FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Benim ara verme taktiğim direk günlük questleri yap çık şeklinde. Hatta ona da zaman bulamassam, 15 dakika ayırıp bir arkadaşla duel atarken de yapılıyor questler diye, sırf quest yapmaya özel deck yapıp, birbirimize hiç saldırmadan full mob kesme şeklinde 1-2 oyun atıp çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Artık legend e felan kasmıyorum rank 5 olup bırakıyorum, o ay daha maç atsam bile ranked de değil casual de oynuyorum. Birde günlük questler tabi, quest kaçırmıyorum. Çoğu kişininde bu şekilde hs olayı. Yani yeni bişeyler, bir farklılık getirmeliler böyle gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Hct var secim, favori secip pack alacaktik, o kadar baymis ki millet kimse yazmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Wishmaster said: Bölüm öldü ya. Hareketlendirin buraları. metanın dandikliği yüzünden ölmüş olabilir sanki herkesin maç başı 15+ dakka ayırıcak vakti olamıyor malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 ben japonca oyunu yaptım şu anda öyle eğleniyorum valla. seslendirmeler çok iyi :D yalnız yapacaksanız kartların textler de japonca oluyo random gelen kartları veya adaptationları falan ezbere bilmiyorsanız sıkıntı olabilir. ben 1-2 kere sıkıntı çektim de neyse doğru hatırlamışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 jainanin japonca seslendirmesi top tier ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 bu ay en kötü oyun herhalde benim için 15e kadar düştüm ladder :/ hiçbi decki beceremedim , o kadar da oynamadım öğrenecek kadar gerçi ama call to arms özlüyorum. ne güzel turn 4te call to arms atınca kazanıyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Şu an en temiz agro kendini heal edip beleş minion koyan zoo warlock gibi görünüyor. Yoksa karşıma gelen diğer agrovari deckler genelde midrange. Ben agro oynayacam diyorsan dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Yeni exp 7 agustosda geliyormuş, hadi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Bu ay nedense bende dustum, gerci cok oynamiyorum eskisi kadar. Questi yap, cik. Yeni exp ile mage e bisiler gelirse dusunebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Ön sipariş fiyatları efsane gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Ön sipariş fiyatları değil döviz kuru efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 4k gold biriktirdim beş kuruş veremem exp gelene kadar 5k yaparım 50packle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Uzun zamandır wild oynamıyorum. Ögrenmek istediğim standart işkence haline aldı. Zaten bir şey yapamıyorum. Oyunlar baya uzun sürüyor. wild da durum nedir. Oradaki kartları dusta çevirmeli miyim? yani kısacası wild ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 boomsday neden 350lira ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Android telefondan girdim simdi. 50 pack 189 80 pack 299 350 vermeyin yani yukleyin telefona google playden alin pre purchase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 android bişeyim yokta 300 lirada vermem artik daily questten ne geliyorsa o kadar boku çıktı çünkü :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Tonla misplay yapan beyinsizlerin bile legenda yürüdüğü bir oyun için 300 lira çok fazla. Oyun resmen misplay yapanı ödüllendiriyo. Baydım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Tonla misplay yapan beyinsizlerin bile legenda yürüdüğü bir oyun için 300 lira çok fazla. Oyun resmen misplay yapanı ödüllendiriyo. Baydım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 https://i.0imgur.com/UBzh83P.png redditde gördümde D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Densiz said: https://i.0imgur.com/UBzh83P.png redditde gördümde D: iyide ne malca bir şey o bu oyunda zaten equality var set all health to 1 gene set all attack to 1 de var adamlar birleştirmiş birleştirince kopyaladı mı oldu sanki cok mucizevi bir ozellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Yeni bir kart oluşturmanın zorluğunun farkındayım, bir çok kart diğer oyunlardan arak gibi duruyor zaten. Hemen hemen her kart oyunu bunu yapıyor. (ek: demek istediğim takıldığım yer burası değildi) Bu kartın komiğime giden tarafı, kart ile ilgili izlediğim 4 dakikalık bir kısa bir video idi. (ek: kartı tanıtırken anlattıkları bir kayıtmış. üstüne bu kadar konuşmaları normal oluyor herhalde. Ne bileyim, biraz garipsedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 abi tamamda çok temel bir kart adamlar örneğin Rin'i bi yerden çalmış olsalar dicem ok baya specific bir olay ama Twisting Netheri wrath of god'dan çalmışlar demek komik bence sonuçta temel mekaniklerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 tarim de var zaten 3 yapan. 1 yapan kart olunca mı gariplerine gitmiş reddittekilerin sırf aynısı ötede var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 https://res.cloudinary.com/csicdn/image/upload/c_pad,fl_lossy,h_300,q_auto,w_300/v1/Images/Products/mtg%20art/Onslaught/full/Symbiotic%20Wurm.jpg bu kartin yaninda "shrink ray" baya orjinal kaliyor.. mana costu ve kart ismi bile (nerdeyse) ayni heueh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar