axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Çok gerekirse yeniden craftlarım diyip hem patchesı hem de creeperları kırdım, boşalan yere silence ve harrison koydum cubelock sağolsun. Hatta karşıda lock varsa harrison mulligan direk asd öyle de bi gıcığım cubelocklara. Çokopirens rogueda bir kartlık yer vardı şimdilik xarili deniyorum tekrardan, combo activator olarak o beleşe gelen 1 mana speller çok iyi oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Sen bu kadar ince düşünmezdin yahu nen var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 axedice said: Çok gerekirse yeniden craftlarım diyip hem patchesı hem de creeperları kırdım, boşalan yere silence ve harrison koydum cubelock sağolsun. Hatta karşıda lock varsa harrison mulligan direk asd öyle de bi gıcığım cubelocklara. Çokopirens rogueda bir kartlık yer vardı şimdilik xarili deniyorum tekrardan, combo activator olarak o beleşe gelen 1 mana speller çok iyi oluyordu. Sen smorc oynamıyo muydun ya sadece? Smorc'ta xarilin ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 selam herkese oyunlarını yazmak çizmek, updateleri ve yorumlarını paylaşmak isteyen var mıdır ? www.mobidictum.com/hearthstone/ Hearthstone bölümüne yazar arayışımız var şu an. ilgilenen öm atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Asdas smorc paladini öldürdüler pirate zaten ölmüştü ben nabayım. Düzgün bi smorc deck varsa söyleyin de bileg oynayag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Silver Hand üzerine kurulu bir Aggro Paladin decki var Crystal Lionlu felan baya bir oynanıyor. Ama Priest ve Warlock hayvanları karşısında ne kadar tutunabilir bilemiyorum.İki class çok ayrıldı , meta controldan akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Yeni kartlar ilk açıklandığında biri Rin için HS tarihinin en ağır kartı yazmıştı.Ve Rin şuanda deli iş yapıyor , oyun deli ağırlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 5 manada possessed lackey 6 manada rin lackeyden voidlord gelirse warlock dağıtıyor abi oyunu minumum 12-13 kart yok ediyosun karşı tarafdan ve death proclamaya baslıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ama oyun o kadar uzamıyo çoğu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Fin said: 5 manada possessed lackey 6 manada rin lackeyden voidlord gelirse warlock dağıtıyor abi oyunu minumum 12-13 kart yok ediyosun karşı tarafdan ve death proclamaya baslıyor zaten 5 manada possessed lackey atmıyor aslıda kimse 6 manada lackey+dark pact oluyor genelde.Çünkü şuanda çift Spellbreaker olmayan deste yok nerdeyse her destede var , bazı priest desteleri kabal alıyorlar , yani silence sız deste şuanda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Year of the Raven geliyor: Coldlight Oracle, Mountain Giant ve Ice Block wild'a gidiyor, yine full refund gelecek. Yeni exp ve yıl önümüzdeki ay geliyor birlikte. Turnuva modu geliyormuş. Bir de questlerden gelen goldları arttırıp questleri kolaylaştırmışlar. 2 class wini değil de 1 win alıp 40 yerine 50 gelecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 oyuna girince 50g versin işte quest nedir. yıl olmuş year of the raven :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Ice block hall of fame, enteresan olmus. Herhalde yeni freeze mage kartlari gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Mountain değil, molten giant gidiyor. Ayrıca mana costu da tekrardan 20'ye düşürülecekmiş. Wild'da güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Oh golden ice block vardı 1600 dust temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 noluyodu simdi, bunlari dustliyoduk sonra gene mi veriyodu biseyler vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 goldenlarını craftlayıp sonra da kırıyoz mu öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 herneyse işte yaparız zamanı gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 hangilerini kıracağız bende var golden bi sürü asdpşkmnfgds dust lazım dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Bu ay legend rekoru kırılır muhtemelen geçen ayı legend bitirenler 1 günde legend olmuşlar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 aquila said: noluyodu simdi, bunlari dustliyoduk sonra gene mi veriyodu biseyler vardi. Fistan said: goldenlarını craftlayıp sonra da kırıyoz mu öyle bişey nisan ortasi gibi gelecek update.. o vakte kadar yapilacak seylerin ozeti su: said: * If you have a golden copy of the card, do nothing. * If you have a Normal copy of the card you have a choice to make: - If you want to upgrade to a golden copy for free, craft the golden copy. - If you want the maximum free dust, do nothing. * If you are missing a copy of any card, craft golden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 elinde kart yoksa golden craftlıyorsun, kart gidince dustı geri alıyorsun.. kazanç nerede, ben mi bir şey kaçırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 kart gitmeden kazaniyorsun dusti.. kart gidince bir daha kazaniyorsun.. -3200 +3200 +3200 ______ 3200 (net profit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ben anlamadım hala golden craftladın elde normal 2x ice block varken diyelim 2x golden craftladım 3200 etti elde. patch gelince hpesinin full refundunu almayacak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar