sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Oğluma söyledim sayı dizilerini çözerken önce müsvedde kağıt üzerinde yap diye, anlamadı. HİÇ duymamış hayatında. Bazen karalama kağıdı derlemiş ama matematik için kullanılmaz o dedi. Kaç yılın müsveddesi yok olmuş artık. Bunun gibi olduk mürebbiye diye biri olur mu hiç olduk http://www.youtube.com/watch?v=84yq6bSTLU8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 yeğenime oyuncak mutfak almışlar böyle musluğu falan her bişeysi var. Musluğun yanında eski usül sıcak-soğuk vanaları var. su doldur diyorum önce suyu aç diyorum açmıyor musluğun tepesine basıyor sonra musluğu nasıl açması gerektiğini öğrensin diye gerçek musluğun başına ulan evdeki tüm musluklar tepeden bastırmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ogluna cumle icinde kullanarak ornekler ver, o zaman anlar. "bak oglum bu sabri, futbolcu musveddesi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 çay getiren çocuğa 1 lirayı verirken eskiden çay 1 milyon liraydı biliyonmu dedim mal mal baktı suratıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 kağıt değil kâğıttır o, ondan bilememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 baya kartladınız lan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 sostizm zaten 50 küsur yaşında falan değil miydin sen? normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Geçen hafta öğlen yemeği sonrası çay içiyoruz iş arkadaşlarıyla. Birisi iki tane 1 tl bıraktı, ama pırıl pırıllar. AA hatırlıyor musunuz, 1992 basım bin liralara altın karışmış diye bi rivayet vardı, millet satın alıyordu falan dedim. Adamlar boş boş bakıyor yüzüme. Parayı bırakan arkadaş "Abi 91 doğumluyum ben, muhtemelen altıma sçıyordum o zamanlar" dedi. Msaya bi daha baktım, en büyüğü 86 doğumlu, hatırlayan yok benden başka. Kısacası, oluyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalutar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 bajazet said: kağıt değil kâğıttır o, ondan bilememiştir. TDK sapkalari kaldirdiydi bi ara. Dogrusu duz a'li versiyonu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 no. http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=k%C3%A2%C4%9F%C4%B1t https://forum.paticik.com/read.php?98,8237962,8238983#msg-8238983 said: Arapça ve Farsça sözcüklerde “k, g, l”den sonra gelen ince (a) ve ince (u)’nun üzerine mutlaka düzeltme işareti konulması gerektiğini anlatan Akalın, kelimelerde hem inceltme hem de uzatma işlevi gören düzeltme işaretinin bu tür kelimelerde kullanılmaya devam edeceğini belirtti. said: kâğıt -dı isim Farsça kāġaẕ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Yaslilar klubune gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 bunda sasacak bisi yok ki, yerimizde saymiyoruz sonucta. yarim nesil once bilgisayar, 2 nesil once de elektrik yoktu, musveddenin pek onemi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Kalutar said: bajazet said: kağıt değil kâğıttır o, ondan bilememiştir. TDK sapkalari kaldirdiydi bi ara. Dogrusu duz a'li versiyonu yani. Once kaldirdilar, sonra baktilar olmuyor geri getirdiler. Ne iciyorlar bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Cumhuriyetin ilk yılları nasıldı anlatsanıza biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ilk yıllar hep dutluktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 youtube videosu yapcan aslında, manda yuva yapmış söğüt dalına türküsünü dinletip tepkilerine bakcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Aluriel said: sostizm zaten 50 küsur yaşında falan değil miydin sen? Daha o kadar değil 45 yaşındayım. Tenefüse çıkmak duruyormuş. Hademe/müstahdem falan gitmiş. Etrafı silen paspas yapan görevlinin görevi ne ona ne diyorsunuz dedim görevli dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 cocugun müsvedde kelimesinin anlamını bilmiyor diye müsvedde kalmamış olması arasındaki ilişki ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Bilmiyordan öte HİÇ duymamış. Yani yaşayan dilde dönen bir sözcük değil artık müsvedde kağıt. İlkokulda okuyan çocuklara sorun bakalım kaç tane duymuş/bilen bulacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ilkokulda ben de duydugumdan emin değilim lisede falan duyar belki daha acele etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 duymasin yahu cok lazim degil arapca sozcuk zaten karalama kagidi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 müsvedde yerine eskiz veya karalama kağıdı denmesi daha iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Bende ilk lisede duymuştum. özel ders aldığım eleman söylemişti. Hatta yanında bir yığın böyle kağıt getirmiş soruları onlarda çözüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 saman teksir kağıdı da yoktur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 İyi olmuş silinmesi yavaş yavaş. Karalama veya eskiz daha iyi. Hukuki terimlerin de çoğu arapça halen. En son Türkçe kelimelerle yer değiştirmek için uğraşılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar