Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Aldım ben PS3 ü, Baggio sağolsun anlaştık, parasını gönderdik. Yarın kargosunu beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Adres vereyim telgraf falan da geç istersen, noterden sözleşme falan da yapabiliriz. Adam iki ayrı ÖM atmış bir de buraya yazmış. İki gün oldu buraya "PS3 satıldı" yazalı, paniğe gerek yok. Biri 20 lira fazla verse de ona satacak değilim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 20 lira iyi dürüm ediyor, nerden baksan 4 dürüm eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Baggio said: Adres vereyim telgraf falan da geç istersen, noterden sözleşme falan da yapabiliriz. Adam iki ayrı ÖM atmış bir de buraya yazmış. İki gün oldu buraya "PS3 satıldı" yazalı, paniğe gerek yok. Biri 20 lira fazla verse de ona satacak değilim :p Yaw ondan değil, akşam net mok gibi idi. Basiyorum gönder öm ye sayfa acılamadı diyor. Cevap öm ye yazdım, aynı oldu. Dedim burdan yazayim bilgin olsun. Yoksa panik yapacak bir durum yok. :) Adresi ibandan bulurum ben vermeye gerek yok. :p. Adamlar beni te 15 sene sonra buldu, haberim olmayan vergi ve ATSO borcun var 2001 senesinden diye. Dedim yok artik, arayınca bulunuyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 tc kimlik numarasi ile her nefes alisimiz bile kayitta..e devletten kendin bile gorebiliyorsun nerede ne yapmissin ki sahislarin goremedikleri hesap hareketleri iletisim ozetleri antinler kuntinler.. vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 satıcı yavaş + ukala :P 3/11 would not bang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Erzurum'un köyüne Steam Controller gönderip kalkındırıyorum yine yaranamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 PS3 de tam olarak gitti, 320 değil 120 GB'lik modelmiş, o kadar sözde baltacımız var biri de gelip uyarmamış. Özür diliyorum alıcıdan tekrar. PS4 kaldı, oyunsuz 750 TL yeni fiyat. Konsolu alan oyunları tek tek seçebilir, fiyatlarını ona göre konuşuruz, 6'sını birden almak zorunda değil. Konsol gitmeden oyunları parça parça satmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ya ne istiyosunuz PS3 fiyatına mı satacağız PS4'ü, azalta azalta hal oldum pazarlık teklifiyle gelen bile yok. İhtiyaç acil el atın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 last of us veya phantom pain kaç para istiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Baggio said: Ya ne istiyosunuz PS3 fiyatına mı satacağız PS4'ü, azalta azalta hal oldum pazarlık teklifiyle gelen bile yok. İhtiyaç acil el atın :p Walla ben "500 e falan düşer bu" diye bekliyorum açıkcası ölücü olacam bu sefer xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 O kadar öldürmede oyunlarla 750₺ bağla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Hiç kimse almazsa ben alırım oyunlarla 750'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Oyunlarla 750 olmaz hiçbir zaman. Oyunsuz, iki kol + makine 700 TL son fiyat. PS3'ü bile 500'e sattığım yerde PS4'ü daha fazla düşürmem valla ultra mezar, evimde eskisin daha iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 PS4 ( 1TB )+ 2 kol + uncharted veya COD şu an 290 € amazon'da. (Vergi, kargo vb. dahil) Sıfırı böyle olunca, oyunlarla 800'e alırım diyorum son teklif olarak :) hatta link : https://www.amazon.de/PlayStation-Konsole-Uncharted-DualShock-Controller/dp/B01M11NPN7/ref=pd_rhf_gw_p_img_2?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=0V9WW8138292NC5MFHDX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 iki kol artı makine 700 çok iyi değil mi lan. ben alsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 arz talep dengesi..talip cok olunca fiyat artar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 http://i.hizliresim.com/77VBBN.png amazondan ekleyince böyle oldu, bence 700'e almayan ılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 goldbären said: http://i.hizliresim.com/77VBBN.png amazondan ekleyince böyle oldu, bence 700'e almayan ılıktır. tl yi euro ya çevir 1000 tl ye düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Bİ özel mesaja bakar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Almamış olsam cüzdanı ekrana fırlatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 http://s01.shiftdelete.net/img/content/16-11/24/playstation4.jpg balta mı değil mi bilmiyorum ama bu başlık aklıma geldi ilanı görünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 İthalatçı garantili (a.k.a. garabtisiz) ve BİM, yetişip alınma ihtimali olmayan bir ürün. Alabilen alsın tabii :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 garantisi benim ağbicim https://pbs.twimg.com/media/B_5gx6cUsAAkRVp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 #bimfriday sirada ezilip olenler sehit sayilacak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar