Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

feral rage eklenebilir bence jade druid'e.

sabah uykum kaçtı uyanıverdim, asmo'yu izliyodum adam top3'e tırmandı hunter'la. bi özendim açtım yaptım 7-2 falan gidiyorum akıyo liste çogzel. özlemişim hunter oynamayıX(

hydra x2 miydi neydi asmo'da. bende bi tane varmış highmane koydum. adam da bi ara highmane mi koysam falan diyodu zaten. iyi gibi böyle bu liste

Sosyal ağlarda paylaş

Swarm nerfi iyi vurdu ya 10 manada 3 kart çekip swarm basmaca kalmadı artık. Innervate in de etkisi az olur diye tahmin ediyordum ama rampi sağlam kesti midrange shammy ve hunterlar eskiye göre daha rahat oyun alıyor.

Genel olarak kötü bi nerf dalgası oldu oyuna biraz daha denge geldi. Ama olsun kanser bi yolunu bulup eğlenceyi öldürmeye devam edecektir. Yaşasın entropi yaşasın kaos

https://i.pinimg.com/736x/4a/ba/9f/4aba9f1e0adfc853056bf411d64eee6e.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Turn 6. Elimde 2 tane Dirty rat, Nzoth, Battle rage, slam, whirlwind, dmh var. Board bomboş. Karşımda warrior var. 2/1 blade razorı var.

Bari şu dirty ratlerden birini sallayayım da, kart çekerim dedim. Hem Dmh için güzel bir el hazırlamış olurum Sonraki turn duruma göre WW/Slam falan takılırım. Battle Rage oynarım falan.

Dirtyrat'ten rotface geldi........................
Sosyal ağlarda paylaş

Şinciik. Şu yukardaki decki yaptım. Belki daha önceden benzeri bir deck yapan pro elbette olmuştur.
Acciiip jade druid dövüyor. 11-1'im şu anda jade'e karşı.
Malum priest deckine karşı 6-3.
Exo mage'lerle de 2 tane dirty rat var diye 4-1'im.

Aggro druid'e karşı sadece 1 maç kazanabildim. Peşinen söyleyeyim. Tar Creeper gelmeyince gg oluyo.

Genel olarak güzel oldu ya deck. 9/3 gorehowl'a, Yoggsaron'a, Rotface'e kaybettiğim maçları saymazsak güzel gidiyo. Belki işine yarayan olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...