bajazet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 aklıma bilgisayarda yaptığım her şeyi telefonda yapabiliyorum neden bilgisayar alayım diyen arkadaşlarım geldi.
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Receive up to $650 off a Surface Pro or Surface Book when trading-in a MacBook Read more at https://blogs.windows.com/devices/2016/10/27/surface-helps-apple-macbook-owners-trade-up-to-pen-and-on-screen-touch/#HYmjqwjEC5MX3yP3.99 https://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/cat/Surface-Trade-In/categoryID.69758400
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 bulunursa MacBookPro8,3 almak gerekiyor, 17 inç, 2.4 GHz (2760QM), 8/16GB RAM, AMD Radeon HD 6770M, 256/512 GB SSD kombinasyonlu.
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 "roket adam" said: Bsn şuna çok katılıyorum ya http://www.theverge.com/2016/10/28/13452084/microsoft-apple-new-pc-surface-macbook-prices-expensive-exclusive hahah klasik verge ya tanıdımdan sonra herkes epile fiyatlardan dolayı tokat atınca hemen savunmaya geçmiş ama pc de pahalı :(( ne leş siteler iş yapıyo
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 macbook alinmaz artik windows 10'a gectim PC'mde hakikaten MACOS'u yakalamis adamlar. ctrl+alt+del yapip task managera basinca acilmama olasiligi var, yani bazen bilgisayari kapatmaniz gerekiyor fullscreen bi uygulama takilirsa. artik fakirler de BUGOS keyfi yasayabilecek.
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 https://i.redd.it/mdcxq1oaumux.jpg dongle olmadan iphone 7 bağlanamıyormuş. ahaha apfel ya
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Flassh said: "roket adam" said: Bsn şuna çok katılıyorum ya http://www.theverge.com/2016/10/28/13452084/microsoft-apple-new-pc-surface-macbook-prices-expensive-exclusive hahah klasik verge ya tanıdımdan sonra herkes epile fiyatlardan dolayı tokat atınca hemen savunmaya geçmiş ama pc de pahalı :(( ne leş siteler iş yapıyo Yazi hic de "klasik verge yaaa" degil. Gayet dogru yazmis adamlar ki doygunluga olusan her markette yasanan bir sorun bu. Sen kendi acindan dusunuyosun ne gerek vardi ona buna falan diye adam da goruyo ki 2009 model macbook da ayni isi yapiyo zaten, neden kullanici yenisini alsin ki diye. Pc icin de aynisi gecerli. Oyun piyasasi olmasa ne cpu ya ihtiyacin var ne ram teknolojisine. Storage haric, o bambaska onu acik doygunluga ulasmamis sektor henuz. Pazar daraliyosa yapilacak cok sey yok zaten. Ya devredeceksin o is kolunu baska firmaya, ya da fiyatlari kokleyip cantadan tavsan cikariyomus efekti vereceksin ki albeni olusabilsin. Ama dunya bu markalardan ibaret degil tabi. Razeri falan gorunce icin gidiyo ama 1000$ i sadece dizayna veriyosun. Ayak basti parasi gibi. Franchise almak gibi ne bileyim.
behran Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 yaklaşık 1500 lük pc me vwware ile macos kurdum. pamuk gibi çalışıyor. 8 gb ram verdim. xcode vs. baya temiz güzel çalışıyor. 9k para vermeye gerek yok.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Esh said: Razeri falan gorunce icin gidiyo aksine razeri gorunce keske razer degil de razor olsa da kendimi kessem diyorum
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 bu razer işi biraz kadınların çanta işine döndü cidden. olay ürün değil yani marka değeri ve markanın hissiyatı. adamların ürünleri baya ortalama yoksa. apple ı anlarım, razerı anlamam mesela.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 touchid guzel. touchbar limitli. The Touch Bar shouldn’t display alerts, messages, scrolling content, static content, or anything else that commands the user’s attention or distracts from their work on the main screen. bu epic fail abi. ben ekranda uyari gormekten hoslanmiyorum. scrolling content olmasa dahi alert gostermesi, ekrandan hepsini bu kisima cekmek gerekirdi. (progress bar falan kim gormek istemez ki burada??) her neyse, yeni urunlerin tanitimindan laptop ve pc'ler degil surface dial ve touchbar (aslinda touchid kismi) iyi cikti. esc tusu gitmesi ne ya. asdf bundan sonraki cogu laptop benzer bi ekran koyacaktir bence. ayrica limitasyonlari da apple kadar sacma olmayacaktir. bu arada surface dial iyi bir konsept. kullanilmasi zevkli bir alet olacak gibi duruyor. son ekleme, revit, autocad, sketchup vs gibi programlarla kullanilmasini saglarlarsa dial'i, standard haline gelir.
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 şimdi ordan burdan okuduğum eleştiriler sonucunda apple bu sefer harbiden sıçış yaşamış diye düşünmeye başladım. usb-c gelişmesi hala daha olumlu tabi benim için. ama macrumorsda görmüştüm, store'a gidiyorsunuz bir iphone ve bir macbook alıyorsunuz, ancak birbirine bağlayamıyorsunuz çünkü lightning-usbc kablosu çıkmıyor. ekosistemi cortlattılar. öte yandan touch bar için hala daha pratik olacak bir senaryo yok ortada, bildiğin facebook kullanıcıları için emoji bar üretilmiş. çünkü fiziksel tuşları hissedemediğiniz sürece klavyeye bakmak zorunda hissedip gecikme yaşayacaksınız. hele ki f tuşları modunda kullanıp sürekli yanlış f tuşlarına basmaya değinmiyorum bile. donanıma gelecek olursak, maksimum 16gb ram şaka gibi geliyor. ve üstüne lpddr3 koymuşlar ve cpu 6. nesil. quad core kaby lake'ler çıkmamış olabilir ama 13,3" için hala daha 7. nesil koyulabilirmiş, sonuçta her nesilde cpuda minimal fark olsa bile integrated gpu hayvan gibi gelişiyor. 16gb ne harbiden? opengl ve vulkan konusunda hala gelişme yok, opengl cephesindeki en önemli gelişmelerden birisi olan compute shaders'ı destekleyen sürüm yok. yılların apple dostu blizzard'ı bile apple'ın inadı yüzünden overwatch'u macos'a çıkarmadı. 15 inç macbookta discrete gpu'yu zorunlu kılmışlar ve adı sanı duyulmamış bir AMD gpu'yu sırf inceliğiyle övündükleri için yerleştirmişler. hepsini geçtim fiyatlar yurtdışı için de öküz gibi olmuş. gtx 960m, 32gb ddr4 ram ve 1tb ssdli quad core dell xps 15 2400 dolarken macbooka bu speclerin de altında olmasına rağmen daha fazla para ödüyorsunuz. macbooka normalde de çok para ödüyorduk ama muadillerinin gerçekten üstünde bir build kalitesi vardı. 4 senedir adamlar ekranı değiştirme ihtiyacı duymadı çünkü rakipleri daha yeni yetişebildi retinaya. touchpad hala daha rakipsiz.
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Bunu thinkpad basliginda paylasmistim ama yeri burasi aslinda. http://hackaday.com/2016/10/28/apple-sucks-now-heres-a-thinkpad-buyers-guide/ said: This week, Apple unveiled the latest MacBook Pro and provided more evidence Steve Jobs actually knew what he was doing.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Esh burada hakli. Oyun oynamayan ya da VM, render gibi seylerle surekli ugrasmayan normal kullanici icin (is icin kullanmayan diyelim; ofis, internet, multimedia iste) 5-6 yillik bir Macbook cok iyi is goruyor hala. Benim 2012 Air hala benchmarklarda ayni degerleri veriyor ilk aldigima kiyasla, hala ayni sessizlikte, SSD hala sorunsuz, pili de %85 saglikli. Macbook'a para verin dememizin bir nedeni de bu, adamlar evladiyelik alet yapiyorlar. Bizim eski Apple II bile tum ekipmaniyla calisiyor hala, ayni programlari ayni sekilde calistiriyor. Bir Macbook alan temiz kullaniyorsa 10 sene kullanir gunumuzde zorlanmadan. Bir Acer ya da ucuz Dell, Lenovo modelleri icin ayni sey soylenemiyor ama. Paran varsa Macbook almak uzun vadede daha ucuza geliyor. Ust model Dell, Lenovo filan icin bile bunu soylemek o kadar mumkun degil, Windows daha cok yipratiyor sanki, bilmiyorum. Ondan boyle yeni seyler cikartip duruyorlar tum yeni urunlerde. Tablet pazarinda bile iPad 2 bes yil kullanildi yani, en sonunda iOS 10 gelmiyor diyince guncellemeye basladi insanlar benim gibi.
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 apple resmen bu aralar bizden değil gidin microsoft'tan surface alın demiş bu ürünlerle.
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Surface'in sekli semali tirt bence. 1 ay kullandim sonra air'e geri dondum. Aletin arkasindaki ayak her yerde duzgun durmuyor. Koltugun koluna, otururken dizine, yatarken yanina falan konmuyor alet. Dururken de en ufak harekette dusme tehlikesi var ayagin sak diye kapanmasiyla. Macbook en azindan koyuyosun kicinin ustunde/daha genis bir yuzeyde saglam duruyor.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 kılıf alsaydın abi? kılıf taban oluşturuyor o zaman en ufak oynama tehlikesi, düşme tehlikesi olmuyor. laptoptan hiçbir farkı olmuyor. http://www.tucano.com/media/catalog/product/cache/2/image/700x700/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/T/A/TAB-INS4-BK_e.jpg http://do.lnwfile.com/_/do/_raw/10/dr/52.jpg 10 dolara falan satılıyor
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 pulkas said: This week, Apple unveiled the latest MacBook Pro and provided more evidence Steve Jobs actually knew what he was doing. ben buna katılmıyorum. "Steve Jobs gitti Apple mahvoldu" gibi yaygara koparanlar var. e Steve Jobs varken de böyleydi? o zaman da kötüye kötü diyorduk da, bazı yayın organlarının bunu görebilmesi için Steve Jobs'un ölmesi ve epey zaman geçmesi gerekti.
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 stiv abiye kalsaydı bugün iphone plus yoktu gerçi stiv yaşarken tüm iphonecular ne gerek var ya cekiyordu plus cıkıncahepsi aldı lel
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Ben elektroniklerde kılıfa karşıyım, genel olarak aletin klavye ve tablet kısmının ağırlık farkı darladı beni. Bunlar benim kullanımım için geçerli, zaten başka türlü kullanıp surface'tan memnun olanlar olsun tabi. Ben evden çalışıyorum yatarak yamuk yumuk oturarak web, ofis, ıvır zıvır izleyip okuma konusunda tatmin etmedi surface 4. bingildak said: kılıf alsaydın abi? kılıf taban oluşturuyor o zaman en ufak oynama tehlikesi, düşme tehlikesi olmuyor. laptoptan hiçbir farkı olmuyor. http://www.tucano.com/media/catalog/product/cache/2/image/700x700/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/T/A/TAB-INS4-BK_e.jpg http://do.lnwfile.com/_/do/_raw/10/dr/52.jpg 10 dolara falan satılıyor
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 kusura bakmasınlar da bir mbp ye 11k papel vermem en ezik modeli 13 inch 2.0 GHz İşlemci 256 GB Depolama Kapasitesi 2.0 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 işlemci 3.1 GHz’e kadar Turbo Boost 8 GB 1866 MHz bellek 256 GB PCIe tabanlı SSD1 Intel Iris Graphics 540 İki adet Thunderbolt 3 bağlantı noktası 5.999,00 TL 8 gb ram ve 6k TL yallah Apple yallah. Touch Bar ve Touch ID 2.7 GHz İşlemci 512 GB Depolama Kapasitesi 2.7 GHz dört çekirdekli Intel Core i7 işlemci 3.6 GHz’e kadar Turbo Boost 16 GB 2133 MHz bellek 512 GB PCIe tabanlı SSD1 2 GB belleğe sahip Radeon Pro 455 Dört adet Thunderbolt 3 bağlantı noktası Touch Bar ve Touch ID 11.099,00 TL Ulan 11 k para vericem 512 ssd diyecek halen. Zümrütten yaptılar sanki Apple bu sene daha önce lehimli serilerdeki gibi sıçar seneye de geri dönüş yaparak sıvamaya başlar.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 abi surface'in sıkıntısı windoz kullanıyor olması. gerçekten windows çok büyük zaman kaybı yani genel olarak, cidden problem.
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 heysey cloud oldu lan artik, OS in ne onemi kaldi. SaaS ve yalamaya devam et.
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 "roket adam" said: abi surface'in sıkıntısı windoz kullanıyor olması. gerçekten windows çok büyük zaman kaybı yani genel olarak, cidden problem. yok ya windows 10da da artık güzel cesçırlar var os x gibi. tek yapman gereken güzel touchpadi olan bir laptop bulmak
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 reyou said: heysey cloud oldu lan artik, OS in ne onemi kaldi. SaaS ve yalamaya devam et. 5 kişilik startupda çalışmıyoruz abi fortune 500'ün büyük kısmı hala dinazor. bazı arkadaşların şirketlerinde dropbox bile yasaklı.
Öne çıkan mesajlar