yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Kaybettiysen imkanı yok savunamazsın patide kendini, bakıp okuyup geçicen çaresi yok :D.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 bişey de yazmadım haa 4 tane mesajda ofsayt demiş onları alıntılayıp foto koydum sadece. haksız olan siz suçlu olan biz lel paticik
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 applev0dka said: Yok senin dediğin madcow hesabi 17 sari çıkıyor ona gore gs macinda. Bizde bariz 4 tane var sadece applev0dka said: Madcow ile saymayı öğreniyoruz applev0dka said: Madcow : pozisyon sari kart nerde hoca kart nerde sari ya sari applev0dka said: Ahahahah dirsege sari kart verdi. Madcow gelsin ağlasın pls Son 1 ay her hafta bir topicte boyle mesajın var. Sadece bana laf atmak icin beni quoteladıklarını almaya ugrasmadım bile. Sonra bir tane mesaj attım ne var.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Aceace said: Eveet. Hafta için zorlu Napoli deplasmanından alnının akıyla dönen Beşiktaş'ı aşağıya alacağımız hafta geldi... Neyse kendi işimize bakalım. Rakip depresyondaki Trabzon... 45k seyirci bekleniyor. Rahat geçeriz.. Cavanda'dan gol bekliyorum. ZAAAAAAAAAAAAA
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 durduk yere sana yazmayacağıma göre öncesi var. big bang'e kadar dön istersen
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 valequenta said: gule oynaya tokatlariz hallac pamuguna cevirirz trabzonu. hakem boostuyla yukarida duran kuslar 10. dakikada kapatirlar maci. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Sacma olan kısmı durduk yere yazıyor olman zaten. Yukardakilerden hic biri bana cevap degil. Baska insanlara yazdıgın seylerde beni de araya sıkıstırman. Neyse bu meseleyi uzatmaya devam edersen mode-z ile konuyu cozerim yani cok sıkıntı degil.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 birbirimize takılmayacaksak futbol konusunda konusmanın anlamı yok zaten, at gitsin
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Hakemin çok bir olayı yoktu maçta. Ara ara hatalı karar verebilir zaten de öyle çıldırtacak bir olayı yoktu. Gol ofsayt gibi geldi demiştim, değilmiş galiba, izlemedim özeti şunu bunu. Zaten öyle de olsa onu da görmesi zor demiştim maç oynanırken. Pek hakemlik olay yok. Sıkıntı GS'nin hücumda kapalı rakibe karşı üretkenlik gösterememesi oldu. Riekerink'in t.direktör tecrübesizliği de burada devreye giriyor işte. Oyuncuları belli formasyona göre sahaya dizmekten ve "bu maç kenarlardan orta yapın" "kanatlar ileri çıksın"dan ötesi gerekiyor, detaylı taktik planlama gerekiyor, dahası yedekten girecek oyuncularla müdahale gerekiyor. Zamanla olacak o da, Riekerink'le devam ederken kabul edilmesi gereken bir riskti, bu sene boyunca da adam işi öğrenene kadar bize daha puan kaybettirecek bu eksik. Önemli olan arkasında durmak. Formasyon değişikliği ve adaptasyon güzel, 4-2-3-1 tökezleyince hemen 4-4-2'ye dönebiliyor takım, kanatlar yer değiştiriyor vb. Temel taşlar oturmuş. Takım "ne zaman" ve "ne yapacağını" biliyor, şimdi sıra onu "nasıl yapacağını" öğretmekte.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 JOR'un en iyi yapacagı is alt yapıdan sorumlu yardımcı antrenor. Maca iyi calısıyor (ki bu hafta sneijder ilk 11 tercihi bence hatalıydı ama onun dısındakilerde bir sorun yok) ama mudahaleler hep ya gec ya erken ya fazla ya az. Hamleleri yapabilecek bir adamın yanında calıssa hem takımın alt yapısı hem maca hazırlanması hem de mac ici hamleleri dogru olur. Saygı duyulacak bir adam ve Riekerink bey diyeceksiniz de gayet guzel bir yaklasım cunku adam cok calıskan ama benim gozumde kotu bir TD. Gecen seneden beri de bu sekilde dusunuyorum.
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 İlk defa Fenerbahçe in toparlanmasıni istiyorum bjk taraftarı cok trash. Ayrıca mahmut uslu lazım bu bjk nin hakemlerle yukarılarda tutulmasının one geçilmesi için. Çivi çiviyi söker.
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Fenerbahçemiz sezonu erken kapadığı için gs ın mağlubiyetleri ile keyif buluyoruz artık. :D
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 valequenta said: İlk defa Fenerbahçe in toparlanmasıni istiyorum bjk taraftarı cok trash. Ayrıca mahmut uslu lazım bu bjk nin hakemlerle yukarılarda tutulmasının one geçilmesi için. Çivi çiviyi söker. yok siz fenerle baya baya kanka oldunuz beşiktaş domine edince.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 zaaaaaa şu ts'ye puan bırakmak cidden muazzam iş. gerçi kötü oynamıyordu TS aşırı dağınık diye patlıyorlardı da oyundan hiç düşmediler ilk defa. düşüremedi diyelim gs. oyun bozma konusunda sıkıntısı var zaten takımın. neyse zaten bunları diyordum paso da yine dark reröererö oluyorduk, daha puan kaybı olur şu 6 maçlık periyotta sadfsda tekrar zaaa yarın biz de zaaalanmayalım da gerçi asdfsd
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 valequenta said: gule oynaya tokatlariz hallac pamuguna cevirirz trabzonu. hakem boostuyla yukarida duran kuslar 10. dakikada kapatirlar maci. Dayanamiciim bir kez daha ZAAAAAAAAAAA
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 valequenta said: İlk defa Fenerbahçe in toparlanmasıni istiyorum bjk taraftarı cok trash. Ayrıca mahmut uslu lazım bu bjk nin hakemlerle yukarılarda tutulmasının one geçilmesi için. Çivi çiviyi söker. Keh keh keh Geçen sene fenerlileri futbola küstürdük birden bire hepsi basketbol sever oldu. Bu sene de gslileri fenerli yapıcaz anlaşılan.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 şimdi gs'yi biraz daha ıslak rüyalardan uyandıralım. Gs'nin ilk 8 hafta maçlarını oynadığı takımların 7 hafta sonunda bulunduğu sıralama: Karabük (5) akhisar (13) Kayseri (15) Ç.Rize(16) Beşiktaş (2) Antalya (18) Gençlerbirliği (7) Trabzonspor (12) Karabük maçında ağır gs balıyla yendi galatasaray bizim maçta (bjk) da hem derbilerin havası farklı olduğundan hem de bizim kadro seçimi sıçmığımızdan beraberliği var. Şimdi bu durumda hala riekerink bey diyeceksiniz rerörö'sü yapılıyor. Bizim maçta kazandığınız hava 2 maçta söner gidiverir. devre arasında görüşürüz gençler. ha bir de muslera sakatlansın da bir de öyle görelim gs'yi ayrıca :)
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 çünkü ben öyle istiyorum. musleralı 4. 5. falan olursanız muslerasız fenerle yarışırsınız çünkü ;P
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 DarKRideR said: zaaaaaa şu ts'ye puan bırakmak cidden muazzam iş. gerçi kötü oynamıyordu TS aşırı dağınık diye patlıyorlardı da oyundan hiç düşmediler ilk defa. düşüremedi diyelim gs. oyun bozma konusunda sıkıntısı var zaten takımın. neyse zaten bunları diyordum paso da yine dark reröererö oluyorduk, daha puan kaybı olur şu 6 maçlık periyotta sadfsda tekrar zaaa yarın biz de zaaalanmayalım da gerçi asdfsd abi namağlup mu şampiyon olacaktık zaten anlamadım. puan kaybı olacak yani. bu takım yenilecek. şu maç barcelona'nın lig sonuncusuna yenilmesi gibi bir maçtı. şanssızdık baya. riekerink'de kötü tercihler yaptı kaybettik. hani sanki beşiktaş hiç puan kaybetmeyecek de gs şuan şampiyonluğa havlu attı gibi konuşmak saçma.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Besiktas'in bize sampiyonlugu kaptirmasi surpriz olur zaten bu sene. Bunu basindan beri diyoruz. En azindan futbol mantigi bunu gerektiriyor/gosteriyor, yeni birsey yok. Bugun sansizdik lafini kabul etmiyorum ama, bence TD'umuz yetersiz kaliyor. Kadronun yeterliligi filan tartisilir da TS baya kotu bir takim. Savunmasi degil belki ama TS de forvet yok bir kere. Bizim su maci acayip baskili o veya bu sekil en azindan berabere kalmamiz lazimdi. Takim maalesef tek kanat kullaniyor ve herkes topu Bruma'ya atiyor. Sag kanada butun mac cozum uretemedi JOR, orayi Cavanda'ya teslim etti ki ordan bir tane orta/atak yok. Normal ama tek basina adam ne yapacak orada. Hem bek hem acik oynadi. Cunku Poldi toplu oyunda cidden kayboluyor. Direk santrafor gibi ceza sahasina giriyor - orasi kalabaliklasiyor takim hucumda kitleniyor. Her zaman diyoruz Turkiye Liginde kanada ineceksin. 50 tane orta aciyor takim ama cizgiden belki 1 tane. Gs'nin kadro dizilisini goren hoca bu takimin sag kanattan atak yapamayacagini gorur. Takim 4-2-3-1 oynadi kagit uzerinde ama aslinda 4-2-2-2 gibi oldu, solda Bruma - Carole, sagda Cavanda tek, Sneijder-Eren-Poldi ortaya dolustu. sostizm e laf ediyorduk dogru ama ikinci yari Sabri girse bile muthis katki yapardi hic suphem yok. Iki taraftan da beslersen ancak defans i bozabilirsin. Adamlar Bruma'yi kitlediler gene iyi kotu, cok geriye gelmek zorunda kaldi ki bence muthis oynadi herseye ragmen (cidden cok iyi calim atiyor yalniz hizi sayesinde). Ancak Josue - de Jong - Sinan degisiklikleri sacma ve pozisyon olarak daha da sacmaydi. Kac mactir JOR'un hamlelerinin pozitif etki verdigini gormedik. Eh bir tarafta SG ve cok daha alternatifli bir kadro varken BJK bu sene sampiyon olamazsa kapatsin zaten klubu - bu sene bence rahat alacaktir Besiktas. Ama ne dedik - JOR caretaker iyi hos ama bize bi tik kaliteli hoca lazim dedik. Iyi kotu takim potada kalir diye umuyorum, ama Besiktas icerde filan puan kaybetmez bu ligde. Baya dandik takim var cunku. Fener bizi Kadikoyde yenerse simdi bir anda ayni kafaya geliyoruz yani o kadar laf etmemize ragmen.
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 iyi td diyorsunuz da kim gelecek. fatih terim mi ? fener'de dick var. görüyoruz. ki dick gs'ye gelecek muhabbeti de çok oldu zamanında. riekerink bugün kötü kadro çıkardı kötü oyuncu değişiklikleri yaptı da yeterli bence td olarak. cavanda bugün çok sırıttı ama adama da hak vermek lazım. poldi mücadele gücü yüksek bi adam değil. nokta paslar atıyor yakaladı mı da golü kesin atıyor ama kanat için yeterli değil. hem yaş hem sakatlıktan çıkalı 2 hafta oldu. cavanda'ya fazlaa yük bindi sapıttı ama sabri günü kurtarır 30 maç kanser eder. o yüzden linnes ve cavanda'da ısrar edilmeli. bugün riekerink poldi-yasin yapıp normal 4-2-3-1 e devam etse ya da sneijder-yasin yapıp 4-4-2'ye dönse maçı hertürlü alırdık. kaldı ki oyuncu değişikliği yapmadan önce gol gelecek gibiydi. sneijder ne kadar etkisiz gözükse de oyun içinde o varken gol pozisyonu buluyoruz hertürlü. değişikliklerden sonra takım durdu. saçma sapan bi hal oldu taktik. ders aldıysa iyi tabi. kanatları cavanda-yasin(sinan) bruma-carole olarak kabul etmek lazım artık. hem poldi hem sneijder aynı anda olmaz. birinden vazgeçmek gerekiyor. ki bence bu poldi olmalı. sneijder'in olmadığı ortasahadan top çıkaramıyoruz. bi de artık sigdursun ve dejong takıma dahil olmalı. de jong daha önemli tabi. selcuk bi pas atmadan önce 45 saniye düşünüyor. ileriye atmaya korkuyor yani. tolga bu konuda daha çok çabalıyor. tolga-de jong şart.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Poldi - Sneijder ayni anda olmaz katiliyorum. Poldi daha gencken nasil oynuyordu cidden bilmiyorum ama bu adam kanatta filan oynayamaz. Hicbir kanat ozelligi yok cunku. Ha 4-3-3 oynarsin bak olur zaman lafim yok. Ama bugunku gibi 4-2-3-1 veya 4-4-2 kanadi olmaz Poldi'yle. 4-3-3 e yakin bir dizilimle Hagi-Hakan-Arif oynarsin anlarim Poldi-Eren-Sneijder'i. Ama bu duzende bir kanadi felc ediyorsun. Cavanda bence Sabri'den iyi degil. Ama onunde bir de Yasin'le degerlendirmek lazim bugun adam tek basina 100 metrede oynadi. Ha ben ayrica Linnes'i bir de acikta gormek isterim fantazi olur mu bilmiyorum. Ama bu takimda solda Bruma varken saga da bir kanat sart. Cunku ancak boyle acabilir rakipleri. Yoksa bugunku gibi ortaya dolusup cizgiye 20metre kala actigin ortalar TS gibi ortalama bir takima bile tehlike yaratamaz.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Ts'nin tum sezon 4 gol attığını dusunursek zaten bu macta max atacakları 1 goldu. Les savunmalarını düşününce KG var oynadım ama gs nin gol atamamsi cidden sasirtti beni Kimse 1 maclik puan kaybi ile yarıştan kopmaz tabiki ama oyun olarak ne sunduğu da önemli. O yüzden mac oncesi geçen seneki fener benzetmesi yaptım. Maclarinin %80i tek fark ile biten kisir maçlar oluyordu. Gs savunmasını ayakta tutan muslera geri kalani baya kotu durumda. Hal boyle olunca her mac yeme riskin oluyor, gecen seneki fenerden farki da bu fener gol yemiyordu hatta yemez diyebiliyordun ama bu gs icin rahat sekilde gol yemez diyemiyorsun o yuzden hucumda biraz tekledikleri her mac puan kaybi riski var
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Ts nin ilk deplasman golumuymus bu bi de sdfg. Degildir ya
Öne çıkan mesajlar