ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ona bakmadan ilerle, sonunda veriyor siparişi ve geliyor. teyitli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Under Armor'larda fiyat gayet iyiymiş... https://www.amazon.de/Under-Armour/b/ref=bl_dp_s_web_1683418031?ie=UTF8&node=1683418031&field-lbr_brands_browse-bin=Under+Armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 abi amazon.de kargoları size ortalama kaç günde ulaştı? 12 Aralık siparişim için 17-21 Aralık teslimat diyordu ama gelen giden yok. i-parcel'in sitesinde 2 update var sadece işte. Mon. 12 Dec 20:35 PM Package details received electronically from Seller Mon. 12 Dec 20:34 PM Package details received electronically from Seller PTS'nin sitesine i-parcel kodunu girince birşey çıkmıyor. yani TR'e giriş yapmamıştır herhalde. ama işte bizim buradaki telefon etmeyen, kağıt bırakmayan salak kargoculara gelip, 3-4 gün bekletip geri gitmese birde kargo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 12 aralıktan beri sadece bu kayıt varsa bir sorun olabilir. zira buradaki kargocular mallık yapsa bile orada "Received at i-Parcel" tarzı bir uyarı ile oradan yola çıkmaya başladığını gösteren bir kayıt olması lazım. muhtemelen henüz ürün yurtdışında, yani buradaki kargocular şu an masum. müşteri hizmetlerini arayıp sormak en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 CthuLhu said: Holy said: PS4 yine indirime girmiş, 2. kol ile birlikte 840 TL'ye geliyor. https://www.amazon.de/gp/product/B01N6G2HK2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF bunun üstüne bir de 2 gitarlı guitar hero'da indirim var. https://www.amazon.de/gp/product/B01LXPG741/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF müthiş bundle olm yapma lan almamak için direniyodum ps4 neyse stokta 1 tane kaldı diyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Ps4 turkiyeye yollanmiyor diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 gönderilmişi var, denemekten geri kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Amerika yolluyor da amazon.de de sepete atinca this item can't be shipped hedesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 valla ben ödeme sayfasına kadar gelip vazgeçtim, sonra buraya link attım. stokta bitmediyse gönderiyor yani Revangelis said: CthuLhu said: Holy said: PS4 yine indirime girmiş, 2. kol ile birlikte 840 TL'ye geliyor. https://www.amazon.de/gp/product/B01N6G2HK2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF bunun üstüne bir de 2 gitarlı guitar hero'da indirim var. https://www.amazon.de/gp/product/B01LXPG741/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF müthiş bundle olm yapma lan almamak için direniyodum ps4 neyse stokta 1 tane kaldı diyo sdfg param bitik bu ara alamadım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Ilginc uygulamasindan ve web den yapmiyor ama mobilden siparisi tamamliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ben webden giriyorum şu an, senin için denedim tekrar alabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Bu kısa sürede siparişi ulaşanlar hangi kargo seçeneğini seçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Şans işi ya o kargo. Ben normal seçiyorum hep, 4 günde geldiği de oldu 24 günde geldiği de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Gitar hero bundle 32 euroya geldi indirimle,evde hem just dance hemde bu var artık. Nintendodan eksiği kalmadı setin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Aiko said: eldar said: Sipariş tahmini tarihini 8 gün geçti, hala da gelmedi. Ben de iptal etmek istiyorum artık siparişi. Ama iptal göremedim, iade var sadece. İade de edemem elime ulaşmayan siparişi. Ne yapmam lazım? Nasıl iletişime geçeceğimi bile bulamadım. bu normal. tam yılbaşı kırismis zamanı. bu zamanlarda çok oluyor böyle gecikmeler aşırı yoğunluktan dolayı. amazonla iletişime geç muhtemelen kargo ücretini iade fln edip hediye çeki fln verebilirler. birde biraz sabret. Valla 23 Kasım'da sipariş verdiğim ürünün elime geçmemesi hiç de normal değil. Yılbaşı yoğunluğu sorun yaratıyorsa ona göre tahmini süre verselerdi ben de almazdım. Ulaştım Amazon'a iptal için. Sonradan onlardan öğrendiğime göre DHL daha Almanya'dan çıkartmamış bile ürünü. Sabretseydim daha çok beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 mail attim amazona demin , adamlar 150 euroluk urune fasttrack resend cakip 50 euroluk diger siparis -fullfilment oldugu icin- para iadesi caktilar. dedim e diger mallar da gelirse ileride ne olacak diye, sizde kalabilir dediler. saka midir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 kara para akliyorlar, net! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Esh said: mail attim amazona demin , adamlar 150 euroluk urune fasttrack resend cakip 50 euroluk diger siparis -fullfilment oldugu icin- para iadesi caktilar. dedim e diger mallar da gelirse ileride ne olacak diye, sizde kalabilir dediler. saka midir nedir. benim 2 tane siparişim kayboldu. üstelik lightning deal ile 29 dolarlık şeyi 9'a almıştım. dedim ne iş şimdi bu kayboldu alamıyorum aynı fiyata. saçma diil mi. yapacak bişe yok dediler. ilk kez amazon'da böle bişe oluyo. holiday season diye onlar da biraz sallıyorlar bu sıralar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Benim amacim komple refund alabilmek esasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Hani yogunluktan gumruk patlamis diyolar ama elbet gelir yilbasindan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Yurt disindan alinan urunlerin gumruk limiti 30 euroya dusurulmesi icin meclise sunulmus. Az once Ticaret Bakani aciklama yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 türkler amazon'u yağmalar öyle bir şey olursa sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 30 euro üzerine vergi koyuyorlar, millet alışverişi bıraksın diye ben yanlış anlamadıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Xaero said: Yurt disindan alinan urunlerin gumruk limiti 30 euroya dusurulmesi icin meclise sunulmus. Az once Ticaret Bakani aciklama yaptı.Şuna kaynak var mı? ÖYLE BİR ŞEY OLMASIN ÇÜNKÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 NTV yayını bulabilirsem olacak ama şu an yok sadece dinledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar