stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Dil den falan patlamayız dimi? Ingilizce vardir en kötü firmware de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 sıkıntı yok. region lock da yok dil sorunu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Amazon.de kampanyasi, 3 oyun 100euro, yni releaselerin hepsi bar pokemon, diablo, civ vs https://www.amazon.de/gp/aw/promotion/landingpage/A1Z2C610RA3JQ4?ie=UTF8&ref_=plp_pc_rd_A1Z2C610RA3JQ4 Gorup gorulebilicek tek indirim olabilir nintendo ip si olan oyunlar icin :p Refersans linki varsa benim degil, copy pasta yaptim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 amazon.de'den oyun alirken dikkatli olun. hersey gavurca Bildschirmtexte: Deutsch Software in Deutsch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 bu ne skytronisiktronik bir dil ya Almanca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Ulan rdr2 şunada geleydi alacaktım. Zelda, pokumon ve mariodan baska oynayacak oyun olmadıgı için almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 gelse bile max 3-4 fps olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Olsun ya portablede rdr oynamak çok zevkli olur, düşünsene tuvalette rdr keyfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Bonjo said: Ulan rdr2 şunada geleydi alacaktım. Zelda, pokumon ve mariodan baska oynayacak oyun olmadıgı için almıyorum. Octapath var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 rdr2'yi kaldirmaz donanimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Bonjo said: Zelda, pokumon ve mariodan baska oynayacak oyun olmadıgı için almıyorum. Alma doğru karar, aldigima pismanim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Neden pismansin ki? Mis gibi exclusive oyunlar var. Bir dünya da gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 aldığım için çok mutluyum. fifa 19, nba2k19 falan oynuyorum ya. dark side'ı muhteşem. tek pişmanlığım 3k para vermek.. neyse oyunlardan kurtarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 oyunlarini sevemedim pek. sevdiklerim ya da beklediklerimin hepsi pc de ya da ps4 de var zaten. nba olsun digerleri olsun. zelda mario bir yere kadar. ha birde esek olusu gibi oyun fiyatlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 kardeşlik geldi artık. ben tekrar aldım switch satmıştım, çok da pişmandım sattığıma. güney afrika storeda 280'e geliyor en pahalı oyun. kardeşlikle 140, gayet güzel bence fiyat. pokemon lets go beklentiyi düşük tuttuğumdan mıdır nedir gayet zevk veriyor. remake olması, o çocukken izlediğimiz ilk neslin olması ayrıca zevkli. he sonunda 720p pokemon görmek de mutluluk verici. 240p artık kusturacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 2. switchi sattim hic bana hitap etmiyor onu anladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 e bu nintendo switch online app'i not available in your country diyor (facepalm) voice chat dışında bir olayı var mı? online oynamak için falan must değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Ucuz yollu (300 lira altı mümkünse) wireless controller var mı bildiğiniz? 60 70 dolar + shipping/tax bayılmak istemiyorum pro controller'a. 25 dolara adapter (bilgisayarda da çalışıyormuş) ve 240 liraya ps4 joytick almak da mantıklı geliyor da, Amerika'dan kargo beklemek istemiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 ha bu arada sw-6023-7030-3652 benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Aliexpresste 10 dolar o adapter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 pro controller çok iyi diyorlar. yılbaşı zammı alınca onu alacağım ben adaptör falan uğraşılmaz gibi. o da sonuçta 100 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Skyfire said: Aliexpresste 10 dolar o adapter Linki var mı? Ben bulamadım. Bir kaç tane adapter var 16 dolara falan da 10 dolara bir şey varsa hemen alıp geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Celtics said: pro controller çok iyi diyorlar. yılbaşı zammı alınca onu alacağım ben adaptör falan uğraşılmaz gibi. o da sonuçta 100 lira. PS4 controller pro controller'dan iyi. Motion sensor, hd rumble falan hepsi çalışıyor. PS4'ün varsa direk usb stick alıp geç. 60 dolar + vergi/kargo verilmez ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Pro controller indirimdeydi ya heryerde. Benim kulllandığım en rahat controller açık ara bi tek D-pad rezalet ancak PS4 controller'ın 7-8 katı falan pil ömrü var ele inanılmaz güzel oturuyor çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Şu 1 gün önce 10.45 Di artmış azıcık 8Bitdo https://s.click.aliexpress.com/e/b9tCAbI0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar