yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 feral rage eklenebilir bence jade druid'e. sabah uykum kaçtı uyanıverdim, asmo'yu izliyodum adam top3'e tırmandı hunter'la. bi özendim açtım yaptım 7-2 falan gidiyorum akıyo liste çogzel. özlemişim hunter oynamayıX( hydra x2 miydi neydi asmo'da. bende bi tane varmış highmane koydum. adam da bi ara highmane mi koysam falan diyodu zaten. iyi gibi böyle bu liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 meta çok güzel şimdilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 daha 12 saat oldu tabi ki güzel olacak meta. 15 gün sonra bakalım noluyo :D pro'ların dediği gibi druid tepeye yerleşecek mi acaba. bence innervate nerf'ünü çok hafife aldılar. çok kallavi nerf. druid optimal deck puzzle'ını kim çözecek bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Druid'de nerf'lencek o kadar şey varken druid ile özleşmiş innervate nerf çok saçma olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 sexdice'ı geçen gün bir yenmişim, bir ağladıııı bir ağladıııı. 26 hp ile falan bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 saçma değil druid'de nerflencek o kadar şey olmasının ana sebebi evvela innervate gibi bir kart olmasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Swarm nerfi iyi vurdu ya 10 manada 3 kart çekip swarm basmaca kalmadı artık. Innervate in de etkisi az olur diye tahmin ediyordum ama rampi sağlam kesti midrange shammy ve hunterlar eskiye göre daha rahat oyun alıyor. Genel olarak kötü bi nerf dalgası oldu oyuna biraz daha denge geldi. Ama olsun kanser bi yolunu bulup eğlenceyi öldürmeye devam edecektir. Yaşasın entropi yaşasın kaos https://i.pinimg.com/736x/4a/ba/9f/4aba9f1e0adfc853056bf411d64eee6e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Biri biter biri başlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 yav said: saçma değil druid'de nerflencek o kadar şey olmasının ana sebebi evvela innervate gibi bir kart olmasıydı daha iyi açıklanamazdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Evet ben bile hak verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mal mıyım lan ben? Niye döndüm ben bu oyuna? İş bulmam lazım. Çalışmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Turn 6. Elimde 2 tane Dirty rat, Nzoth, Battle rage, slam, whirlwind, dmh var. Board bomboş. Karşımda warrior var. 2/1 blade razorı var. Bari şu dirty ratlerden birini sallayayım da, kart çekerim dedim. Hem Dmh için güzel bir el hazırlamış olurum Sonraki turn duruma göre WW/Slam falan takılırım. Battle Rage oynarım falan. Dirtyrat'ten rotface geldi........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Elinde sheep hex vs. yoksa çok riskli onu oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ya öyle öyle zaten De diyorum ya turn 6. Board bomboş. Turn 7-8-9 playim yok. Bişey inmek zorundayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Şinciik. Şu yukardaki decki yaptım. Belki daha önceden benzeri bir deck yapan pro elbette olmuştur. Acciiip jade druid dövüyor. 11-1'im şu anda jade'e karşı. Malum priest deckine karşı 6-3. Exo mage'lerle de 2 tane dirty rat var diye 4-1'im. Aggro druid'e karşı sadece 1 maç kazanabildim. Peşinen söyleyeyim. Tar Creeper gelmeyince gg oluyo. Genel olarak güzel oldu ya deck. 9/3 gorehowl'a, Yoggsaron'a, Rotface'e kaybettiğim maçları saymazsak güzel gidiyo. Belki işine yarayan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 no pain no gain benzeri bir şey olmuş zevkli oynaması, groammash olsa bir de daha iyi olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 jade ve pirate olmayınca oyun kendine geldi. demon lock falan iş yapmaya başladı tekrar. şimdi kanser quest mage de o da sene başında ice block'u kaybedince rahatlar biraz. zaten yavaş deste diye herkes oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Skulking geistin legendary olması lazım ya önüne gelen kıraflamış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 dün adamın biri keleseth attı, minionlar +2/+2 kazandı, shadow step falan da yok ortada, adam bile wow wow wow diyip durdu her minion oynayışında sadsafas mümkün mü böyle saçma bir bug olabilmesi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 %99.99 değil mümkün, senin alt tab paticik bakarken shadowstep kaçırmış olma ihtimalin daha yüksek. veya boardda southsea captain vardır, piratelar da +1/+1 alıyordur, farketmemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 işte hearthstone istatistik kurumu baskani sabodan onemli veriler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 sabonis said: %99.99 değil mümkün, senin alt tab paticik bakarken shadowstep kaçırmış olma ihtimalin daha yüksek. veya boardda southsea captain vardır, piratelar da +1/+1 alıyordur, farketmemişsindir. Düz adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Nekro said: işte hearthstone istatistik kurumu baskani sabodan onemli veriler sdfs Hearthstone bilmem, gwent oynarim, yine de konuya bi bakayim dedim. Buna çok güldüm :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Adam 5 kere lich king attı önüme amber koyuyor lich king çekiyor bishop koyuyor lick king çıkıyor vs. saçmalıyor bazen oyun. Healing wave attım onun kartı lich king yine yüksek geldi başka kart yok galiba adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar