Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Tipinden kime ne ya rahat + islevsel olduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 tunch said: 112 euroya wireless hem sesi daha güzel hem de tipi daha güzel kesin headset vardır ya bi bulsana, direk alıcam =) tipi hiç önemli diil. daha iyi hatta aynı kalitede ses versin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 logitech insani tatmin eden ses kalitesinde urunler uretmeye basladi mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 gaming icin fena degil logitechler de geri kalan her sey icin kotuler baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 sabonis said: tunch said: 112 euroya wireless hem sesi daha güzel hem de tipi daha güzel kesin headset vardır ya bi bulsana, direk alıcam =) tipi hiç önemli diil. daha iyi hatta aynı kalitede ses versin yeter https://www.amazon.de/Corsair-CA-9011132-EU-Wireless-Multi-Colour-Komfort/dp/B013T4POK4/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1493555813&sr=8-5&keywords=wireless+gaming+headset ben bundan almayı düşünüyorum, fiyatı da 112 eurodan daha düşükmüş şansa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Aluriel said: Tipinden kime ne ya rahat + islevsel olduktan sonra evde salonda misafirlerin yanında takınca önemli ya tipi de (kişisel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 kulaklik siparis vermistim simdi upsten mail gelmiş - Terminal hizmeti ücretimiz 200 TL’dir. falan yazio. varmi bi bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ups'in bilgisi vardır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 tunch said: sabonis said: tunch said: 112 euroya wireless hem sesi daha güzel hem de tipi daha güzel kesin headset vardır ya bi bulsana, direk alıcam =) tipi hiç önemli diil. daha iyi hatta aynı kalitede ses versin yeter https://www.amazon.de/Corsair-CA-9011132-EU-Wireless-Multi-Colour-Komfort/dp/B013T4POK4/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1493555813&sr=8-5&keywords=wireless+gaming+headset ben bundan almayı düşünüyorum, fiyatı da 112 eurodan daha düşükmüş şansa :) hem usb hem 3.5 olması cok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Gönderici amazon değilse saplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Miraul said: kulaklik siparis vermistim simdi upsten mail gelmiş - Terminal hizmeti ücretimiz 200 TL’dir. falan yazio. varmi bi bilgisi olan vergi odemen gerekiyor olabilir. zamaninda odemezsen depoda tutmalari gerekiyor. depoda tuttuklari icin de stok parasi aliyolar senden. ya da baska bir bilgi bekliyolar senden, malzemeyi cikarmadan once vermen gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 telefon edince cozuldu ya sirf formu doldurup yollayacakmişim para falan istemiolarmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 o formu 2 gün doldurmazsan ürün geliyor kapına. benim printer'ım yok aylardır. 3 veya 4 kere oldu. form doldurmanız lazım dediler, birkaç güne ancak yollarım dedim. tamam dediler. 2 gün sonra ürün geldi hdsafuhadsuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 35 euro üstünü getiren oldu mu sorunsuz? takıldı mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 vergisini verip alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 can sıkıcı. yine de ucuza geliyor mu? % oranı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 35 nerden çıktı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 kaç olacaktı? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 oha daha kötüymüş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 30 ööro galiba sınır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Bunu anlamadım? Bu dil için Türkçem yetmiyor resmen. 30 Euroyu geçerse %18'ini alırım diyor. eyvallah. da en alltaki olay ne? Her bir sevkiyat için kıymeti 1500 Avro'yu aşmayan eşyaya geldiği ülkeye göre tek ve maktu vergi oranı uygulanacaktır. Söz konusu vergi oranları eşyanın; - AB ülkelerinden doğrudan gelmesi durumunda %18 - Diğer ülkelerden gelmesi durumunda %20 olarak uygulanmaktadır. Söz konusu eşyanın, - Yabancı bir ülkeden posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelmesi, - Ticari miktar ve mahiyet arz etmemesi, - Diplomatik eşya ve yolcu eşyası hariç olmak üzere posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelenlerde brüt 30 kilogramı geçmemesi, gerekmektedir. Söz konusu eşyanın vergilendirilmesinde, eşya kıymetinden önemli değeri olmayan eşyaya ilişkin olan 75 Avro mahsup edilmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 "önemli değeri olmayan eşya" neleri kapsiyor acep. ben gecen kocaman bicak aldimdi kargo dahil 81 euro ediyor mesela, kargosuz fiyati da 30 euronun ustunde net, ama bisi odemedim extra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bakmışlar bu 30 eyro etmez demişlerdir asdf öyle vergisini %18 verip alırımla da bitmiyor olay günrükte kaldığı süre ve aracı kurumlara da para vermen gerekebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar