k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 70 pack 4 leg 14 epic. epiclerin biri fazladan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 65 pack - 4 legendary (1 i hediye). Saymadim ama bu sefer biraz daha epic dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 EU da en kötü açılışımı yaptım, resmen üst üste 2 kere 40. packte legendary açtım şaka gibi. 94 pack açtım EU hesabında, 3 legendary, 1i golden 23 epic 1x Griftah 1x High Priestess Jeklik 1x Halazzi, the Lynx Ayrıca 1x Gonk, the Raptor (beleş) US kendini affettirdi ama 85 pack açtım US hesabında, 1i golden 7 legendary, 18 epic 1x Hex Lord Malacrass 1x Zul'jin 1x Akali, the Rhino 1x Griftah 1x Gral, the Shark (golden) 1x Zentimo 1x Da Undatakah Ayrıca 1x Bwonsamdi, the Dead (beleş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 na leglerin daha kaliteli. yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 hediyeler hariç 39 pack 2 legend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 ben çok kötü açtım ya hediye legendaryler hariç 26 pack açtım 1 legendary 8 epic felan düştü golden sayısı bile az resmen yeni deck yapmak için quest farmlıcaz bi süre illa bi deck çıkar tabi yeni metada benim dragon warrior felan oynayasım vardı aslında iyi oldu sacma bi legendary yapıp sonra metanın 2 haftasında oynanmaz olmayacak deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Benim en tuhafıma gidern şey şu oldu. Sürekli oynadığım 3 destem vardı. Taunt druid, even warlock, odd warrior. Her 3 desteye de 1 tane bile kart koyamadım. Aynı destelerle oynamaya devam ediyorum. Umarım bir yerlerden sağlam 1-2 kontrol destesi çıkarda onları yaparım bari. Yoksa o kadar pack açtım boşa açmış gibi olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 ben iyi bi kontrol warrior oynarım diyodum odd warrior felan gibi su anda meta gorunmuyolar cıkar illa bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 niye boşa açmış olasın. nisan gibi yeni yıl exp'i gelince zaten 3 tane expansion wild'a atılacak, şimdi bozulmasa o zaman bozulacak destelerin. bunları da şimdi kullanmasan o zaman kullanıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Yani evet, öyle birşeyde var. Ama işte insan yeni exp çıkmış kendine göre en az bir deste bekliyor ortamdan. Duruyorum bakalım daha ilk günler çıkar güzel bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Bu hayvan gibi pack'leri satın mı aldınız gold ile ya? Ben bayadır oynamıyordum bir geri döneyim dedim 6 pack açtım 1 tane bile epic düşmedi sdf. Onları da oyun verdi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Ben neredeyse 3 yıldır tek quest kaçırmadım hem EU hem US'de. Standart 8500-9500 gold arasında giriyorum her exp'e. Ve hepsiyle pack alıp sıfırlıyorum goldu sonra gene kasmaya devam. Özel olarak yaptığım tek şey hiç arena yapmamak. Çünkü arenadan gold kazanmak diye bir kavram yok, illa gold kaybediyorsun. Arenanın avantajı sana 100g den daha ucuza pack sağlıyor olması. Eğer çok arena yapacam diye planın varsa expe kadar gene 9k goldu kasıp, exp çıkınca hiç pack almayıp düzenli arena yaparsan o goldla, o zaman 7k golda 90 pack açmış gibi olabilirsin. Yoksa arena saçma benim sistemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Bende son exp öyle yaptım arena yapmadan sırf quest kastım gerçi tatilde 1 ay filan yalan oldu ama 4000 gold ile girdim. Arena çok kastırıyor eskiden yapıyordum ama şimdi uğraşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 düzgün bir even shaman listi olan var mı ### Even Shaman # Class: Shaman # Format: Standard # Year of the Raven # # 1x (0) Beakered Lightning # 2x (0) Zap! # 2x (2) Dire Wolf Alpha # 2x (2) Earthen Might # 2x (2) Flametongue Totem # 2x (2) Knife Juggler # 2x (2) Likkim # 2x (2) Murkspark Eel # 2x (2) Primalfin Totem # 2x (4) Saronite Chain Gang # 2x (4) Thunderhead # 1x (6) Genn Greymane # 2x (6) Rain of Toads # 2x (8) Bonemare # 1x (8) Hagatha the Witch # 1x (8) The Lich King # 2x (10) Sea Giant # AAECAaoIBMLOAqfuAs30Ap79Ag3TAdkH8AexCJHBApvLAqbOApTvArDwAvbwAo/7AvOKA/aKAwA= # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone # Generated by HDT - https://hsdecktracker.net bunu kullanyorum hatta primal fin yerine 2/2 attack verince 1/1 yaratan vardı cok cok kotuydu primal fin koydum yerine o nedenle ama hala cok kotu yane %50 hunter olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 bedava 6 pack + 9 tane kendim açtım dün gece 3 legendary 7 epic çıktı para versem anca bu kadar çıkardı zaten şaka gibi gelen legendaryden biri de zul'jin mis gibi spell hunter oynayabiliyorum ama heryer hunter neden böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 zuljin op çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 erken nerf gelir herhalde bu kadar op olmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 nerf gelmez. random order, random target. zaten spellerinin çoğu trap. trap'in max sayısı var. en fazla 4 tane huffer summonlarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 ??? animal companion? spell stone? crushing walls baya bildiğin yogg saron + warlock deathknightı gibi hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paladinle kafaya 25 konulan deste hunterları ezmiyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Ya her exp bir tane saçmasapan aşırı op bir kart niye yapıyor abi bu adamlar. Shudderwock gibi işte kart belli ki. niye yapıyorsun bunu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 şaka yapmıştım abi ben :P gerçekten kırık bi kart ama nerf geleceğini düşünmüyorum. çünkü zuljin'e karşı kazanabiliyosun. shuddurwock öyle değil ama. kazanmak imkansız gibi bişey ve hala nerflemediler. bu arada hakkar da kırık. test etmeden mi ekliyolar ya da umursamıyorlar mı anlamıyorum. shirvallah otk paladin iyi değil bu arada. call to arms koşan uther otk paladin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Borlach said: call to arms koşan uther otk paladin daha iyi. dün bunu oynadım brawl'da. 4 kere 1/4 ihtimalle aynı re-roll geldi, üstüne 3 kere 1/2 ihtimalle aynı re-roll geldi ve kaybettim sonunda. çok datlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Shirvallah OTK paladin eskiden de vardı ki yeni bir oluşum değil. eskiden Molten Giant koyuyodun decke aynı işi yapıyordu. Zuljin'de söyle bir bozukluk var o nedenle Zuljin'e nerf lazım. Destenin geri kalanıda çok kuvvetli. Zuljin olmasada yeniyor. 27 maç yapmışım haftasonu %53'ü hunter. Shaman yok, Priest yok, Warlock bile yok. 1 tane mage 1 tane druid var. Gerisi paladin warrior. Yer gök hunter. Daha sıkıcısı eskisi gibi eater of secret gibi bir kartta yok ki decke koyalım. Neyse meta biraz otursun illa bir çare bulunur. İçim dışım secret oldu. İlle bizde hunter oynayıp flare mi alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 chief inspector at abi bi tane desteye. slow ama o kadar darlıyorsa seni secretlar işini görür belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar