Raylen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/5ugny7/a_year_of_mammoth_proportions/ That is correct for the Legendaries. If you own a regular Ragnaros and a golden Ragnaros, you will get full dust for just the golden version. For non-Legendaries, if you own two Golden copies of them, you'll receive dust for both of the Goldens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 O zaman simdi 6400 rag ve sylvanasa harcicaz. Hem kartlar bizde kalip bide 6400 geri alicaz dimi. Uste 1600 den dustlayip 3200 de oyle alicaz. Dogrumu anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 evet. ben bastım ragnaros'la sylvanas'ı valla. golden legendary ne güzel bişey lan keşke daha önce yapsaymışım x) golden madam goya çıkmıştı kırdım onu. golden raza ve yeni dragon deathwing de var ellemedim onları. raza'nın normali de var aslında ama bi türlü kıyamıyorum golden'a, karar veremedim hangisini DE edeceğime. dursun bakalım biraz daha. azure drake'leri de bikaç hafta önce goldenlamıştım kartı sevdiğimden ötürü. o da iyi oldu. 8bin küsür hall of fame'den. 2000 falan da smb+claw'dan gelecek şimdi 10k dustla girişirim yeni expansion'a negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ben de sylvanas bastım golden ragnarosla ikisini basmaya dust yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 1 rag 1 sylvanas 2 azure 1 PO 2 conceal 2 ice lance tam 10k gomdum.. hazirim update'e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 oha sende azure, po, conceal ve ice lance yok muymuş golden? nassı lan. bende bile var. ben dmeek ki senden çok daha fazla classic pack açtım, 3 sene önce günde 4-5 arena kastığım dönemde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ben o donemler ekstra tum goldenlari bozuyordum.. ondandir.. bu arada benim complete collection olayi bu aciklanan update ile biter artik.. zaten ufaktan soguma basladi.. artik senede 3 expansion cikarken, gucum yetmez completionist olmaya :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 legend oldugum decki golden craftlamıştım oyun hissi değişiyo adeta şimdi viable değil tabi s7 8 falandı tabi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 said: Six cards from Classic are being moved to Wild-only. The cards will not be disenchantable for their full crafting amount like normal with card changes, instead, Blizzard is just going to give you the full dust value of each card you own. Elinizde olmayan bir kart varsa kartı beleşe craft etmiş oluyorsunuz. Ancak elinizde zaten varsa craft etmek dust kazandırmıyor. Yani golden yaptım bana harcadığım dustı geri verdi sonra bir de kırdım ordanda 1600 dust aldım diye bir şey yok gibi görünüyor. Bu kartlar kırılamayacak. Hatta normalinden alacağınız dustları alamayacağınız için 1600 dusta golden craft etmiş olacaksınız. Çünkü zaten o normal ragnarostan 1600 alaaktınız, siz 3200 harcadınız diye normalden alacağınız dustı kaybettiniz. said: You will only get the full dust value for the copies you have that can be included in a deck. If you have 3 Azure Drakes, disenchant one today. Eğer elinizde 10 tane azure drake varsa yeni exp gelmeden direk 2 tane hariç hepsini kırmanız lazım, sonradan kıramayacaksınız çünkü. 10 tane kart kırlamaz olacak direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 kırılabilecek olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 FreEmoon said: said: Six cards from Classic are being moved to Wild-only. The cards will not be disenchantable for their full crafting amount like normal with card changes, instead, Blizzard is just going to give you the full dust value of each card you own. Elinizde olmayan bir kart varsa kartı beleşe craft etmiş oluyorsunuz. Ancak elinizde zaten varsa craft etmek dust kazandırmıyor. Yani golden yaptım bana harcadığım dustı geri verdi sonra bir de kırdım ordanda 1600 dust aldım diye bir şey yok gibi görünüyor. Bu kartlar kırılamayacak. Hatta normalinden alacağınız dustları alamayacağınız için 1600 dusta golden craft etmiş olacaksınız. Çünkü zaten o normal ragnarostan 1600 alaaktınız, siz 3200 harcadınız diye normalden alacağınız dustı kaybettiniz. said: You will only get the full dust value for the copies you have that can be included in a deck. If you have 3 Azure Drakes, disenchant one today. Eğer elinizde 10 tane azure drake varsa yeni exp gelmeden direk 2 tane hariç hepsini kırmanız lazım, sonradan kıramayacaksınız çünkü. 10 tane kart kırlamaz olacak direk. olm milleti niye korkutuyon :D bari copy paste ediyon bari full copy paste et, bir de önce hepsini düzgün bir şekilde oku yazının =) hatta al bi de ben brode tweet'i: https://twitter.com/bdbrode/status/832304105624178688 said: Six cards from Classic are being moved to Wild-only. The cards will not be disenchantable for their full crafting amount like normal with card changes, instead, Blizzard is just going to give you the full dust value of each card you own. You can still dust the cards once the rotation hits if you no longer want them - free extra dust! If you own a Golden and Normal copy of a card, you will only get the full dust value of the Golden version. You will only get the full dust value for the copies you have that can be included in a deck. If you have 3 Azure Drakes, disenchant one today. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Ooo çok şükür, ben yanlış anlamışım. Ancak genede elde kart olunca bir şey kazanamıyoruz sanki. Normal ragnarostan 1600 alacakken, 3200 harcayıp golden yapıp sonra kırınca gene elimize 3200+1600 geçiyor. Kar edemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 elinizde o karttan hiç bulunmuyorsa o zaman kar ediyorsunuz craftlayarak, yoksa bir getirisi yok öyle mi şimdi mesela işte 3200e altın rag craftla, patch gelince senin altın ragın varmış al sana 3200 diye blizzard dust versin, sonra da istersen o yaptığın altın ragnarosu kır ondan normalde gelicek dustı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Elinde normalleri varsa, eğer golden kartım olsun demiyorsan dust olarak bir kazancın olmuyor goldenları craftlarsan şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 jade patches karışık deck'e bloodlust koydum 2 günde rank 13ten 4e çıkardı.çare bloodlust sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EleGiggle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Slint said: Elinde normalleri varsa, eğer golden kartım olsun demiyorsan dust olarak bir kazancın olmuyor goldenları craftlarsan şu an. nası olmuyo,golden yaptıktan sonra yaptığın dustı geri veriyo üstüne o golden kartı 1600 e dustlayabiliyosun? benmi yanlış okudum acaba https://twitter.com/bdbrode/status/832304268497465344 said: hs player : Please answer. Will the cards in Hall of Fame still be disenchantable after refund hits? ben brode : yes edit: olmuyomuş harbi ayık kafayla düşününce ampul parladı,tek artısı golden kartların oluyo 2 aylığına Kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Butun dusti bastim ben de, bi sikinti cikarsa uzerim seni Utku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 bi sıkıntı çıkmaz da bi kazanç da sağlamıyor evet. ben ayrıntılı bakmamıştım goldenları basarken, normaline de goldenına da full dust vericek sandım. goldenı normale prioritize ederek yapmış herifler dsf. blizzden beklenmeyecek bi şeydi zaten :D elinde hiç kartı olmayanlara fayda sağlıyor ama en azından o da bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 said: tek artısı golden kartların oluyo 2 aylığına Kappa Oda önemli bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 k1nJo said: bi sıkıntı çıkmaz da bi kazanç da sağlamıyor evet. ben ayrıntılı bakmamıştım goldenları basarken, normaline de goldenına da full dust vericek sandım. goldenı normale prioritize ederek yapmış herifler dsf. blizzden beklenmeyecek bi şeydi zaten :D elinde hiç kartı olmayanlara fayda sağlıyor ama en azından o da bi şey. Elinde ragnaros ve sylvanas olmayan yoktur ya Yani veya noobdur yeni başlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 aggro deckler ortaligin anasini seviyor hadi o zaman control kartlarını oyundan cikaralim. blizz logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 ne alaka yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Hadi bakalım yatırımları yaptık, bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 mryagut doomsayer'lı jade druid yapmış. baya hoşuma gitti. shaman dövebiliyorsunuz yani. ama face warrior'a karşı çok büyük ihtimalle tırışkadır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar