Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

EU da en kötü açılışımı yaptım, resmen üst üste 2 kere 40. packte legendary açtım şaka gibi.

94 pack açtım EU hesabında, 3 legendary, 1i golden 23 epic
1x Griftah
1x High Priestess Jeklik
1x Halazzi, the Lynx
Ayrıca 1x Gonk, the Raptor (beleş)

US kendini affettirdi ama

85 pack açtım US hesabında, 1i golden 7 legendary, 18 epic
1x Hex Lord Malacrass
1x Zul'jin
1x Akali, the Rhino
1x Griftah
1x Gral, the Shark (golden)
1x Zentimo
1x Da Undatakah
Ayrıca 1x Bwonsamdi, the Dead (beleş)
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok kötü açtım ya
hediye legendaryler hariç
26 pack açtım 1 legendary 8 epic felan düştü golden sayısı bile az
resmen yeni deck yapmak için quest farmlıcaz bi süre
illa bi deck çıkar tabi yeni metada benim dragon warrior felan oynayasım vardı aslında iyi oldu sacma bi legendary yapıp sonra metanın 2 haftasında oynanmaz olmayacak deck
Sosyal ağlarda paylaş

Benim en tuhafıma gidern şey şu oldu. Sürekli oynadığım 3 destem vardı. Taunt druid, even warlock, odd warrior. Her 3 desteye de 1 tane bile kart koyamadım. Aynı destelerle oynamaya devam ediyorum.

Umarım bir yerlerden sağlam 1-2 kontrol destesi çıkarda onları yaparım bari. Yoksa o kadar pack açtım boşa açmış gibi olacam.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben neredeyse 3 yıldır tek quest kaçırmadım hem EU hem US'de. Standart 8500-9500 gold arasında giriyorum her exp'e. Ve hepsiyle pack alıp sıfırlıyorum goldu sonra gene kasmaya devam.

Özel olarak yaptığım tek şey hiç arena yapmamak. Çünkü arenadan gold kazanmak diye bir kavram yok, illa gold kaybediyorsun. Arenanın avantajı sana 100g den daha ucuza pack sağlıyor olması.

Eğer çok arena yapacam diye planın varsa expe kadar gene 9k goldu kasıp, exp çıkınca hiç pack almayıp düzenli arena yaparsan o goldla, o zaman 7k golda 90 pack açmış gibi olabilirsin. Yoksa arena saçma benim sistemde.
Sosyal ağlarda paylaş

düzgün bir even shaman listi olan var mı

### Even Shaman
# Class: Shaman
# Format: Standard
# Year of the Raven
#
# 1x (0) Beakered Lightning
# 2x (0) Zap!
# 2x (2) Dire Wolf Alpha
# 2x (2) Earthen Might
# 2x (2) Flametongue Totem
# 2x (2) Knife Juggler
# 2x (2) Likkim
# 2x (2) Murkspark Eel
# 2x (2) Primalfin Totem
# 2x (4) Saronite Chain Gang
# 2x (4) Thunderhead
# 1x (6) Genn Greymane
# 2x (6) Rain of Toads
# 2x (8) Bonemare
# 1x (8) Hagatha the Witch
# 1x (8) The Lich King
# 2x (10) Sea Giant
#
AAECAaoIBMLOAqfuAs30Ap79Ag3TAdkH8AexCJHBApvLAqbOApTvArDwAvbwAo/7AvOKA/aKAwA=
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
# Generated by HDT - https://hsdecktracker.net

bunu kullanyorum hatta primal fin yerine 2/2 attack verince 1/1 yaratan vardı cok cok kotuydu primal fin koydum yerine o nedenle

ama hala cok kotu yane %50 hunter olunca
Sosyal ağlarda paylaş

şaka yapmıştım abi ben :P

gerçekten kırık bi kart ama nerf geleceğini düşünmüyorum. çünkü zuljin'e karşı kazanabiliyosun.

shuddurwock öyle değil ama. kazanmak imkansız gibi bişey ve hala nerflemediler.

bu arada hakkar da kırık. test etmeden mi ekliyolar ya da umursamıyorlar mı anlamıyorum.

shirvallah otk paladin iyi değil bu arada.

call to arms koşan uther otk paladin daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Shirvallah OTK paladin eskiden de vardı ki yeni bir oluşum değil. eskiden Molten Giant koyuyodun decke aynı işi yapıyordu. Zuljin'de söyle bir bozukluk var o nedenle Zuljin'e nerf lazım. Destenin geri kalanıda çok kuvvetli. Zuljin olmasada yeniyor.

27 maç yapmışım haftasonu %53'ü hunter. Shaman yok, Priest yok, Warlock bile yok. 1 tane mage 1 tane druid var. Gerisi paladin warrior. Yer gök hunter. Daha sıkıcısı eskisi gibi eater of secret gibi bir kartta yok ki decke koyalım.

Neyse meta biraz otursun illa bir çare bulunur. İçim dışım secret oldu. İlle bizde hunter oynayıp flare mi alalım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...