Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N11.com 11.11 İndirimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sen 10 kasim gecesi, millet rahatsiz olmasin diye siren calmiyoruz yazisiyla bildirim gonderirsen gomerler tabi boyle. Dun gece banada geldi ayni bildirim noluyoruz dedim. Salaklik oldugunu da dusunmuyorum , aylardir buna hazirlanip herseyi dusuneceksin ama tum kullanicilarda gozukecek bildirim mesajini dusunmeyeceksin?
Mesaj tarihi:
Televizyon ile işim yok, n11'in 11.11 kampanyasını bilboardlardan gördüm (oldschool..).

Şu siren lafı art niyetli olmasa bile ciddi bir gerizekalılık. Alışveriş ile hiç alakam yoktur, e-ticarette müşteri olarak tek olayım Amazon'dan kitap almak. Geçen gün otobüs durağında birinde bir sırt çantası gördüm, hoşuma gitti arıyordum da bir süredir öyle birşey. N11'in 11.11'i aklıma geldi de şimdi almayayım indirime girer belki oradan alırım diye düşündüm. Benim gibi alakasız birine bile kampanyayı duyur, aklında kalmasını sağla sonra böyle kendi kendini baltala. Valla bravo.
Mesaj tarihi:
Ahah gearbest te 11.11 ne alaka

https://tr.gearbest.com/promotion-gearbest-urunleri-indirimle-turkiye-yerli-depodan-ayni-gun-kargoda-special-3493.html?lkid=17161552
Mesaj tarihi:
µh said:

ne alaka derken 11.11 olayinin turkiyede basladigini dusunmuyorsundur umarim

benim de haberim yok orda burda 11 kasım indiriminden. neymiş ki alieks mi çıkarmış ilk?

11.11(.11) deyince skyrim geliyor aklıma sadece :P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
11.11 olayı Çin'de başlamış, şimdi bi haber sitesinde gördüm:

"1993’te Nanjing Üniversitesi’nde başladığı söylenen festival yalnızlığı kutlamak için belirlenmiş bir gün. Tarihin 11 Kasım olarak belirlenmesinin sebebi ise tarihin “11/11/xxxx” olması sonucunda, yalnızlığı temsil eden “1” sayısını en çok bulunduran tarih olması. Çin’de başlayan Yalnızlar Günü (Singles’ Day) olarak adlandırılan indirim festivali e-ticaret sitelerinin gelişmesiyle giderek dünyaya yayılmaktadır." said:

Mesaj tarihi:
samsung evo 970 aldım 770 gibi bir paraya geldi. fena para diil. yurtdışı ile aynı para gibi bişi.
bir de seasonic focus 80g 750w aldım o da 670 gibi bişeye geldi. kapattık indirimi hayırlısıyla
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

taşıyor musun ki bi yere dicektim ki, 4 liraymış.

2-3 tane alsaydın sdf

gerçi bi dakka indirimin miktarı 4 liraysa...

nerde ya gitti mi bu indirim? :(
Mesaj tarihi:
sardalya said:

Fin said:

bisi olmaz indirim oldugu surece catir catir satarlar

dur ataturkculer once bi hamburgerci batiracaklar, birak sireni kufur etseler gene alir bizimkiler

Turnusol kağıdı gibi konu oldu valla, bilelim kim nerede duruyor

Xenocide
Celtics
sardalya
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

taşıyor musun ki bi yere dicektim ki, 4 liraymış.

2-3 tane alsaydın sdf

gerçi bi dakka indirimin miktarı 4 liraysa...

adresim belli degil diye sepetteydi 131tlden fiyat guncellendi falan dedi 127ye dusmus 8-)
  • Yeni Oluştur...