µh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 amazon.de'de 1.5 haftada da geldiği oluyor 3-4 günde de. ürünün o anda yola çıkacak depoda olmasıyla, uçağın hareket saatiyle, güzergahla falan alakalı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 benim kasanın fanları da yeni geldi, final form a çok yakın. noctua cpu soğutucusu baya işporta duruyor ama çok iyi iş görüyor kıyamıyorum. https://imgur.com/ErLxuHd yük altında 4.8 oc ile işlemci 70 üstüne pek çıkmıyor, gpu 65-68 civarlarında hmppps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 noctua gayet güzel görünüşü salla abi. esas güç kaynağı biraz limitte gibi, hani böyle opus dei yapıyorum ayaklarına uymamış pek (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 200-250 watt çekiyor abi gpu, gereklilik olmadığı için boşa para vermek istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 arkadaş çanta aldı 2 günde gümrüğe girdi. 3 günde gümrükten evine geldi sfasdfasdf ben ondan 20 dakka önce farklı rengini aldım hala yolda benimkisi 1 hafta oldu. olay tamamen stoğun nerede olduğuna bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Artariel said: olm noluyo lan dün 8 kiloluk pc kasası sipariş ettim, kutuya falan koyun seçeneğini de seçtim, beleş kargo. bugün ups takip kodu geldi ürün gümrüğe gelmiş bile. noluyor lan adamlar beleş kargoda da mı expresse başladı gün içinde gümrüğe takıldı, vekaletname gönderdim, aynı gün gümrükten çıktı ve yarın elimde oluyor. resmen 2 günde ürüne sahip olabildim. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 eğer form doldurduysan vergi iadesi geliyor demektir grats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 vekaletname ile ne ilgisi var ki iadenin? ben doldurdum form daha önce iade gelmedi veya doldurmadığımda da geldi iade kallavi corsair 750d kasa için de vekaletname istediler ups'ten arayıp, müsait olmadığım için ertesi gün sabahtan gönderecektim, bi baktım ups geldi ertesi sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 vekaletname için her aradıklarında bana spesifik olarak "gümrük ücreti yok" dediler, hepsinde sonrasında iade geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 muhtemelen size yansıyan bi gümrük ücreti yok anlamında demişlerdir, bana öyle dediler hep çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Nop kasada da aynısı oldu. Yine iade aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ben defalarca imzaladım onu abi, alakası yok iadeyle. tek iade almışlığım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bingil bazen kendi başına gelenleri direk genel geçer net kanun olarak kabul ediyor ya. correlation =/= causation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 said: muhtemelen size yansıyan bi gümrük ücreti yok anlamında demişlerdir buna nop demiştim zaten. arayan direkt gönderi gümrük vergisine yakalanıp yakalanmadığını söylüyor sorarsan. "size yansıyan" olacak bir tarafı yok, sen ödüyorsun zaten gümrük vergisini ürünü alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ek bir ödeme gerekmediğine dair "gümrük ücreti yok" diyor ups zaten. he diyorsan ki "ups benden her belge istediğinde o siparişin komple gümrük vergisini iade alıyorum" o zaman güzel ballıymışsın, devam etsin balın deriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ben ne demek istediğimi çok net yazıyorum aslında ama sen inatla başka bir şeye çevirmeye çalışıyorsun. adamla konuştuğumda sorduğum şey net, adamın verdiği yanıt net, outcome net. senin yorumlayacağın bir şey yok. ha denk gelmiştir, normalde vergiye tabi olduğunda da formu istiyorlardır onu bilmiyorum. bana hiç denk gelmedi bu kadar yıldır. gelen olmuş ben de öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 yahu senin sorduğun veya adamın verdiği yanıt net değil işte çok büyük ihtimalle. onu anlatmaya çalışıyorum. o istedikleri belgeyi, malı senin adına gümrükten çekmek için istiyorlar. eğer hiçbir vergi çıkmamış olsa niye istesinler belgeyi. zaten direk geçer o mal gümrükten? anlamsız geliyor yani mantıken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 daha basit nasıl izah edebilirim bilmiyorum ya. mantıken falan diyorsun da yazdığın şey kendi içinde mantıksız zaten. vergi iadesini aldığımı söylediğim gönderide "vergi ücreti olmasa" diyorsun. hayır kurumu mu bunlar vergi ücreti ödedikleri halde bana paramı iade etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 benim gümrüklü 4 alışverişimin 3'ünde vergiyi iade etti amazon. bi en son aldığım klavyeninkini iade etmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bıngılkek yalan söylüyor iade falan almadı ben gördüm ekstrelerini arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Fin said: Podolski said: Asus Prime Z270-A'yı 600 lira gibi kendimce kelepir fiyata aldım. http://www.nanokatalog.com/Anakart-ASUS-PRIME-Z270-P,PR-98818.html?gclid=Cj0KEQiAt9vEBRDQmPSow-q5gs8BEiQAaWSEDuOF_GYUQOVD2d3f_RrCtwxuVadK6CqMxAw6QGvO1jUaArHv8P8HAQ iyi mi bu site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 kindle paperwhite alayım diyorum ama amazon kargolamıyor. Var mı buna bir çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 tr de satılıyor uygun fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 link atar mısın amazon.de de kampanya var 80€ paperwhite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 http://lmgtfy.com/?q=kindle+sat%C4%B1n+al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar