tunch Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 GONDARCENGIZ said: https://en.wesg.com/en/hs/news/the-winner-of-wesg-2017-hearthstone bizim eleman 1. oldu 150k dolares attı cebe maçı izlemek isterseniz ; https://www.twitch.tv/videos/240079280 4. turda barnes çekip 150.000 dolar kazanabiliyorsun niye mühendis oldum lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 tunch said: Bonjo said: Bide şu bnet , ios ve android deki farkı kapasalar Android cihaz yok , pcyide sattım emulatörde yok , kazık yiycez ios dan. preorder sadece pcde var zate her türlü kazık yiycen Ios dan aldım ben , her platformda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 tunch said: 4. turda barnes çekip 150.000 dolar kazanabiliyorsun niye mühendis oldum lan ben? işi şansa bırakmamak için? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 kaçıncı dkda maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 1 saat 52'de. ulan zaten 1 saat 40 dakkalık video 4 yere tıklasan bulucan maçı :D ayrıca helal olsun elemana. bu şeyin wishmaster'ın falan arkadaşı diil miydi? geçen sene de bi turnuva finali falan filan diye koymuştu fishmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Benim arkadaş Ulquiora idi de, Fujitora da yine aynı tayfadan. Tanışıyor hepsi. Kadıköyde katıldığım turnuvayı da fuji kazanmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Ahahaha Şu anda Playheathstone'da DMH Warrior vs DMH priest maçı var. (Priest operative ile 2 dmh çaldı. Shadow vision ile istediği zaman çoğaltıyo.) Casterlar kendi kendilerine sap atmaya çalışıyolar. Bu arada max 90 turn oluyomuş. 90 turnun sonunda hpsi fazla olan kazanıyomuş :D Abiii... Ahahahah Priest'in deckinde elise de varmış. Yanlış saymadıysam 6 tane ungoro packleri var. Daha çekmedikleri shadow visionları falan da var aasduhfaod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Bu ay o kdr çok legend olan olduki adam 15klarda sürünüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 1.ydi 3-4 gün önce thijs https://twitter.com/g2thijs/status/975705226991849472?s=21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 fake'tir o evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 3 serverda oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 https://hsreplay.net/replay/BNLKkq4Bq8bxxR9dPwrZeY hmmm... bu paladinlerin class cardları (tirion mesela) stonehill defenderdan çıkma şansı mı artırıldı yoksa sadece rng benimle taştaş mı geçmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Muhtemelen 3 şıktan biri class kart olarak geliyor. Çünkü ben priest ile sık sık atıyorum ve neredeyse her seferinde illaki ya obsidian ya tortollan oluyor şıkların arasında. Tabi paladinde daha fazla taunt minion var, ordan bakınca bir rng tanrılarının devreye girmesi olayı yaşanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Flam said: https://hsreplay.net/replay/BNLKkq4Bq8bxxR9dPwrZeY hmmm... bu paladinlerin class cardları (tirion mesela) stonehill defenderdan çıkma şansı mı artırıldı yoksa sadece rng benimle taştaş mı geçmiş? hep daha yüksek zaten. herhangi bir class kartı gelme ihtimali %80 üstü falan olması lazım. baya ciddi yüksek. ama tabi bu kadar tirion da normal diil :D he tirion yerine tarim de gelse, wickerflame de gelse yetermiş adam için o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 ha tamam problem yok o zaman. her zamankinden. normalde rng ile aram pek iyi değildir olabilecek en kötü senaryoyu gözönünde bulundurmaya çalışırım da bu sefer tahminlerimin de üstünde çıktı. nevşin mengünün bülent arınç-melih gökçek kavgasını sunarkenki surat ifadesiyle oynadım maçın bi kısmını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Nasıl bir bakıştı o. CAPS alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Az önce arena'da adamın 4/3 taunt creature'ını öldürdüm turn adama geçti kendiliğinden. Teşekkürler blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Molten giant disenchant full dust vermiyor, golden yapanlara mujde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Zaten disenchantla full dust vermeyecekti. Hall of fame'e gidince kırmadan direk full costu kadar dust hesaba eklenecek, üstüne biz normal şekilde kırınca ordan da ek dust kazanacağız. Henüz hall of fame'e gitmedi, hala standartta o sebeple dustlarımız daha gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 aboww ilk defa overaverage 17 deck beles dahil 4 legendary biride godfrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 over average mı? dalga mı geçiyon ashdfuhsdaufha. 20'de bir yerine 4'te 1 legendary açmışın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 o kadar gold kastım 73 pack açtım 5 leg normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 ben giremedim 8 dk falan diyodu meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 BonePART said: aboww ilk defa overaverage 17 deck beles dahil 4 legendary biride godfrey sayısal yaparsan özelden yaz ibanla beraber OMEGALUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar