serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Ucuz arabada değişen çok bir şey olmamış. Ama iyi araba isteyenlere sokmuşlar yine. Allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 benim garibanım ucuz arabaya binerken kimse pahalı arabaya binmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Selam, Ben hesaplamayı çözemedim... ixir gibi olmuş! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Ureticiler iyice teneke satmaya baslar 70 binin altinda kalabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 yada pegasus gibi kampanyalar baslar.. araba 50 k ama kapilari istediginiz rengi secebilin diye opsiyonel koyduk... araba 80 k ama lastikleri yok.. 30 k araba ama herkes istedigi motoru secebilmeli diye onu da ayri paket olarak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 resmi gazeteden sonra 3 ay içinde yürürlüğe girmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Yayimlandigi tarihten itibaren de olabiliyo aksi belirtilmedikce diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Kararın altında yazıyor yayınlandığı tarihten itibaren yürürlükte diye. http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/11/20161125.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/11/20161125.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Bir şey sorucam bu son vergi zammını avrupaya küçük bir ambargo olarak da görebilir miyizz. Sonucta millet sıfır yerine ikinci ele yönelecek otomobil şirketleride daha az araba satabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Tabi ki, Avrupa ayaklarımıza kapanacak ilerleyen dönemlerde!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Mercedes girmis C icin fiyatlari: http://fiyat.mercedes-benz.com.tr/c-serisi-sedan 15 bin civari artmis hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 C200 dizel amg paket 160 civarıydı yanına bir Corsa falan hediye ediyorlar şuan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 en son gecen agustosta 169'a veriyolardi c200dleri. Uzun suredir 190 cekiyolardi, 204bin tl'ye birakiyolar su an :) edit: Sunroofsuz 116d joy dip fiyati 134700 su an :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 VW fiyatları düşürmüş ama ellerinde araç yok, sözde kampanya yapıyolar. Superb'e de 15bin çakmışlar, ellerindeki araç kırmızı olmasaydı almıştım geçen hafta, peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 kirmizi olunca ne oluyo onu cozemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 octavia 1.0 3k pahallanmis vergiylemi alakali yoksa degilmi cozemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Kırmızı acaip çirkin geldi superbde, nasıl olsa denk gelir diye almadım ama dayımlar bastı ötvyi işte Firmalar genel olarak bindirmişler, bu oranlara girmeyen araçlara da gelmiş zam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 octavia 1.6 TDI CR DSG Green Tec 95k dan 102k ya çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 distributorler de arac firmalarina yuklenecek abi bi sekilde. "bizde soyle vergi var piyasayi kaybetmek istemiyosaniz ana fiyatlari indirin" diye arac basi 2-3k euro indirim alabilirler bence piyasadan total olarak cikmaktansa kuresel kapitalizmin en buyuk sictigi nokta bu aslinda. Gerci birakiniz yapsinlar birakiniz gecsinler den beri boyle yuruyo is. Turkiyenin asiri fakirlesmesi turkiyeye ihracata yapan hicbir ulkenin isine gelemez. en basit anlatimla 1000 iphone satilacakken 100 iphone satilacak olmasi apple i vurur bu da genel satislarin dusmesine ve karliligin azalmasina sebep olur. Karlilik dustugu zaman yatirimci da kacmaya baslar , firmanin degeri dustugu gibi amerikada yaratilan balon da daralir. Kaldi ki dolarin worldwide bu kadar degerlenmesi amerika icin sikinti olusturacak en nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 avrupa icin turkiyenin dusmesi daha da buyuk sikinti. zaten resesyonda ekonomiler ustune bir de 80 milyonluk pazar gidiyo. oldu amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 118i m paket 141bin lira. hfhsdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 alan yine gidip alıyor. komik bir fiyat tabi. gecen sene 3.16i m paketler 120 küsür bine gitti bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 m paket olunca ne oluyo abi ben onu anlamiyorum zaten. su halkin dogan gorunumlu sahinlerden cektigi yetmiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 mercedes ve bmw bu m/amg olayını iyi pazarlıyorlar ama. audi öyle değil. ben audi araçlarda s-line aramıyorum açıkcası. amg paketsiz a serisi cla falan çok kötü değil mi mesela. ne bileyim adam 6 coupe alıyor m bodykit yok. biraz eksik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 abi gitmiyo araba ondan sonra. ben o noktadayim. dis gorunus ok de, arabanin ici olacak once. sonra disa bakarsiniz. burada amg kit diye bisi yok pek. araclar da mercedes bolumunde degil direk amg bolumunde a45 amg c63 amg falan diye satiliyo. ama m kitli 3.20 3.25 3.30 lar bulmak mumkun. mesela 1.16-18 serisini m kitle bulamaysin sanirim. 1.35 alman lazim ya da direk M1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar