Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 ne zoru ya ilk oyunda aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Stoneskin gargoyle bufflamayı akıl eden bir partneriniz varsa açık ara en kolay brawl oluyor bir anda. Neferian 30 hp ye düşüp bütün yere 30 vursa bile gargoyle kendini healayıp kurtuluyor. Zaten her tur kendini fullediği için biraz bufflanmış hali direk eziyor nefarian'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Oyunu bilgisayardan ve telefondan sildim yaklasık 20 gündür girmiyordum. Evden uzağım diye can sıkıntısı gireyim dedim az.. Toplamda 25 dakika süren 2 tane razakus maçında kazandığım 2 yildizi toplamda 6 dakika civarı süren 2 aggro maçında kaybedince ne kadar iyi bi hareket yaptığımı anladIm Ranked sistemine wow arena gibi mmr falan cinsi bişey gelmedikce tekrar geri doneye gerek bi durum yok. Gayet tavsiye ederim oyundan sikayetciyseniz, internet vaktim kaliteleri oyunla ilgilenmeyi bırakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Çözüm : https://i.ytimg.com/vi/ITIdpEufxs0/maxresdefault.jpg ps : seni o 6 dakika içinde mahveden aggro decklerden biri belki de bendim BWHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Farketmiyor abi sonuçta %60la oynasan bile benim için oyundan zevk alamiyçak kadar vakitte kaybediyorsun Pveci adamım ben, oyundan aldığım keyif tamamen kazanma özünde Hsde kaybettiğinde %100 vakit kaybı, evlendik ettik vaktim dar eskisi gibi değil o yüzden meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 hep diyorum, sıçarken oynanan bir oyunu fazla ciddiye alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Yalnız nasıl ezmişiz seni. Öyle pis yenmişiz ki login ekranından uninstall ekranına kadar yol almışsın. zzZZZZZZZZAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 tunch said: Farketmiyor abi sonuçta %60la oynasan bile benim için oyundan zevk alamiyçak kadar vakitte kaybediyorsun Pveci adamım ben, oyundan aldığım keyif tamamen kazanma özünde Hsde kaybettiğinde %100 vakit kaybı, evlendik ettik vaktim dar eskisi gibi değil o yüzden meh abi yanlış anlamada oyunda zaman harcamayacaksan neden oyun oynuyosun ki ben betadan beri oynuyorum neredeyse hs'yi 3 gunde bir questler birkince giriyorum questleri ya sikko quest deckiyle (kazanmak değil sadece kart oynama deckleri) ya da eğlendiğim yarımda olsa questte ilerletecek deckla yapıp cıkıyorum taso toplamak gibi bir oyun benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Artık yeni sezonda bi önceki sezon bitirdiğin rank +4 ile başlıyoruz, atıyorum rank 5 3 yıldız bitirirsen rank 9 3 yıldız ile başlıyorsun. Artık her rankte 5 yıldız var falan fistan bişiler daha var https://playhearthstone.com/en-us/blog/21469305/upcoming-ranked-play-update Hiç beğenmedim bu yeni sistemi, çünkü benim için hs oynamanın temel keyfi f2p güçlü deckler yapıp rankedde tırmalayan elemanları abuselamaktı, şimdi sezonun o tatlı tırmınış heyecanını ve rank13te her 10snde bir emote spamleyen çıldırışları falan eskisi gibi göremeyeceğim =( Zaten rank 3-4 duvar gibi oluyor, e hani benim queyfim Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Gene zam yapmış hayvanoğlu hayvanlar 230 tl 40 pack apple store da Kafayı yemişler 40 pack dediğin ne ya 230 tl ye en kral yeni çıkan bir oyun alırsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Oha hala bu oyuna para veren kaldı mı? Yeterince ezmedik mi para verenleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Bonemare - Now costs 8 mana. (Up from 7) Corridor Creeper - Now has 2 Attack. (Down from 5) Patches the Pirate - No longer has Charge. Raza the Chained - Now reads: Battlecry: If your deck has no duplicates, your Hero Power costs (1) this game. şubatta geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 deckleri yakalim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 raza çok iyi olmus beter olsun priest :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Jadelock stone!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Patches da domuzdan kötü olmayı başaran bir leg olmayı başarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 https://playhearthstone.com/en-us/blog/21361570/upcoming-balance-changes-update-10-2 Link koyaydınız bare. Corridor Creeper, öldürmüşler Patches the Pirate, legandary duracak üstünde bi de utanmadan kart bile değil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 🐛In the dungeon I go deeper🐛in set reviews I was a sleeper🐛when minions die I get cheaper🐛You guessed it right🐛I'm 3 attack weaker🐛 //reddit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 oha priest rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 comboyu tutturunca 1 turnde 70dmg vuruyor abi ne ripi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 comboyu tutturamasan bile yere lyra ve radiant elemental inip bir turnde oyun bitebiliyordu. comboyu tutturan zaten kazansın oyunu onda bir sıkıntı yok diğer kombinasyonların önüne geçildi şimdi tek turnde 10 hareket yapamayacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Ya zaten wilda geçmek üzere olan kartları nerflemeleri üzmüyor sevindiriyor beni. Ama corridor creeper çok acı olmuş harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Lemmy said: Patches the Pirate, legandary duracak üstünde bi de utanmadan kart bile değil artık. İki hafta önce bir tane yapacaktım yeni deck için, vazgeçtim sonra, isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 kimde varsa full refund alacak zaten neyi isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 bencede isabet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar