Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Ben de ilk gördüğümde 10 Kasım için değildir diyordum zaten ama işte beyinsizce "ehehhehehe çok iyi fikir ehehehe" diye atlayınca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Bu kadar buluttan nem kapılır mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Son birkaç senedir bulutlar hep yağmur bulutu olunca kapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 zaten indirim falanda yok hani 20-30 tl arasi bazi seylerde var kalanlari hepsi +500/-400 yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 İndirim mindirim yok ya bilgisayar baktım indirimde diye, her şey normal fiyatında ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Rewendor said: Son birkaç senedir bulutlar hep yağmur bulutu olunca kapılır. dis (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Sen 10 kasim gecesi, millet rahatsiz olmasin diye siren calmiyoruz yazisiyla bildirim gonderirsen gomerler tabi boyle. Dun gece banada geldi ayni bildirim noluyoruz dedim. Salaklik oldugunu da dusunmuyorum , aylardir buna hazirlanip herseyi dusuneceksin ama tum kullanicilarda gozukecek bildirim mesajini dusunmeyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Kivircaklarina sorumlu kimse kovduk deseler daha samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Televizyon ile işim yok, n11'in 11.11 kampanyasını bilboardlardan gördüm (oldschool..). Şu siren lafı art niyetli olmasa bile ciddi bir gerizekalılık. Alışveriş ile hiç alakam yoktur, e-ticarette müşteri olarak tek olayım Amazon'dan kitap almak. Geçen gün otobüs durağında birinde bir sırt çantası gördüm, hoşuma gitti arıyordum da bir süredir öyle birşey. N11'in 11.11'i aklıma geldi de şimdi almayayım indirime girer belki oradan alırım diye düşündüm. Benim gibi alakasız birine bile kampanyayı duyur, aklında kalmasını sağla sonra böyle kendi kendini baltala. Valla bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Ahah gearbest te 11.11 ne alaka https://tr.gearbest.com/promotion-gearbest-urunleri-indirimle-turkiye-yerli-depodan-ayni-gun-kargoda-special-3493.html?lkid=17161552 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 11.11 olayı aliexpress'in di n11 caldi ama ismine uyması cok komik oldu tabii cuk oturdu. Gearbest'te ali'den görmüş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 ne alaka derken 11.11 olayinin turkiyede basladigini dusunmuyorsundur umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 İsmimde 11 olan bi firma yapınca düşündüm doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 µh said: ne alaka derken 11.11 olayinin turkiyede basladigini dusunmuyorsundur umarim benim de haberim yok orda burda 11 kasım indiriminden. neymiş ki alieks mi çıkarmış ilk? 11.11(.11) deyince skyrim geliyor aklıma sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 facepalm koyun da rahatlayın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 11.11 olayı Çin'de başlamış, şimdi bi haber sitesinde gördüm: "1993’te Nanjing Üniversitesi’nde başladığı söylenen festival yalnızlığı kutlamak için belirlenmiş bir gün. Tarihin 11 Kasım olarak belirlenmesinin sebebi ise tarihin “11/11/xxxx” olması sonucunda, yalnızlığı temsil eden “1” sayısını en çok bulunduran tarih olması. Çin’de başlayan Yalnızlar Günü (Singles’ Day) olarak adlandırılan indirim festivali e-ticaret sitelerinin gelişmesiyle giderek dünyaya yayılmaktadır." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 saplara elektronik iteleme bayramı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 samsung evo 970 aldım 770 gibi bir paraya geldi. fena para diil. yurtdışı ile aynı para gibi bişi. bir de seasonic focus 80g 750w aldım o da 670 gibi bişeye geldi. kapattık indirimi hayırlısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 benim heaspla niye almadın lan korktun mu dolandırırım diye kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 ps4 pro cantasi aldim ben 4tl indirime girmis lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 taşıyor musun ki bi yere dicektim ki, 4 liraymış. 2-3 tane alsaydın sdf gerçi bi dakka indirimin miktarı 4 liraysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Cokomantis said: taşıyor musun ki bi yere dicektim ki, 4 liraymış. 2-3 tane alsaydın sdf gerçi bi dakka indirimin miktarı 4 liraysa... nerde ya gitti mi bu indirim? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 sardalya said: Fin said: bisi olmaz indirim oldugu surece catir catir satarlar dur ataturkculer once bi hamburgerci batiracaklar, birak sireni kufur etseler gene alir bizimkiler Turnusol kağıdı gibi konu oldu valla, bilelim kim nerede duruyor Xenocide Celtics sardalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Cokomantis said: taşıyor musun ki bi yere dicektim ki, 4 liraymış. 2-3 tane alsaydın sdf gerçi bi dakka indirimin miktarı 4 liraysa... adresim belli degil diye sepetteydi 131tlden fiyat guncellendi falan dedi 127ye dusmus 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 taşıyor musun ki 🤔 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar