Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhabalar


topsakallihitler

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar ben topsakallihitler. Uzundur paticikten haberdarım, bir ekran kartı satın alma durumu oldu. arkadaşım sayesinde burayla iletişim kurdum, sonra da ben de üye olayım dedim, sağ olsunlar aldılar.

Kısa bir tanıtım yapayım kendim hakkında. 25 yaşındayım elektrik-elektronik mühendisiyim, robotik ile uğraşıyorum. Meslektaş arkadaşlar, ya da bölümün öğrencilerine elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim, merak ettiğiniz bir konu olduğunda, ya da projelerinizle ilgili bir şey olduğunda çekinmeden yazabilirsiniz.

Fantastik edebiyatı, single player ve güzel hikayeli bilgisayar oyunlarını, ve dc comicsi pek severim. 3ü de candır canımızdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

hosgeldin ..robotik ile mekatronigin farki ne?? cocuklari mekatronik muhendisi olmaya yonlendirmeyi arzu ediyorum bir kac yas buyusunler lego technics den baslayacagim..2 3 lisan da ogretebilirsem univ sonrasinda avrupaya kapagi atarlar umarim..-o dedigime daha 10 sene var da simdiden inceden islemeye baslamali..


merhabalar. robotik mekatronige gore daha ozellesmis bir sey. mekatronik daha genis, sadece robotlarla ilgilenmiyor bircok farklı sey yapılıyor o alanda. o konu hakkında çok da bilgim yok yanlis yonlendirmeyim. is yerinde bir arkadaş var mekatronikci, kendisi geldiğinde daha detayli bir aciklama yapabilirim.

cocuklara ogretmeye gelirsek. bence cok güzel bir fikir. legoyla ya da başka bir şeylerle çocuğa önce algoritma öğretmeniz lazım. bu konuda baya seçeneğiniz var, biraz araştırmayla birçok opsiyon bulabilirsiniz. belirli bir yaştan ve biraz ingilizceden sonra kod yazımına geçseniz iyi olur. şahsen ben kodla ve projeyle uğraşma kısmına üniversitede başladım, çok geç kaldığımı düşünüyorum.

ben de bu işle uğraşan ve eğitim robotları hazırlayan bir firmada çalışıyorum, ancak forumda reklam vermek hoş bir hareket değil, hem de yasak diye biliyorum. ilgilenirseniz, özelden daha fazla bilgi verebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...