Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

değmez heralde ya. 500 liradan fazla verirler mi? ki 500'den çok daha fazla ederi, şu anda biri spyro'nun koleksiyonu yapmaya çalışsa temiz 3000 TL falan harcaması gerek.

Spyro said:

satma konusunda bilgim yok ama card collectionini sync edip linki paylasabilirsin..

http://www.hearthpwn.com/members/huhutku/collection gibi..

hayret sen gadgetzan'ını full'lememişsin daha? zaten tek eksiğin orada 12 epic, 8 legendary. o kadar. hey maşallah
benim eksiklerim baya ciddi çokmuş lan. 6 rare, 60 epic, 41 legendary
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Bu oyun ilk çıktıgında öyle degildi işte Bone. En büyük rng sylvanas,ragnaros, knife jugger fln'dı. Bu kartlarda da rng'ye bırakmak biraz senin elinde olan kartlar. Şimdi priest diye oynamaya cıkıyosun, infernooo diye bağıra bağıra oyunu bitirebiliyosun.

Ama adamlar bu yolu seçti abi. O dediğin kartlarda her decke giriyordu eskiden oda ayı hikaye. MAd bomber vardı gene giren. Arcane misslies vardı felan. Adamların consistent olarak geliştirdiği metalar tutmadı. Inspire çöp oldu komple. Joustu kimse kullanmadı (ki random görünsede aslında consistent bi şey deckin ortalama manasıyla alakalı) Adamlar vurdu beline randomizastionun o zaman. Yogg saron koydu adamlar daha napsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu classtan class'a atlamali discover kartlarinda sicti sivadilar bence. Tutmuyor ne demek abi... kim test ediyor bu kartlari,meta'yi acaba. Her sinerji tutucak diye bir sey yok ama adamlar beceremiyor bariz.

Mesela classic kartlarina eski kartlardan rotasyon yapmak yeni akillarina geldi. Sanki anayasanin degismez maddesi... Tutmamaktan cok duzgun rotasyon yapamiyorlardi bazi kartlardan dolayi...

Ama benim asil cekincem rng'nin dibine vurmalari. 2 manalik silence'li owl bile gozlerine batti adamlarin. -amannn rng bozulmasin.
Sosyal ağlarda paylaş

2 mana silence owl nerf sebebi bütün aggro decklere 1 tane girmesi ve koskaca 8 manalık taunt'u öldürmüş gibi bir etki yaratmasıydı. bu kadar aggroya yatkın bi oyunda o kadar ucuz bir silence olması saçma açıkçası.

rng konusunda masadaki max 1/8 vuran ragnaros bile gıcık etse de, o kabul edilebilir bir düzeydeydi. mesela 2 gün önce face warrior oynuyorum, rakip 2 kere lethalım varken swashburglerlardan önce Monkey üstüne 0/7'lik tauntu buldu, kaybettim. kafalara bak yani, deckinde olmayan random kartla oyun kazanmak falan, çok skill içeriyor anasını satiim.

veya drakonid operative, apayrı bir saçmalık, value'su zaten inanılmaz, bir de yetmiyormuş gibi etrafından oynamak imkansız.

bir süredir diyorum oyunda elde ettiğin random kartların class, mana ve kart tipi bilgisi verilmeli. adam benden Abyssal Enforcer mı aldı, elinde 7 mana Warlock minion diye görebilmem lazım ki etrafından oynayayım. ha belki Cho'gall belki Fearless Doomguard ama işte en azından opsiyonları düşürür. Öbür türlü Doom mu, Corruption mı Demonfuse mu Dread Infernal mı belli değil, etrafından nasıl oynayayım. Varyans inanılmaz yüksek yani. "inşallah Siphon Soul değildir" diyerek Ysera'nı oynamak zorundasın, çünkü "Ya Siphon soul aldıysa?" deme lüksün yok.
Sosyal ağlarda paylaş

dün bi jade druide karşı oynuyodum elinde 2 tane kart vardı, board'unda da 11'lik ve 12'lik jade golemleri.
deathwing atarak temizlemek zorunda kaldım.

diğer turn nourish falan atıp deathwing üzerine 13, 14 ve 15'lik golemler indi.

çok güzel oldu board beyle.

13/13 - 14/14 - 15/15
12/12

aslında kazanabilirdim, çok da az kartım kalmıştı 6-7 tane falan. ama ben tabi 2 pyromancer'ın birini ve equality'nin diğer tekini çekemedim hue.

bu da böyle bir anımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

My wife made me dress up as Mayor Noggenfogger for roleplay night but I ended up fucking the neighbors son instead! What are the odds I get a hearthstone playing judge who will chuckle and dismiss the case on sight?

That I threatened and thanked them every time I tried to apologize didn't help the situation.

/r/hearthstonecirclejerk baya başarılı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...