Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

feral rage eklenebilir bence jade druid'e.

sabah uykum kaçtı uyanıverdim, asmo'yu izliyodum adam top3'e tırmandı hunter'la. bi özendim açtım yaptım 7-2 falan gidiyorum akıyo liste çogzel. özlemişim hunter oynamayıX(

hydra x2 miydi neydi asmo'da. bende bi tane varmış highmane koydum. adam da bi ara highmane mi koysam falan diyodu zaten. iyi gibi böyle bu liste

Mesaj tarihi:
daha 12 saat oldu tabi ki güzel olacak meta. 15 gün sonra bakalım noluyo :D
pro'ların dediği gibi druid tepeye yerleşecek mi acaba. bence innervate nerf'ünü çok hafife aldılar. çok kallavi nerf. druid optimal deck puzzle'ını kim çözecek bakalım
Mesaj tarihi:
Swarm nerfi iyi vurdu ya 10 manada 3 kart çekip swarm basmaca kalmadı artık. Innervate in de etkisi az olur diye tahmin ediyordum ama rampi sağlam kesti midrange shammy ve hunterlar eskiye göre daha rahat oyun alıyor.

Genel olarak kötü bi nerf dalgası oldu oyuna biraz daha denge geldi. Ama olsun kanser bi yolunu bulup eğlenceyi öldürmeye devam edecektir. Yaşasın entropi yaşasın kaos

https://i.pinimg.com/736x/4a/ba/9f/4aba9f1e0adfc853056bf411d64eee6e.jpg
Mesaj tarihi:
Turn 6. Elimde 2 tane Dirty rat, Nzoth, Battle rage, slam, whirlwind, dmh var. Board bomboş. Karşımda warrior var. 2/1 blade razorı var.

Bari şu dirty ratlerden birini sallayayım da, kart çekerim dedim. Hem Dmh için güzel bir el hazırlamış olurum Sonraki turn duruma göre WW/Slam falan takılırım. Battle Rage oynarım falan.

Dirtyrat'ten rotface geldi........................
Mesaj tarihi:

Şinciik. Şu yukardaki decki yaptım. Belki daha önceden benzeri bir deck yapan pro elbette olmuştur.
Acciiip jade druid dövüyor. 11-1'im şu anda jade'e karşı.
Malum priest deckine karşı 6-3.
Exo mage'lerle de 2 tane dirty rat var diye 4-1'im.

Aggro druid'e karşı sadece 1 maç kazanabildim. Peşinen söyleyeyim. Tar Creeper gelmeyince gg oluyo.

Genel olarak güzel oldu ya deck. 9/3 gorehowl'a, Yoggsaron'a, Rotface'e kaybettiğim maçları saymazsak güzel gidiyo. Belki işine yarayan olur.
Mesaj tarihi:
jade ve pirate olmayınca oyun kendine geldi. demon lock falan iş yapmaya başladı tekrar.

şimdi kanser quest mage de o da sene başında ice block'u kaybedince rahatlar biraz. zaten yavaş deste diye herkes oynamıyor.
Mesaj tarihi:
dün adamın biri keleseth attı, minionlar +2/+2 kazandı, shadow step falan da yok ortada, adam bile wow wow wow diyip durdu her minion oynayışında sadsafas

mümkün mü böyle saçma bir bug olabilmesi ya..
Mesaj tarihi:
%99.99 değil mümkün, senin alt tab paticik bakarken shadowstep kaçırmış olma ihtimalin daha yüksek. veya boardda southsea captain vardır, piratelar da +1/+1 alıyordur, farketmemişsindir.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

%99.99 değil mümkün, senin alt tab paticik bakarken shadowstep kaçırmış olma ihtimalin daha yüksek. veya boardda southsea captain vardır, piratelar da +1/+1 alıyordur, farketmemişsindir.

Düz adam ya
Mesaj tarihi:
Nekro said:

işte hearthstone istatistik kurumu baskani sabodan onemli veriler sdfs

Hearthstone bilmem, gwent oynarim, yine de konuya bi bakayim dedim. Buna çok güldüm :))
Mesaj tarihi:
Adam 5 kere lich king attı önüme amber koyuyor lich king çekiyor bishop koyuyor lick king çıkıyor vs. saçmalıyor bazen oyun.

Healing wave attım onun kartı lich king yine yüksek geldi başka kart yok galiba adamda.
  • Yeni Oluştur...