Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim ara verme taktiğim direk günlük questleri yap çık şeklinde.

Hatta ona da zaman bulamassam, 15 dakika ayırıp bir arkadaşla duel atarken de yapılıyor questler diye, sırf quest yapmaya özel deck yapıp, birbirimize hiç saldırmadan full mob kesme şeklinde 1-2 oyun atıp çıkıyorum.
Mesaj tarihi:
Artık legend e felan kasmıyorum rank 5 olup bırakıyorum, o ay daha maç atsam bile ranked de değil casual de oynuyorum.
Birde günlük questler tabi, quest kaçırmıyorum.
Çoğu kişininde bu şekilde hs olayı.
Yani yeni bişeyler, bir farklılık getirmeliler böyle gitmez.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Bölüm öldü ya. Hareketlendirin buraları.

metanın dandikliği yüzünden ölmüş olabilir sanki

herkesin maç başı 15+ dakka ayırıcak vakti olamıyor malesef :/
Mesaj tarihi:
ben japonca oyunu yaptım şu anda öyle eğleniyorum valla. seslendirmeler çok iyi :D yalnız yapacaksanız kartların textler de japonca oluyo random gelen kartları veya adaptationları falan ezbere bilmiyorsanız sıkıntı olabilir. ben 1-2 kere sıkıntı çektim de neyse doğru hatırlamışım :D
Mesaj tarihi:
bu ay en kötü oyun herhalde benim için 15e kadar düştüm ladder :/

hiçbi decki beceremedim , o kadar da oynamadım öğrenecek kadar gerçi

ama call to arms özlüyorum. ne güzel turn 4te call to arms atınca kazanıyordum :(
Mesaj tarihi:
Şu an en temiz agro kendini heal edip beleş minion koyan zoo warlock gibi görünüyor. Yoksa karşıma gelen diğer agrovari deckler genelde midrange.

Ben agro oynayacam diyorsan dene istersen.
Mesaj tarihi:
Uzun zamandır wild oynamıyorum. Ögrenmek istediğim standart işkence haline aldı. Zaten bir şey yapamıyorum. Oyunlar baya uzun sürüyor. wild da durum nedir. Oradaki kartları dusta çevirmeli miyim? yani kısacası wild ne durumda?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Densiz said:

https://i.0imgur.com/UBzh83P.png

redditde gördümde D:

iyide ne malca bir şey o
bu oyunda zaten equality var set all health to 1
gene set all attack to 1 de var
adamlar birleştirmiş
birleştirince kopyaladı mı oldu
sanki cok mucizevi bir ozellik
Mesaj tarihi:
Yeni bir kart oluşturmanın zorluğunun farkındayım, bir çok kart diğer oyunlardan arak gibi duruyor zaten. Hemen hemen her kart oyunu bunu yapıyor. (ek: demek istediğim takıldığım yer burası değildi)

Bu kartın komiğime giden tarafı, kart ile ilgili izlediğim 4 dakikalık bir kısa bir video idi. (ek: kartı tanıtırken anlattıkları bir kayıtmış. üstüne bu kadar konuşmaları normal oluyor herhalde. Ne bileyim, biraz garipsedim)
Mesaj tarihi:
abi tamamda çok temel bir kart
adamlar örneğin Rin'i bi yerden çalmış olsalar dicem ok baya specific bir olay
ama Twisting Netheri wrath of god'dan çalmışlar demek komik bence
sonuçta temel mekaniklerden biri
Mesaj tarihi:
https://res.cloudinary.com/csicdn/image/upload/c_pad,fl_lossy,h_300,q_auto,w_300/v1/Images/Products/mtg%20art/Onslaught/full/Symbiotic%20Wurm.jpg

bu kartin yaninda "shrink ray" baya orjinal kaliyor..

mana costu ve kart ismi bile (nerdeyse) ayni heueh..
  • Yeni Oluştur...