madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 ahah erenin rovesatanın direkten donmesi JOR a ceza gibi oldu. Her hafta JOR'un cok kotu TD oldugunu yazmaktan yoruldum. Yani genclerle ilgileniyor olması falan super de galatasaray TD si olamaz.
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 hic beklenmedik luzumsuz bir kayip oldu. iyi oynadik sayilir onur iyi kurtarislar yapti, 13-0 filan heralde korner var yanilmiyorsam. 3 kere geldiler 3 kere ofsayt 2 sini vermedi ofsaytin biri gol oldu. bjkali eyyamusun hediyesi oldu. bruma tabiki overall karsilastirilmaz ama messi'den sonra en iyi calim atan futbolcudur dunyada. burada anadolu futbolcusu, en fazla 12m eder filan diyenler vardi. komedi. tolga ve carole premier league kalitesinde. eren'in son saniye girmeyen rovesatasina daha cok uzuldum 3 puandan.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 geçmiş olsun ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Sabri Yasin sag kanadi her turlu etkili olurdu. Cavandayi alip ortaya Podolskiyi almanin cok mantigi yok, ben kenarlardan desteklenmedigi surece Poldinin iceriye gomulmesinin anlami olmadigini dusunuyorum. Futbolda ceza sahasini daha kalabaliklastirmannin hic bir faydasi yok oyunu acabiliyor musun o onemli. Bir tek sol kanattan Bruma ile maci kazamazsin.
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 valequenta said: bruma tabiki overall karsilastirilmaz ama messi'den sonra en iyi calim atan futbolcudur dunyada. http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/000/554/facepalm.jpg
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 madcow said: haha yalanını yesinler onur. kan falan gozuksun diye super bir caba gosterdi ama olmadı yani. En az +7 8 olması lazım. Bu arada zaten onur 2 yedi. yere dusen yerde kalıyor. Sizden öğrenmiş olmasınlar ? Ligde 14dk zaman geçiren baska anadolu takimi yok sonuçta
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 İlk 11 de sneijder ve 3 5 2 e Sinanla donmek buyuk hatalar. Josue ile baslayıp son 30 dakika sneijderi kullansa ve sinan yerine yasinle hatta linnes ile 3 5 2 donse ya da 2. devreye direk linnes ile baslasa macı alırdık. Ama futbolun gerektirdiklerinin tersini yapmaya devam ettigi surece JOR daha cok basit puanı yaptırır.
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Kınalı alıntı yapacağına örnek ver
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 applev0dka said: madcow said: haha yalanını yesinler onur. kan falan gozuksun diye super bir caba gosterdi ama olmadı yani. En az +7 8 olması lazım. Bu arada zaten onur 2 yedi. yere dusen yerde kalıyor. Sizden öğrenmiş olmasınlar ? Ligde 14dk zaman geçiren baska anadolu takimi yok sonuçtaSizle yaptıgımız mac ligin en cok topun oyunda kalan macıydı(60dakikaya yakındı) iyiyki zaman gecirmisiz ha. Ayrıca bizde kimse yerde yatmadı. Muslera topları yavas kullandı.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Galatasaray saçma sapan işe yaramaz oyuncularla dolmuş, bu oyuncular organize olup gol atmaya çalışıyorlar. 60 dakika daha olsa yine atamaz Galatasaray. Yazık
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Şu Fırat denen hakemin saha içinde ki külhanbeyi tavırları, hareketleri adamı gıcık ediyor.
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 valequenta said: hic beklenmedik luzumsuz bir kayip oldu. iyi oynadik sayilir onur iyi kurtarislar yapti, 13-0 filan heralde korner var yanilmiyorsam. 3 kere geldiler 3 kere ofsayt 2 sini vermedi ofsaytin biri gol oldu. bjkali eyyamusun hediyesi oldu. bruma tabiki overall karsilastirilmaz ama messi'den sonra en iyi calim atan futbolcudur dunyada. burada anadolu futbolcusu, en fazla 12m eder filan diyenler vardi. komedi. tolga ve carole premier league kalitesinde. eren'in son saniye girmeyen rovesatasina daha cok uzuldum 3 puandan. Zaaaaaaa
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 ahah bjk maçında birinci dakikadan itibaren tacıdır faulüdür her topu istisnasız 20 saniyede kullanan gs'liler hiç laf etmesin. ts ilk yarı anında kullandı her topu, atağa çıkmaya çalıştılar. son 10 dakika mala bağladılar zaman da geçiremediler aptallıklarından aldıkları topu on metreye taca atıp durdular. yattıklarına da 5dk verdi zaten. kaleciye karşı karşıyayken topu taca süren sığır trabzonlunun da lisansını iptal etsinler cacık olmaz ondan.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Benim problemim zaman gecirmekle degil. Sakatlık kullanarak zaman gecirmekle. Onurun topları yavas kullanmasına hic birsey demedim mesela. Oyunu yavaslatabilirsin. Ama sakatlık olunca yok kenardan biri giriyor bir saat fıs fıs hic bir ise de yaramıyor o fıs fıs zaten kullananlar bilir. sonra 2 saat sohbet muhabbet. O yerde 2 3 dakika kıvranan adam kalkıp direk oyuna geri giriyor. Oyunu yavaslatabilirsin taktiksel olarak ama oturup onca adama yalan soyleyip (ah cok sakatlandım diyerek yerde yuvarlanmak) sonra bunun sefasını surersen buna karsı cıkarım. Onurun agzının kanadıgını gostermeye calısmak icin agzını 5 kere sapsarı formasına surmesi ve bir tane bile iz cıkmaması mesela. Ona ragmen hala kenardan sahaya birinin girmesi inanılmaz yani. Tolga bu yuzden en begendigim oyunculardan biri. Dusuyor. Kalkıyor seke seke devam ediyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 7 kişi rakibe oley çekmeye benzemiyor tabi 11e11 olunca o.. c.. diye küfürler edilmiş
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 galatazaaaarayli arkadaslara gecmis olsun.
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 arkadaslar musul'da savas var siz hala galatasaray,,,
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Teee Antalya maçından sonra yazdım burada zaaa'ladı bizim renktaşlar. Papaz her zaman pilav yemez dedik. Yüzde 70 top bizdeymiş de bilmem neymiş. Boş iş, kuru gürültü... Rijkaard dönemi %80'e çıktığımız maçlar olurdu ama 90 dakika sonunda bir bakmışsın Antalya Sami Yen'de puanı alıp gitmiş. Aga sen Uğur Demiroklu, Zeki Yavrulu savunmaya, Alanyaspor'dan 4 yemiş savunmaya gol atamıyorsan çok fazla konuşmayacaksın. Orta sahada zaten üstünlük kuramıyorsun. Hani nerede övdüğünüz de Jong? Adam kötü oynar, iyi oynar ayrı mesele ama adam ortada yok sdfs. Gerçi son 10 dakika falan girdi hakkını yemeyelim. Hoca için Bilic-Rijkaard karışımı olacak yahut Gerets gibi sürpriz olacak demiştim. Şu an için Bilic-Rijkaard istikametine doğru gidiyor. Hatta yancı romantikleri bile aynı sdfsd
Öne çıkan mesajlar