Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 4. Hafta: Beşiktaş - Napoli | 1 Kasım Salı - 20.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

valequenta said:

Tarihin en uyduruk Şampiyonlar Ligi grubu ya bakıyorum bakıyorum çözemiyorum hala. Bizim real Madrid juventuslu, arsenal dortmundlu gruplardan sonra bu nedir?

10 Senede bir şampiyon olup nadiren bu lige katılan 100 kusur senelik bjka kulübüne resmen çıkan bir piyango ve hala çıkamama ihtimali yüksek.

Şu mesajda sorun zaten düşünce değil üslup valeq.

Grubun kötü veya zayıf olduğunu düşünebilirsin, eski gruplarla kıyaslama yapabilirsin, ya da bir takıma şans olduğunu dile getirebilirsin. Bunlarda sıkıntı yok.

Ama kullandığın dil çok fark ediyor. Bu kışkırtıcı üslup artık hakikaten olabildiğince esnek davranan, hatta dönem dönem özel mesajlarda üyelere kışkırtıldığın için fazla agresif yazdığını savunan beni dahi gerdi. Oysa ki son ceza almandan önce güzel güzel uzun detaylı yazılar yazmaya başlamıştın. Böyle dursun bu, kaldırmıyorum, hem genel bir uyarı olur hem de bana hatırlatma olur, bir daha benzer üslupta mesaj olursa bu mesajımı hatırlatırsınız bana "bak uyarmıştın" diye.

Robert'in mesajına bu tahrikten dolayı bu sefer için uygulama talep etmeyeceğim, ancak bu tarz mesajların yasak olduğunu da tekrar hatırlatayım.

Vale disinde diger banlanacaklara da boyle uyari gelsin o zaman. "Bak boyle mesaj yazarsan bi daha banlanirsin" diye.. kufur edince falan da uyari gelsin once.. Daha once zaten ayni sebeplerden banlanmis ve tekrar gelmis adama kacinci uyari olucak?
Mesaj tarihi:

rew

Rewendor said:
valequenta said:
Tarihin en uyduruk Şampiyonlar Ligi grubu ya bakıyorum bakıyorum çözemiyorum hala. Bizim real Madrid juventuslu, arsenal dortmundlu gruplardan sonra bu nedir? 10 Senede bir şampiyon olup nadiren bu lige katılan 100 kusur senelik bjka kulübüne resmen çıkan bir piyango ve hala çıkamama ihtimali yüksek.
Şu mesajda sorun zaten düşünce değil üslup valeq. Grubun kötü veya zayıf olduğunu düşünebilirsin, eski gruplarla kıyaslama yapabilirsin, ya da bir takıma şans olduğunu dile getirebilirsin. Bunlarda sıkıntı yok. Ama kullandığın dil çok fark ediyor. Bu kışkırtıcı üslup artık hakikaten olabildiğince esnek davranan, hatta dönem dönem özel mesajlarda üyelere kışkırtıldığın için fazla agresif yazdığını savunan beni dahi gerdi. Oysa ki son ceza almandan önce güzel güzel uzun detaylı yazılar yazmaya başlamıştın. Böyle dursun bu, kaldırmıyorum, hem genel bir uyarı olur hem de bana hatırlatma olur, bir daha benzer üslupta mesaj olursa bu mesajımı hatırlatırsınız bana "bak uyarmıştın" diye. Robert'in mesajına bu tahrikten dolayı bu sefer için uygulama talep etmeyeceğim, ancak bu tarz mesajların yasak olduğunu da tekrar hatırlatayım.

Tamam usluba dikkat ederim hatta bjk basliklarina yazmam bile -cok nadiren- madem bu kadar dert edindi gencler, yalniz yukarida tunch da yazmis kiskirtici yazi yazan tek ben degilim burada, ozellikle isim verdim, biz normal sartlar altinda soylenmiyoruz, sikayet etmiyoruz diye goze batmiyor belki ama hakikaten usenmeyip oturup cikarsak yazilarini su bana yapilan uyariyi 10 kez yapmis olmak gerekirdi elemana. her galatasaray mac basligini 20 tane her birinde hakem olan icinde 3 kelimelik postlarla baltalamasin mesela. ondan sonra mac sonunda koyduk, yaylanin vb deyince de masum geciniyorlar.
Mesaj tarihi:
tunch said:

Rewendor said:

valequenta said:

Tarihin en uyduruk Şampiyonlar Ligi grubu ya bakıyorum bakıyorum çözemiyorum hala. Bizim real Madrid juventuslu, arsenal dortmundlu gruplardan sonra bu nedir?

10 Senede bir şampiyon olup nadiren bu lige katılan 100 kusur senelik bjka kulübüne resmen çıkan bir piyango ve hala çıkamama ihtimali yüksek.

Şu mesajda sorun zaten düşünce değil üslup valeq.

Grubun kötü veya zayıf olduğunu düşünebilirsin, eski gruplarla kıyaslama yapabilirsin, ya da bir takıma şans olduğunu dile getirebilirsin. Bunlarda sıkıntı yok.

Ama kullandığın dil çok fark ediyor. Bu kışkırtıcı üslup artık hakikaten olabildiğince esnek davranan, hatta dönem dönem özel mesajlarda üyelere kışkırtıldığın için fazla agresif yazdığını savunan beni dahi gerdi. Oysa ki son ceza almandan önce güzel güzel uzun detaylı yazılar yazmaya başlamıştın. Böyle dursun bu, kaldırmıyorum, hem genel bir uyarı olur hem de bana hatırlatma olur, bir daha benzer üslupta mesaj olursa bu mesajımı hatırlatırsınız bana "bak uyarmıştın" diye.

Robert'in mesajına bu tahrikten dolayı bu sefer için uygulama talep etmeyeceğim, ancak bu tarz mesajların yasak olduğunu da tekrar hatırlatayım.

Vale disinde diger banlanacaklara da boyle uyari gelsin o zaman. "Bak boyle mesaj yazarsan bi daha banlanirsin" diye.. kufur edince falan da uyari gelsin once.. Daha once zaten ayni sebeplerden banlanmis ve tekrar gelmis adama kacinci uyari olucak?

Küfür direkt ceza sebebi zaten. Bunun ara geçişi yok, 1/0 durumu. Kışkırtmanın, laf atmanın ve yorumun ise seviyeleri var. Kendini kaptırıp abartanlara (hatta zaman zaman hakarete vardıranlara) uyarı geliyor zaten. Genellikle özel mesajdan oluyor, alan üyeler onaylayacaktır. Valeq'in konusu hem kendi yazdıklarıyla hem de ona yapılan tahrikle artık çok dallanıp budaklandı diye yazdım buraya.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

tosiç / marcelo tandemini bozmaz, sol kanadı adriano - olcay (kerim) yaparsak ve orta saha inler'siz atiba - oğuzhan - tolgay çıkarsak en az 1 puan şansımız var.

ntv spor muhtemel 11'i, bari biri tutaydı sdfs

Fabri
Beck-Marcelo-Rhodolfo-Tosic
Atiba-Gökhan İnler Quaresma-Tolgay-Adriano
Aboubakar
Mesaj tarihi:
Vasfi said:

valequenta ya pm at sor, napoli formasını giymiş geziyodur cebinde 1 dolarla

mesela su, beni rahatsiz etmiyor hatta komik. normalde karsiligini da veririm de biz yapinca kaldiramayan 3-5 tane besiktasli var iste aglaya aglaya adamda keyif birakmadilar.
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

hala tahrik eden yazılar yazıyor adam

ÖM atıcaktım da doluymuş kutun;

Konuşmayın/mesaj atmayın abi şu adama. Forumda bir tane düzgün muhabbeti yok sadece insanların sinirini bozmak için futbol bölümüne dadanmış, forum yönetimi de "kurallara uygun" diye bişey demiyor.

Neden sinir/stres olasın, ya blokla ya boşgeç.
Mesaj tarihi:
Sabahtan beri sunu düşünüyorum karar veremedim.

Evde tanesi 6.50den carlsberg alip bacaklari uzatip maci izlemek mi

Beşiktaş'a inip dandik fici bira + maca 15 lira verip sigara dumanindan ekranı gördüğüm kadarıyla maci izlemek mi ?
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Sabahtan beri sunu düşünüyorum karar veremedim.

Evde tanesi 6.50den carlsberg alip bacaklari uzatip maci izlemek mi

Beşiktaş'a inip dandik fici bira + maca 15 lira verip sigara dumanindan ekranı gördüğüm kadarıyla maci izlemek mi ?

kapalı üst?
Mesaj tarihi:
Söz konusu son mesajda gerçekten kural dışı bir şey yok. Takımın kolay gruba düştüğünü söylemiş, genel olarak da nadir olarak CL'ye gittiği için bunu şans olarak belirtmiş bunu adam. Ha, bunu yaparken takımı biraz küçümseyip dalga geçmiş, o kadarını herkes yapıyor zaten.

Bunlardan ceza vermeye kalksak zaten forumda (bölümde değil, tüm forumda) yazacak üye kalmazdı.

Ancak bu tarz mesajları sürekli tekrarladığı ve genellikle aynı konu içinde tekrarladığı için baştan uyarıda bulundum.

Öte yandan Robert Poche'un mesajı direkt olarak ceza gerektiren hakaret içerikli bir mesaj mesela. Yine "bu adamı takmayın reröre" tarzı mesajlar da ilk mesajdan çok daha fazla tahrik edici mesajlar. Üyenin ismi çıktığı için her mesajını agresif algılama ve ağır cevap verme durumu var forum genelinde. Yani valeq'e ceza gelirse aynı sebepten çok fazla üyeye de gelmesi lazım. Herkes daha sakin olsun, kavga gürültüsüz devam edelim konuya.
Mesaj tarihi:
Bence bu maçı evde izle müdür, ben öle yapıcam zira dısarısı soguk baya.. zaten tivibu için mecbur dısardayız

ama kazanırsak karnaval havası olabilir semtde
https://www.youtube.com/watch?v=vP3TPojMsdo
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Ha, bunu yaparken takımı biraz küçümseyip dalga geçmiş, o kadarını herkes yapıyor zaten.

O kadarını kimse yapmıyo abi. Adam devamlı millete ikileyin yaylanın falan diyor. aynı ülsubun devamlı olmasından dolayı "bu adamı takmayın reröre" tarzı mesajlar da malesef mecburiyet halini alıyor. Senin için "bu adamı takmayın" diyen oldu mu? Doğru düzgün yazana denmiyor zaten.
Mesaj tarihi:
"ikileyin" tarzı laflar yüzünden üsluptan dolayı uyarıyı geçen sefer yazmıştım. Dikkate almış demek ki, nitekim bu topikte öyle bir lafı yok. Yine de özellikle fikri ya da yorumu değil üslubu yüzünden problem olduğunu belirttim. Adamın yorumunda ilk cevap "köpek" demek olursa sonradan sinirlenmesi normal, ki aslına bakarsanız sakin bile cevaplamış aynı türden cevap vermek yerine. Demek ki uyarılar da işe yarıyor.

"Kırk yılın başı CL'ye gitmişsiniz" lafına benzer ayarda çok mesaj var pek çok farklı üyeden, her takıma söyleniyor. Öyle çok abartı bir söz değil.

Neyse, maç konusunu baltalamayalım. Gerekirse ayrıca konuşulur konu.
Mesaj tarihi:
kaybettiğimiz veya berabere kaldığımız maçlardan sonra ''ZAAAAAAA'' yazıp gidenler bile valequenta kadar kışkırtmıyor. Bu adam sürekli bir tartışma çıkarma ve küçümseme modunda.

Ben ayrıca Rewendor'un da hakkaniyetli bir alan yetkilisi olduğunu düşünmüyorum. valequenta hakkında savunma gibi açıklama yapıyor.
Mesaj tarihi:
Rewendor'un şu mesajlarından sonra dayanamayıp mode-z kurdum.

Alıntıları bile göstermiyormuş, herkese tavsiye ederim.

https://chrome.google.com/webstore/detail/paticikcom-modez-eklentis/blhnlphjcilbhjepodldhpdaggknkneb?hl=tr
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

"ikileyin" tarzı laflar yüzünden üsluptan dolayı uyarıyı geçen sefer yazmıştım. Dikkate almış demek ki, nitekim bu topikte öyle bir lafı yok. Yine de özellikle fikri ya da yorumu değil üslubu yüzünden problem olduğunu belirttim. Adamın yorumunda ilk cevap "köpek" demek olursa sonradan sinirlenmesi normal, ki aslına bakarsanız sakin bile cevaplamış aynı türden cevap vermek yerine. Demek ki uyarılar da işe yarıyor.

"Kırk yılın başı CL'ye gitmişsiniz" lafına benzer ayarda çok mesaj var pek çok farklı üyeden, her takıma söyleniyor. Öyle çok abartı bir söz değil.

Neyse, maç konusunu baltalamayalım. Gerekirse ayrıca konuşulur konu.

Şu kadar adam haksız , sadece valeq ve sen haklısın rew eyvallah.
Mesaj tarihi:
O açıklamayı yapmamın sebebi "hakkaniyet" zaten, sırf sevilmiyor diye bir üyenin hakkının yenip linç edilmesini engelliyorum. Son zamanlarda bu konu ve ceza almaması çok tepki almaya başlayınca da açıklamak gerekiyor demek ki dedim, bugüne denk geldi. Onun dışında yönetimim iyi/kötü olabilir, o herkesin kendi değerlendirmesi elbette.

Şu tartışmayı başlatan mesaj bu kadar tahrik etmemeli insanı, o kadar uçuk bir mesaj değil çünkü hakikaten.
Mesaj tarihi:
zaaaa bir klasik artık, bundan kimsenin rahatsız olmaması lazım.

diğer yandan bu tür mesajlara yanıt vermeyip sadece şikayet etmek en güzeli herkes için. ama dayanamıyosanız mode kurun hiç görmeyin işte. ben bakıp acı acı gülüyorum mesela kışkırtmalara, akıllı ve düzgün sataşmalarda sorun yok onlar da bir zaa gibi forum klasiği zaten.
  • Yeni Oluştur...