Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Bu ne ya buralar iyice ölmüş. 300 gold dan 2 quest geldi kaçırmayın. Birde ucuza bundle geldi store a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Ace baya bi önce bıraktı, yav banlandı, ben de yazmayınca pek yazan olmuyor =) Bana 2 değil 1 tane geldi 300g quest bu arada. 2 günde mi gelecek yoksa ondan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 İlkini yapınca ikincisi çıktı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 sabonis said: Ace baya bi önce bıraktı, yav banlandı, ben de yazmayınca pek yazan olmuyor =) Bana 2 değil 1 tane geldi 300g quest bu arada. 2 günde mi gelecek yoksa ondan mı Once 40 koft minion questi bitircen. Sonra 5 tawern brawl acilcak. Dip not: tavern brawl da mage ile oyna. Ilk 3 turn win garanti gibi bjseg. Hele turn 2de ilk water elemental cikardiysan orda bitiyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 warlockla rahat bitti quest tawernde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=mw483U2Otdw 2:01 den izleyin puhahaahaaahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 10 classic pack kampanyası gelmiş. 1 tane de classic legendary dragon veriyor. mobilde 26 lira, gayet uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Aldim ben de Dragon onyxia çıktı , packler den de nat page Millhouse dışında kötü legendary kalmadı sanırım classic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Ayrıca hs topici ölmesi normal Bütün decker %55 diye blizzard bişey yapmıyor ama vs güzel anlatmış, bugüne kadarki en polarize olmus hs metası ortalama polasrizasyon çok fazla Haliyle oyun loading ekranında belli oluyor çoğu zaman. Token druid ve even warlock disindaki cogü deck inanılmaz polar. Odd warrior ve quest rogue örneklerini vermişler, bu decker yuzunden diğer classlarin win rate dengede gozukuyor yoksa çok saçma win rate ler olurdu deniyor kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Walla ben arada wild oynuyorum. Gelen deckleri yazayim. Odd Paladin Armor Druid Big Priest Kingsbane Rogue Odd Rogue Secret Mage Control Warlock Arada Shutterwock Shaman Minion Druid Minor Priest Face Hunter geliyor. Warrior neredeyse hic gelmiyor. Zaten kendi deckim mirror une hic denk gelmedi. Belki bu yuzden rng ile kazaniyorum bazi maclari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Bana da onyxia attı, yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 olan çıkmıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 giggling inventoru öldürmüşler. ben 6 mana yaparlar diye düşünordum ama 7 ağır olmuş. https://playhearthstone.com/en-us/blog/22549775?linkId=100000003759965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Aviana 10 mana Bb aviana kun combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 aviana ve mana wyrm normal nerfler olmuş. giggling'e yapılan overkill ama, 6 mana ok 7 mana çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 50 yıllık mana solucanını şimdi mi düşürmek akıllara gelmiş. sevindim ama oyunun başında atıp elinde coin de varsa kafadan götürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Canim mana wrym im, desene gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 yalnız even warlock iyicene coşucak en kötü matchupları odd rogue ve aluneth mage'di ve ona rağmen tier1'di. quest rogue ne kadar etkileneceğine bağlı olarak metayı iyicene boka çevirebilir bu nerfler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Yarından itibaren log in olanlara, Golden Witch's Cauldron veriyorlar temiz 400 dust :) Birde beleş Arena Ticket, arenayada hemen dalmak lazım noob çok olacağı için 12 şansı yüksek olur :D Ve yeni Paladin Herosu, tabi bu paralı 20lik witchwood bundle alanlara. Happy Hallowen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Bir bıraktım pir bıraktım hiç canım çekmiyor resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Witch's Cauldron kullanan gördüm. güzel kart aslında. hatta dün gece seaforium bomber ve augmented elekk'li bir fatigue durid ile karşılaştım bayağı iş yaptı cauldron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Mana wyrm nerfinden sonra wild da 3 ten zibam diye 5 e cakildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 meta allak bullak ya. tırmanmak çok zor. şu aralar spell hunter iyi ama, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 3 aydir oynamadim yer kapliyo diye dun sildm telefondan verdiğim paraya acıdım :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 deathrattle hunter'ı mı editledim biraz. 12'in sonu ya da 11'in başı tam hatırlamıyorum ama ordan 2 saatte rank 5'e attı beni 18-0 ile deck codeAAECAR8K3gWXCPgImsIC08UChtMCnOICtuoCgPMCoIADCo0BtQOrwgLYwgKczQLd0gKL4QLh4wLy8QK5+AIA giant mastadon yerine elinizde varsa devilsour ya da king dred atabilirsiniz. bende yok diye mastadon koydum ama iş görüyor. ay sonu geliyor, tırmanmak isteyen deneyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar