tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 ne kadar par verirsen ver taş çatlasın %55 win rate kazandığın 55in %20si bala göte kaybettiğin 45in de %20si bala göte para vermeye değmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Yeni patch geldi , 13 ünde log in olana golden classic pack veriyeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 yav HGG oylamasına girmiş oyları esirgemeyin: https://playhearthstone.com/en-us/esports/global-games/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 adamın banını da açsalardı bari. başka hesapla takılıyo mu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Yapıştırdım oyu yavz0r reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 yavz0r ve eli yüzü düzgün iki tipi seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 HS oynamasam da madem yavzora oy var ben de attım. Bide fujitoraya attım yazısı komikli şakalı olduğundan. Üçüncü olarak kime atayım bilemedim beka geyiği yapan elemana verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 yavz0r niye ban yemiş ya. Adama sorsaydık yanında kimleri istiyor diye ona göre verseydik oyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 yav'ın girme ihtimali baya düşük, diğerlerinden streamerlar var, komünitede aktif kişiler var. pati'den çıkacak oy sayısı 50 bile olmaz sonuçta. ama verin tabi ki oy, bakarsınız olur olur. hatta fake blizzard accountu yaratıp falan sokalım yav'ı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Bir seferberlik ilan edelim o zaman, HS oynayan arkadaşları örgütleyeyim ben. Bir oy bir oydur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Sıralama puana göre mi oluyor? 2. mi olmuş yani Türkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Bonjo said: Yeni patch geldi , 13 ünde log in olana golden classic pack veriyeah. board interaction değişikliği varmış, ne olduğunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 said: -Counterspell beats whenever and after triggers. -Summon and Play triggers are now evaluated using their in-hand stats before they are affected by board modifiers and their Battlecry. (Ex. Playing Faceless Manipulator targeting a 5-attack minion will no longer advance Jungle Giants. It will be considered a 3/3.) -Minions that enter the battlefield without being played from hand will have any (Whenever or After) summon triggers evaluated before board modifiers are applied. (Ex. If Azure Drake is pulled onto the battlefield adjacent to Dire Wolf Alpha it will no longer advance Jungle Giants.) -Choose One minions that Transform now consider their transformation effects before entering play. (Ex. Playing Shellshifter and selecting the 5/3 option will count as a 5-attack minion and advance Jungle Giants) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Quest Druid tokadi yemis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 golden classic pack veriyomuş bugün, login olup alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Free pack day deyip packi vermedi telden girdiğimde :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 bi daha login olunca çıkar pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 650 dust bereket versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 http://i66.tinypic.com/m99kcm.png 2180 dust LüL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 bana da geddon cıktı + 1 epic (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Bölüm öldü ya. Hareketlendirin buraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Yaz rehaveti, sonucta kart oyunu arada insanlar ara verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Asıl kart oyununa ara vermek sıkıntılı ya. Yani bir set içinde olabilir ama 1 seti kaçırdın mı sonra toparlaman çok zor oluyor Ace ve mulgear dönmek istediler ama kartsızlıktan dönmediler doğru düzgün mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 ben questleri yapıyorum çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 arena cok keyifli bu aralar ya ben arena spamlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar