Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Masticore said: Laurelin said: Sorieno said: Kitaplarda gümrük geçerli değil mi? Bir de daha önce sorulmuştur sanırım ama bulamadım. Bu 30 euro limite kargo dahil değil galiba? 29,99 € + kargo bedeli gümrüğe takılmıyor doğru mu? Takilmiyor, takilsada kapida pos cihazi bitiyor postaneden eleman yuzde 18 kdv oduyorsun normal uluslararadi kargo ise Fedex, ups vs ise uzak durun ama. Antrepo ucreti filan kakaliyorlar amazon vs degilse, yuzde 18 kdv ile kurtarmak varken ustu birsuru masraf biniyor. Şu post cihazı olayı her üründe geçerli mi ? Eskiden kagıt gelirdi evine, Zeytinburnu'na giderdin.Orda kuyruk bekle fln. Sizin yapıcagınız işi de gümrüğünüzü de diye saydırarak cıkardın binadan. ben gözlük almıştım amazon.com. bu şekilde gelmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 satıcı amazon değildir heralde. veya amazon bu import tax'i baştan alma olayını getirmeden önce almışsınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 50 euro bir sipariş verdim, shipping almadı gümrük de hesaplamadı. Hepsi kitap ve Amazon satıcı. Üzerine arattım (Türk call center çalışanları almışlar) neden hesaplanmadı diye, bazen olabiliyor, alırlar mı gümrük diyorum olabilir belli olmaz diyor heh. Reddedip teslim almama ve refund etme şansınız var dedi ama. Bakalım göreceğiz artık. En kötü shipping'e verdiğim para yerine gümrük vereceğim. Param kargo şirketlerine değil devletime gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Geçen ay satıcı amazon olarak alınca internette ek ücret düștüler. Kapıda bișe alınmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Sorieno said: Valla şu an 29 euro+7 euro shipping=totalde 36 euro gümrük bedeli göstermiyordu ve hepsi Amazon tarafından gönderiliyor. Onun yerine şimdi 2 kitap daha ekledim 50 euro+0 shipping oldu ve gümrük bedeli yine göstermiyor. Acaba bizimkiler kitaptan gümrük almıyor mu? eskiden almiyordu, artik aliyor. %18 standart oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 arkadaş drone almak istiyor amazondan. tr ye getiriyor diyor, ama ülkeye sokarlar mı ? bunun izni falan gerekli midir ? hiç deneyen var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Tr'ye gelir ama gümrükte takılır. SHGM'ye kaydını yaptırması gerekiyor. Gidip gümrük vergisini yatırıp alır. Edit: Çok kolaymış gibi anlatmışım ama baya sıkıntılı bir iş olduğunu duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri bu arada acin okuyun surdan amma kastiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Alkol alabiliyormuyduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 bira alabilseydik bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 sabonis said: satıcı amazon değildir heralde. veya amazon bu import tax'i baştan alma olayını getirmeden önce almışsınızdır. satıcı amazon değldi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 bu adamlar önce ingiltere'ye mi yolluyor malları lan sdfs benim sipariş weybridge'e gitmiş lul sonraki adımda "sorun çözüldü ve koli taşıma durumunda" diyor. karıştırdılar herhalde ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 he manyak amazon önce almanyadan türkiyeye ingiltere aktarmalı yolluyo :D bazı ürünler ingiltere'deki warehouse'da ama amazon.de'de satılıyor, o zaman haliyle ingiltereden yola çıkıyor ürün. 1-2 aldığım ürün ingiltereden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ulan onu ciddi yazmadım zaten ya ahah. fena hâlde Kappa lâzım abi foruma. sarcasmlar anlaşılmıyor galiba. neyse. grimbergen'den çıkmış ürün, weybridge'e gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 GearBest engellemiş bizim beyefendiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 konusu açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 İki tane mp3 player almıştım, 46 euro fiyat çıktı, ne ramazan indirimini verdi nede KDV düştü, tr ye gelince ups arayıp 45 tl vergi istedi. Şikayet maili yazdıktan üç dakika sonra almanyadan aradı bir alamanci, adam "bu ürünü Fransa'daki bir satıcı satıyor dolayısıyla yüzde 18 KDV dusulmuyor vergiyide ayrıca ödeyeceksiniz dedi, indirimi niye vermiyorsunuz deyince bilmiyorum araştırip size dönüş yapicaz*dedi. Bende kızıp amazon. Coma mail attım,iki saat sonra para iadesi yapıldı, ürün vergisi Amazondan ödenerek tarafıma yollanacakmis ayrıca.de ile Com arasında bu kadar fark olmaması lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 amazon indirimi amazon'un kendi sattıgı ürünlerinde (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 miyaw33 said: İki tane mp3 player almıştım, 46 euro fiyat çıktı, ne ramazan indirimini verdi nede KDV düştü, tr ye gelince ups arayıp 45 tl vergi istedi. Şikayet maili yazdıktan üç dakika sonra almanyadan aradı bir alamanci, adam "bu ürünü Fransa'daki bir satıcı satıyor dolayısıyla yüzde 18 KDV dusulmuyor vergiyide ayrıca ödeyeceksiniz dedi, indirimi niye vermiyorsunuz deyince bilmiyorum araştırip size dönüş yapicaz*dedi. Bende kızıp amazon. Coma mail attım,iki saat sonra para iadesi yapıldı, ürün vergisi Amazondan ödenerek tarafıma yollanacakmis ayrıca.de ile Com arasında bu kadar fark olmaması lazim inanılmaz ya. yakında harbi bloklayacaklar komple türkiyeyi. yazık olacak düzgün kullanıcılara. ayrıca amazon.com'a mail ne kadar atarsan at normalde "amazon.de ayrı bir entity yapacak bişi yok" diyor olmaları lazım. artık neler saydırdıysan adamlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 maç ayarlayıp krampon alan, sonra maça yetişmedi para pls diye dilenen eleman vardı patiden bile bunlar çıkıyorsa, dh'da üstüne para falan istiyorlardır herhalde ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 amazon.de bibok yollamior artik zaten saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 mp3 player mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 karışık mepe3 varmı abey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar