sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 isteyene 1150 tl'ye alırım :P 5 adım ötemde bim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 50 lira farkla evden çıkmadan, ezilme tehlikesi yaşamadan ve 1 tb olanını alabiliyorsun. http://urun.n11.com/sony-playstation-4/sony-ps4-1tb-pal-konsol-ps4-kulaklik-hdmi-P144947131?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_campaign=content&utm_term=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 haftaya 1 TB slim, 2 kol ve 1 oyun ilanı açacam. beni bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 EN UCUZU OLACAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 amazondan 750liraya alınıyodu bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Oyunlar gitti, PS4'ün iki alıcısı da yok oldu saatler içinde. PS4 + 2 kol + yanına bir de ikili charger stand ekliyorum. Fiyat 700 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Alasım geldi bak. Böyle fırsat bir daha çıkmazda kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 PS3 ile backward compatibility olsa vurcam cüzdanı ekrana vuramıyorum. Playstation'dan tek beklentim demon souls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Alındı - gerçi bir aksilik olmuş sonucunu bekliyoruz :D - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 alınmadıysa bir arkadaşıma yönlendireceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Yok Zealtone almıştı da ben kargoya götürürken düşürdüm aleti tangır tungur, eve geldim çalışmadı da, artık Yazıcıoğlu'nda hurdacılara veririm 100 liraya. Satış/atış bitti, teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 yuh ya talihsizliğe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Nasil bi goz kalmis belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Dünyanın en şanssız insanı olarak burada da farkımı gösterdim. PS1'den beri alacam şu aleti. 22sene olmuş ps çıkalı, yine alamadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 benim göz kalmış olabilir... yazık olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Alet çok mu parçalandı ? Foto atsana bana ÖM den. Elektronik alet edevat,devre yapımı, hobi bende. Bakarsın o hali ile satın alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Gotururken dusmedi bence baskasina sattin djfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Quo-Vadis said: Alet çok mu parçalandı ? Foto atsana bana ÖM den. Elektronik alet edevat,devre yapımı, hobi bende. Bakarsın o hali ile satın alırım. Görünürde bir yeri parçalanmadı da açılmadı işte tepki vermedi hiç, senin gibi olan IT'ci bir arkadaşa verdim mıncıklıyor aynı şekilde. Yaparsa 500-600'e dönebilir sahalara :p Bugüne kadar bir şeyler sattığım arkadaşlar memnunlardır diye düşünüyorum, anlaşmadan dönülmez, esnaf çocuğuyuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 akpye oy veren esnaf mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 steam kol duruyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Gitti her şey bitti satış. Fin de ulaştı demedi ama gitti heralde, gelmese bi yoklardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Satış bitti derken , PS4 kolları durmuyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bugün aldım kargodan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar