Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunlarda islam düşmanlığına hayır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Orospu cocuklarina bakiyosun varsa yoksa varolani elestirme, boklama yok etmeye calisma. Ama sorsan sen ne yaptin elestiri disinda diye, kurani gosterip susuyor gotlekler.

Bi turk oyununu da sen subvase et aminoglu, bir iki bademin cebini az doldur iki dildo az siparis etsinler de bir ekip dunyaya bi urun sunabilsin . pecetedeki dolden ureyen dalyaraklar

Bu am beyinlileri gordukce gercekten islam dusmani oyun yapilmasi icin kickstart acmak istiyorum ya. Dunyanin kanseri analarini ogre siktiklerimin kac yuzyildir.

vay arkadaş ne sövmüşsün takdir ettim
okudum okudum bitmedi resmen
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Abi devletin oyunlara el atması lazım da bu şekilde değil, kim yönlendiriyor bu insanları yav, destek olacaklarına daha çok köstek oluyorlar.

abi saçmalama, ellerini attıkları şeyi kurutuyorlar ya da yandaşlar için yeşillendiriyorlar, bir oyunumuz var ona bulasmasınlar bari ya
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Steam her an engellenebilir vergi versin diye, boyle duyumlar aldim. Steam acisindan degil de, vergi vermeden Turkiye'de calisan firmalara bakacaklarmis.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

hukuk terimleri sözlükte olmuyor mu

yokmuş demek ki. TDK'yı kanıt olarak öne sürüyoruz da, yanlışları da olabilir, Türkçe'de olan tüm terimler önce TDK onayı alıp kullanılmaya başlanmıyor.
  • Yeni Oluştur...