Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 hukuk terimleri sözlükte olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Esh said: Orospu cocuklarina bakiyosun varsa yoksa varolani elestirme, boklama yok etmeye calisma. Ama sorsan sen ne yaptin elestiri disinda diye, kurani gosterip susuyor gotlekler. Bi turk oyununu da sen subvase et aminoglu, bir iki bademin cebini az doldur iki dildo az siparis etsinler de bir ekip dunyaya bi urun sunabilsin . pecetedeki dolden ureyen dalyaraklar Bu am beyinlileri gordukce gercekten islam dusmani oyun yapilmasi icin kickstart acmak istiyorum ya. Dunyanin kanseri analarini ogre siktiklerimin kac yuzyildir. vay arkadaş ne sövmüşsün takdir ettim okudum okudum bitmedi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 siteye baktım, Allah insanı akıl tutulmasından ve aklı tutulanlardan korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Sam said: Allah insanı akıl tutulmasından ve aklı tutulan İNSANlardan korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Abi devletin oyunlara el atması lazım da bu şekilde değil, kim yönlendiriyor bu insanları yav, destek olacaklarına daha çok köstek oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Olm negzel ana avrat duz gitmistim niye siliyonuz ya :/ Bi daha o kadar kufuru yan yana getiremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=LEgkkb6qwKw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Ahaha MUSLIM MASSACRE diye oyun varmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 yekeyeke said: Abi devletin oyunlara el atması lazım da bu şekilde değil, kim yönlendiriyor bu insanları yav, destek olacaklarına daha çok köstek oluyorlar. abi saçmalama, ellerini attıkları şeyi kurutuyorlar ya da yandaşlar için yeşillendiriyorlar, bir oyunumuz var ona bulasmasınlar bari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Bugün haberlerde gördüm bende, bomba olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 devletin oyunlara el atması steam gelsin ofis açsın vergi versin demekle olur anca. gaben de yav he deyince steam'i bloklarlar falan, bildiğimiz hikayenin buharlısı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Şakaysa komik değil, ciddiyse çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Baya yanlis bilginvar, clive barkers undying 2011'de cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 sayfayi yaparken kullandiklari materyalelri duzgun photoshop bile yapamamislar ulan ne kotu be kotu ve kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Bazı oyunlarda şirketlerin karını falan paylaşmışlar, bi sakal atın oyunu çıkaralım siteden falan mı diyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Ne islammış. Hadi kantırın islama saldırma saçmalığını geçtim, saldırılmasa çok güzel din de saldırınca kotu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 yasak gelir mi bu oyunlara csde "teröristler Allahuekber, Lailahe illallah diye bağırıyorlardı." ne zaman oldu bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Vergilendirme fırsatı gorurlerse gelir. Sonra anlaşıp vergi kopartır aynı zamanda çomarlara da islamın itibarını koruduklarını söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Steam her an engellenebilir vergi versin diye, boyle duyumlar aldim. Steam acisindan degil de, vergi vermeden Turkiye'de calisan firmalara bakacaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 silfatos'un yüreğine inecek abi deme öyle. 2 ev parası yatıyor adamın steam hesabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Fistan said: hukuk terimleri sözlükte olmuyor mu yokmuş demek ki. TDK'yı kanıt olarak öne sürüyoruz da, yanlışları da olabilir, Türkçe'de olan tüm terimler önce TDK onayı alıp kullanılmaya başlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar