Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 4. Hafta: Beşiktaş - Napoli | 1 Kasım Salı - 20.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

O açıklamayı yapmamın sebebi "hakkaniyet" zaten, sırf sevilmiyor diye bir üyenin hakkının yenip linç edilmesini engelliyorum. Son zamanlarda bu konu ve ceza almaması çok tepki almaya başlayınca da açıklamak gerekiyor demek ki dedim, bugüne denk geldi. Onun dışında yönetimim iyi/kötü olabilir, o herkesin kendi değerlendirmesi elbette.

Şu tartışmayı başlatan mesaj bu kadar tahrik etmemeli insanı, o kadar uçuk bir mesaj değil çünkü hakikaten.

mesajı sen yazsan o kadar tartışma yaratmaz geyiğini bile yaparız, sürekli "uyarılan" ve insanların tahrik etmeye devam eden ve daha önce bu sebepten bölümden uzaklaştırılmış birine herhangi bir yaptırım yapılmadığnı görünce ve devamı gelince insanların sinirlenmesi normal.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

zaaaa bir klasik artık, bundan kimsenin rahatsız olmaması lazım.

diğer yandan bu tür mesajlara yanıt vermeyip sadece şikayet etmek en güzeli herkes için. ama dayanamıyosanız mode kurun hiç görmeyin işte. ben bakıp acı acı gülüyorum mesela kışkırtmalara, akıllı ve düzgün sataşmalarda sorun yok onlar da bir zaa gibi forum klasiği zaten.

zaa eyvallahta
ağlamayın olayı kalkmalı artık
Mesaj tarihi:
Yaptırım olarak uyarı aldı işte, geçen sefer ikile, yaylan vb. gibi sözleri ve kişisel saldırılarından dolayı almıştı, bu sefer üzerine bu kadar gidilip hakaret edilse bile yapmadı adam aynısını işte.

Uyarıya rağmen sürdürdüğü bir tavır olursa ceza da gelir yine, yaptırımsız kalan kimse yok.

Merak etmeyin tek karar merci ben değilim. İçinde bulunduğumuz spesifik şu başlıktaki olaylar da dahil olmak üzere bu tür konular adminler, TW'ler, mod'lar arasında bu konu zaten konuşuluyor, değerlendiriliyor.

Şu topic'te Robert Poche'un lafına bu kadar sakin cevap verebilecek kaç üye var?
Mesaj tarihi:
Llama said:

zaa eyvallahta

zaten şu ağlama ve 10 yılda bir şampiyon aheuhahusa olayını hiç anlamadım. bundan sinir olmaya da gerek yok zira ağlamak kişiye bağlı takıma ya da tüm taraftarlarına mal edilemeyecek bir şey; diğeri ise lig yıllarını şampiyonluk sayılarına bölersen gs ve fb yaklaşık 3, bjk yaklaşık 4 yılda bir şampiyon olmuş, hiçbir dayanağı ve espirisi olmayan bir şey bu anlamak mümkün değil.
Mesaj tarihi:
ben futbol bölümünün komple kapatılması gerketiğini düşünüyorum. paticiğe yakışmıyor, kuru sohbet isteyen tonla futbol forumu ve haber yorumunda kavgasını edebilir. paticiğin kuru sohbeti absürd garbage falan olarak kalmalı. çözümsüz negatif negatif konular, sadece bu bölümde söyleyecek lafı olan cahil cühela ayaktakımı üyeler, takıma göre adam kayıran adminler hepsini görüyoruz. boşuna birbirimizi kırıyoruz, serserilere de yer veriyoruz.

futbol yerine yetişkinlere açık iddaa bölümü olsa kupon paylaşılsa cidden daha faydalı olur sdfs.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

Llama said:

zaa eyvallahta

zaten şu ağlama ve 10 yılda bir şampiyon aheuhahusa olayını hiç anlamadım. bundan sinir olmaya da gerek yok zira ağlamak kişiye bağlı takıma ya da tüm taraftarlarına mal edilemeyecek bir şey; diğeri ise lig yıllarını şampiyonluk sayılarına bölersen gs ve fb yaklaşık 3, bjk yaklaşık 4 yılda bir şampiyon olmuş, hiçbir dayanağı ve espirisi olmayan bir şey bu anlamak mümkün değil.

hayır birde son sekiz yılda bizim 2 fenerin 2 şampiyonluğu var : )
Mesaj tarihi:
ben bi tezahurattaki küfürün kime söylendiği sorusuna küfürdeki gibilere demiştim de 1 sene banlı kaldım, nasıl unutulmuşsa artık, di açmıştı banımı bölümden :D küfüre girmemek lazım ekseriyetle :D
Mesaj tarihi:
Dediğim gibi ben dillendirmiyorum diye bana yapılan kemik atmayin, fıstıklamayın, gerizekalı, ana bacı küfür edecem vb gibi 10larca hakareti 'tamam', 'seviyesizlesme' vs diye tek kelimelerle geçiştiriyorum diye mi banlanmam gerektigini iddia ediyor bu 3-5 Beşiktaşlı arkadaş çözemedim. Bunları diyenler ne olacak o halde? Neyse en azından belli ki mesajlara bakilmış modlar tarafından, kimin asıl tahrik edici, sınırları aşan mesajlar attığı belirlenmiş. Dediğim gibi çok nadir yazarım bjk başlıklarına bundan sonra, stres yapmayin
Mesaj tarihi:
kayserili said:

Uzun zamandır yurtdışında olduğum için yazamadım.
Konu da uygun, buraya yazayayım.
Bjk 2 hafta önce kendi tarihinin en büyük galibiyetini almıştır. Napoliyi kendi evinde 3-2 yenmek gerçekten çok önemli. Özellikle Avrupa kupası maçında. Adamların ciddi bir yenilgisizlik serileri vardı kendi evlerinde.
Tebrikler Bjk ye.
Umarım bu akşam da bir galibiyet alırlar ve 2. tura çıkarlar.
2. turda Leicesterla karşılaşırlar umarım.

Senin başına güneş mi geçti yurt dışında :)
Mesaj tarihi:

aktiftablet said:

kayserili said:

2. turda Leicesterla karşılaşırlar umarım.

asdfs iyi niyetle mi diyosun yoksa tam tersi mi anlamadım, leicester iyi takım/kötü takım karşılaştırmasında hangi taraftın sen? :D

Grup kuraları çekilirken bazı taraftarlar burda Lc yi istiyodu. O yüzen yazdım onu.
Ama harbiden isterim. Bjk Lc güzel maç olur. Evi arabayı satıp Lc ye oynarım 2 maçtada.

Akşam da Bjk yenmese bile gruptan çıksın istiyorum. Hem ülke puanı,
hem devam etsin biraz Avrupada. Ligden kopsun. Bizim şampiyon olmamız lazım.
  • Yeni Oluştur...