Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HS oynamasam da madem yavzora oy var ben de attım. Bide fujitoraya attım yazısı komikli şakalı olduğundan. Üçüncü olarak kime atayım bilemedim beka geyiği yapan elemana verdim.
Mesaj tarihi:
yav'ın girme ihtimali baya düşük, diğerlerinden streamerlar var, komünitede aktif kişiler var.
pati'den çıkacak oy sayısı 50 bile olmaz sonuçta. ama verin tabi ki oy, bakarsınız olur olur. hatta fake blizzard accountu yaratıp falan sokalım yav'ı :P
Mesaj tarihi:
said:

-Counterspell beats whenever and after triggers.

-Summon and Play triggers are now evaluated using their in-hand stats before they are affected by board modifiers and their Battlecry.
(Ex. Playing Faceless Manipulator targeting a 5-attack minion will no longer advance Jungle Giants. It will be considered a 3/3.)

-Minions that enter the battlefield without being played from hand will have any (Whenever or After) summon triggers evaluated before board modifiers are applied.
(Ex. If Azure Drake is pulled onto the battlefield adjacent to Dire Wolf Alpha it will no longer advance Jungle Giants.)

-Choose One minions that Transform now consider their transformation effects before entering play.
(Ex. Playing Shellshifter and selecting the 5/3 option will count as a 5-attack minion and advance Jungle Giants)

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Asıl kart oyununa ara vermek sıkıntılı ya. Yani bir set içinde olabilir ama 1 seti kaçırdın mı sonra toparlaman çok zor oluyor

Ace ve mulgear dönmek istediler ama kartsızlıktan dönmediler doğru düzgün mesela
  • Yeni Oluştur...