyi olurdu.

Kordinator 10 taneyi yeterli bulamadı. Bir case study için 10 çok az dedi , bana 10 tane hesap değil 10 tane farklı yöntemle gelmen lazım dedi. Yani benim 10 hesap değil , 20-30 hesabı iyice araştırıp , 5-10 tane case study (bu firmalar şu şekilde yükselirken şu firmalar bu şekilde yükseltmiş) hazırlamam gerekiyor.

Bende bunu yapacak kadar sosyal medya bilgisi yok. İçerik yazarıyım ben emenike , bu işten ne anlarım lan ben. En son üniversitede powerpoint hazırlamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Dijital Pazarlama yapıyorum genel olarak. Dün akşam evde front-end yaptım bi tane , bi yerde bişi görmüş çok beğenmiş bize bundan yap dedi. Ondan yaptım.

Sosyal medya ile ilgili bir sunum lazım diyolar şimdi , onu yapıyorum.

İçerik yaz siteye diyolar , onu yapıyorum.

SEOsu güzel blog post diyolar onu yapıyorum.

Adwords'ü kapatalım sorun var sitede , açılınca tekrar açarsın diyolar adwordsu kapatıp açıyorum (şu ana kadar adwordste bi o gerekti :D )

Kısaca grafik , sosyal medya postu hazırlama falan gibi şeyler hariç komple ilgileniyorum , back-end allahtan zaten wordpress yoksa back-end bende patlayabilirdi.

Joker eleman gibi çalışıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu sunum falan olayları beni geriyor. Böyle yöneticiler falan sunumlar yapıyor vs , oralarda kullanılacak işleri bizim kordinator yapıyor , o tarz bişiler lazım ama hazırlaması bile geyik.

Şimdi beceremeyince gittim yanına yapmam gereken şu ;

Kampanya türü 1 ;
Yarışma düzenleme ( tweeti retweet et)

Şu firma şu şekilde yapmış şu sonuçları almış
Bu firmada şu şekilde yaklaşmış şu sonuçları almış

Kampanya türü 2 ;
Hashtag ( bizi hashtagle bişi paylaş ya da tagle bizi falan)

şu firma şöyle yapmış şu sonuçları almış
Bu firma şu şekilde yapmış şu sonuçları almış

.
.
.
.

diye gidiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...